Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT]Proszę pomóżcie nagłośnić.
[COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości:
[/B][/COLOR]
[URL="http://www.petycje.pl/6464"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/6464[/COLOR][/URL]

Cytat:

"Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." [/INDENT]

Posted

Kochani - Madziak25 mnie zapytała, czy Moto już w domu, bo ona ciągle płaci na niego. Czy ktoś mógłby ogarnąć te sprawy? :oops: Sprawdzić, czy jeszcze ktoś płaci na Moto itd?

Posted

Ciotki dajcie znać czy potrzebujecie aby wpłacać na Grinkę:)?? bo ja trochę do tyłu jestem i nie bardzo wiedziałam że Moto ma domek.Bardzo proszę o ogarnięcie tego.dzięki:*

Posted

[quote name='madziak25']Ciotki dajcie znać czy potrzebujecie aby wpłacać na Grinkę:)?? bo ja trochę do tyłu jestem i nie bardzo wiedziałam że Moto ma domek.Bardzo proszę o ogarnięcie tego.dzięki:*[/QUOTE]

Na Grine nie ma kompletu deklaracji dlatego jakbys mogla przeniesc swoja z Moto na Grine byloby wspaniale :)

Posted

[quote name='madziak25']Jasne nie ma tego dużo ale chętnie:) a te moja wcześniejsza kasa? może Kuba by ją przelał?? na Grinę:)
Zawsze robie przelew na koniec miesiąca, podajcie proszę konto:)[/QUOTE]

Moto I Grina miały jedno to samo konto.

Zaraz mapiszę do Kuby PW z prośba o informacje i napewno wszystko sie wyjaśni.:p

Moto poszedł do nowego domku 3-5 listopada.

Madziak25 wpłaciłą za Moto 5 zł za listopad i 5 zł za grudzień i 5 zł za styczeń 2011 czyli 15 zł dodatkowo dla Griny.

Prosimy o zaksiegowanie tych pieniążków na konto Griny.

i dopisanie Madziak25 na stałe deklaracje dla Griny - Madziak tak?

Posted

[quote name='madziak25']to ja się cieszę że mogę pomóc:)[/QUOTE]

Super :) My tez ;)
Madziu w podpisie można mieć tylko dwa banerki..jakiś moderator może się przyczepić:roll:

Posted

[quote name='ALMA2']Moto I Grina miały jedno to samo konto.

Zaraz mapiszę do Kuby PW z prośba o informacje i napewno wszystko sie wyjaśni.:p

Moto poszedł do nowego domku 3-5 listopada.

helo, Kuba, co słuchać.
Madziak25 wpłaciłą za Moto 5 zł za listopad i 5 zł za grudzień i 5 zł za styczeń 2011 czyli 15 zł dodatkowo dla Griny.

Prosimy o zaksiegowanie tych pieniążków na konto Griny.

i dopisanie Madziak25 na stałe deklaracje dla Griny - Madziak tak?[/QUOTE]

helo Kuba, co słychć:p

Posted

Wysłałem w czwartek pieniążki na Grinę i Kubę - za styczeń, luty i marzec. Miałem poślizg czasowy za co przepraszam. Prosiłbym o potwierdzenie na wątku, gdy pieniążki już dotrą...

Posted

napisałam esm do Leny - otrzymałam odpowiedź

Ze zrobi nowe zdjecia Griny i w sobote odezwie się na wątku, ponieważ teraz na chorego pieska tzn. na krwioterapie z Inez.

Tak wiec czekamy na Lenkę do Soboty:p