marta0731 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Bjuta się wzięła i powklejała zdjęcia :) Tak lepiej :) Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [INDENT]Proszę pomóżcie nagłośnić. [COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości: [/B][/COLOR] [URL="http://www.petycje.pl/6464"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/6464[/COLOR][/URL] Cytat: "Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." [/INDENT] Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Kochani - Madziak25 mnie zapytała, czy Moto już w domu, bo ona ciągle płaci na niego. Czy ktoś mógłby ogarnąć te sprawy? :oops: Sprawdzić, czy jeszcze ktoś płaci na Moto itd? Quote
madziak25 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ciotki dajcie znać czy potrzebujecie aby wpłacać na Grinkę:)?? bo ja trochę do tyłu jestem i nie bardzo wiedziałam że Moto ma domek.Bardzo proszę o ogarnięcie tego.dzięki:* Quote
obraczus87 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='madziak25']Ciotki dajcie znać czy potrzebujecie aby wpłacać na Grinkę:)?? bo ja trochę do tyłu jestem i nie bardzo wiedziałam że Moto ma domek.Bardzo proszę o ogarnięcie tego.dzięki:*[/QUOTE] Na Grine nie ma kompletu deklaracji dlatego jakbys mogla przeniesc swoja z Moto na Grine byloby wspaniale :) Quote
madziak25 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Jasne nie ma tego dużo ale chętnie:) a te moja wcześniejsza kasa? może Kuba by ją przelał?? na Grinę:) Zawsze robie przelew na koniec miesiąca, podajcie proszę konto:) Quote
ALMA2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='madziak25']Jasne nie ma tego dużo ale chętnie:) a te moja wcześniejsza kasa? może Kuba by ją przelał?? na Grinę:) Zawsze robie przelew na koniec miesiąca, podajcie proszę konto:)[/QUOTE] Moto I Grina miały jedno to samo konto. Zaraz mapiszę do Kuby PW z prośba o informacje i napewno wszystko sie wyjaśni.:p Moto poszedł do nowego domku 3-5 listopada. Madziak25 wpłaciłą za Moto 5 zł za listopad i 5 zł za grudzień i 5 zł za styczeń 2011 czyli 15 zł dodatkowo dla Griny. Prosimy o zaksiegowanie tych pieniążków na konto Griny. i dopisanie Madziak25 na stałe deklaracje dla Griny - Madziak tak? Quote
madziak25 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Zgadza się:) mogę robić przelewy na koniec miesiąca?? tak mi łatwiej:) więc na koniec lutego wpłacam na to samo konto dla Griny:) Quote
Beatkaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='madziak25']to ja się cieszę że mogę pomóc:)[/QUOTE] Super :) My tez ;) Madziu w podpisie można mieć tylko dwa banerki..jakiś moderator może się przyczepić:roll: Quote
ALMA2 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='ALMA2']Moto I Grina miały jedno to samo konto. Zaraz mapiszę do Kuby PW z prośba o informacje i napewno wszystko sie wyjaśni.:p Moto poszedł do nowego domku 3-5 listopada. helo, Kuba, co słuchać. Madziak25 wpłaciłą za Moto 5 zł za listopad i 5 zł za grudzień i 5 zł za styczeń 2011 czyli 15 zł dodatkowo dla Griny. Prosimy o zaksiegowanie tych pieniążków na konto Griny. i dopisanie Madziak25 na stałe deklaracje dla Griny - Madziak tak?[/QUOTE] helo Kuba, co słychć:p Quote
Bjuta Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Prosimy o jakieś wieści też o Grinie :) Czy te fotki w domu uda się zrobić? Quote
UBOCZE Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wysłałem w czwartek pieniążki na Grinę i Kubę - za styczeń, luty i marzec. Miałem poślizg czasowy za co przepraszam. Prosiłbym o potwierdzenie na wątku, gdy pieniążki już dotrą... Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Bjuta']Prosimy o jakieś wieści też o Grinie :) Czy te fotki w domu uda się zrobić?[/QUOTE] Cześć Grinusia :) Quote
Bjuta Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Grina ma 2 obserwatorów na allegro. Quote
marta0731 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Bjuta']Grina ma 2 obserwatorów na allegro.[/QUOTE] Zaciskam:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ALMA2 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='marta0731']Zaciskam:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] przyłączam się:p Quote
marta0731 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Coś znów cicho u Griny... Jak tam Lena i Asiowy Kubot, zaglądają? Quote
ALMA2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Gdzieś tu był telefon o Leny, wyślę jej jutro w ciągu dnia esm z prośbą żeby zajrzała na watek. Quote
ALMA2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 napisałam esm do Leny - otrzymałam odpowiedź Ze zrobi nowe zdjecia Griny i w sobote odezwie się na wątku, ponieważ teraz na chorego pieska tzn. na krwioterapie z Inez. Tak wiec czekamy na Lenkę do Soboty:p Quote
Recommended Posts