Ewanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 hihi ... trochę się pośmiałam, świetne masz towarzystwo w domu :p Quote
Monika.D Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ale fajne fociaki ze spacerku :) Widać, że psiaki się wyszalały :) Quote
anita_happy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 jutro jedziemy nad morze...one spakowane..JA NIE :) parasola nie bierzemy - MA NIE PADAĆ... tak mi się melancholijnie porobiło ... echh...wakacje..dzika plaża, ptaków śpiew... oto nigdzie niepublikowane fotos moich lejdis :) nawet zastanawialm się nad udziałem w bazarku foto..ale mam problem - kt fotkę wybrac..heh... wspomnienie z wakacji przed jesiennym morzem :P na pierwszy ogień TEKLA ta plaż jest moja..tylkoo moja o nie - co za ludzie tam idą??? czekająć na odpływ... nadmorska bryza... Quote
anita_happy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 toto za mną - a przybłąkało się jakiś czas temu i jest ;p głoopia ...czy co...zmarzła na plaży??? Quote
anita_happy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 z serii Tula i zachód słońca Quote
anita_happy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Akrum']haha, to się pośmiałam :) tiaaa..a ja usnełma nad wrzucaniem fotek :P Jeszcze Latiiiii...pędzi:P tez lubi zchody Nie ma toja psiowe wakacje :P a na koniec TULAAAA ....Wujek no daj pindraka :P Quote
Energy Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Anita cudowne fotki i cudowne psiaki:loveu: Najważniejsze, że suczydła spakowane:multi:nic dla nich nie zapomniałaś?:cool3: Super wypoczynku Wam życzę i ładnej pogody:lol: Quote
Monika.D Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Świetne fotki! Psiaki wspaniałe :) A swoją drogą to ile razy ty się wakacjujesz... Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Monika.D napisał(a):Świetne fotki! Psiaki wspaniałe :) A swoją drogą to ile razy ty się wakacjujesz... no wiesz...wakacji nigdy małoo :) a tak na prawdę to w listopadzie jeszcze jeden wypad nad morze robimy /wesele brata :)/ psice chyba..a nawet na pewno tez jadą :) a teraz obiecana pustaaaaa plaża ... chociaż krzątało się pare jednostków... zdążyłyśmy nawet wygrzać się na kocyku :P tak wygląda plaża nad bałtykiem bez tekstylnych mój osobisty zaprzęg pobiegałooo sie w chwilach przerwy było papuszankooo Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 ptaszkuuu no chodź...ja Ci nic nie zrobię :evil_lol: nooo ptaszkuuuu.... no daj sie złapać:diabloti: i tak wkółko taTULA nawoływała mewy, ale jakoś one nie chciały pobawić się z nią nic dziwnego bo tula ma ksywkę na podwórku wronojebca Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 tak wygląda MIŁOŚĆ do ptaków [video=youtube;mOJLAy9lE7Y]http://www.youtube.com/watch?v=mOJLAy9lE7Y[/video] Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 laseczki się lansowały:) bez aportów nie można by mówić o udanych wakacjach ...ale Lati ma moją zabawkę....no zabierz jej... Lati i jej nowy ulubiony sport - aporty do wody.../w lipcu nie wchodziła sama do wody!!! na rękach ją zanosiłam i oswajałam/... no rzucaj tą piłkę...babooo troche wiałooo Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 zdjęcia typu - do paszportu nasz największy śpioszek... Lati przytulanka.... uśmiecham sie Quote
filodendron Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ojej, ale zazdroszczę.... Będzie więcej plaży? Quote
anita_happy Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 filodendron napisał(a):Ojej, ale zazdroszczę.... Będzie więcej plaży? jeślli chodzi o wypady nad morze:) TO TAKT...w listopadzie jedziemy na wesele mojego brata i wypadzik nad morze murowany :) Quote
bianka0 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Najbardziej podoba mi się ten biały pingwinek na plaży. :evil_lol: Quote
anita_happy Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 bianka0 napisał(a):Najbardziej podoba mi się ten biały pingwinek na plaży. :evil_lol: heh hehe...jak przyjedziemy do Ciebie i opowiemy co ten pingwinek nawyczynial...to padniesz :) Quote
Monika.D Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Anita fotki super. Widać, że psiaki się wyszalały! Quote
bianka0 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 anita_happy napisał(a):heh hehe...jak przyjedziemy do Ciebie i opowiemy co ten pingwinek nawyczynial...to padniesz :) To planujcie, mam znowu siedem psów, więc będzie równo 10 Quote
anita_happy Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 bianka...zaraz pędze do twojego watku...kogo wziełaś :) Quote
groszek83 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://images8.fotosik.pl/251/39e4377a9f4891aa.png na miejscu tego psiaka miałabym oczy z tyłu głowy:evil_lol: Fajna sucza zgraja;) Quote
anita_happy Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 co racja to racja :) ON im jeszcze pokaże....moze niebawem go odwiedzimy Quote
bianka0 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 anita_happy napisał(a):bianka...zaraz pędze do twojego watku...kogo wziełaś :) Anitko, mój tymczas Nuka nie poszła do planowanego domu. Anita czy możesz jeszcze raz podlinkować banerek Fabiana, otwiera się z niego wątek Koksa.:cool3: Quote
anita_happy Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 zobacz Bianko co znalazłam dzis jadąc z mamas!!!wpadła pod koła..zachamowałam..ona do rowu...ja zawrotka i zobacz co miałm http://www.dogomania.pl/threads/193617-GOYA-wiedzia%C5%82a-komu-wpa%C5%9B%C4%87-pod-ko%C5%82a-ASTka-z-lasu-w-ci%C4%85%C5%BCy...PILNE-cokolwiek...?p=15454339#post15454339 suka z porozem na szyi - odgryzła się od drzewa na bank... Quote
Recommended Posts