anita_happy Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='bianka0']Anitko, mój tymczas Nuka nie poszła do planowanego domu. Anita czy możesz jeszcze raz podlinkować banerek Fabiana, otwiera się z niego wątek Koksa.:cool3: Quote
bianka0 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Anita co z tą pięknością zrobiłaś, masz na tymczasie? Dziękuję za banerek :lol: Quote
anita_happy Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 zapuszczam mój suczy swiat..bo bezdomniaków za duzo...wróciąłm z karmienia...nowe są :( Quote
anita_happy Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 bianka0 napisał(a):Anita co z tą pięknością zrobiłaś, masz na tymczasie? Dziękuję za banerek :lol: bianka ...zlituj się...zeby mi Tula ją zagryzła!!!!TULA ostatnio benka sąsiada pogryzła..skoczyła do gardła!!!ona nie patrzy co...duze..małe..gryzie i juz..skacze do szyi!!! Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Twoja Tula jest niesamowita he he Takie małe a nie boi się niczego :) Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 zapuściłam WAS - wybaczcie!!! Quote
Monika.D Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kochanie nie przejmuj się! Masz teraz ważniejsze sprawy na głowie! Quote
bianka0 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 anita_happy napisał(a):zapuściłam WAS - wybaczcie!!! Anita wracaj, smutno bez Ciebie. Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Bianka...pokazać Ci Listę!!!! nic innego od tygodnia nie robie...poprawiam "se" statystyki Quote
zaba14 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 hejka :) zobaczyłam całą galerie :) małe rude najbardziej przypadło mi do gustu.. podobna troszeczke do mojego poprzedniego psiaczka .. Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 daśka napisał(a):witam zapiszę sobie,a psiaki cudowne:-) kiedys WAS odwiedzimy :P Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 zaba14 napisał(a):hejka :) zobaczyłam całą galerie :) małe rude najbardziej przypadło mi do gustu.. podobna troszeczke do mojego poprzedniego psiaczka .. małe - rude - wredota!!! - i jeszcze te sterczace USZY! wrrrrrrrrrrrr ale kochana wredota :) kaganiec/szelki/obroza i nic jej nie moze poskromić...benka sąsiada juz dwa razy pogryzła!!!! Quote
zaba14 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mój rudzielec też miał temperament :D ale takigo psa cięzko zapomniec ... mały ale duchem wielkiii :) za to obecnie moj bullowaty ktory opinie ma tragiczna to jedna wielka ciapaa :) Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 zaba - to rude to z Twojego avatara... no prawie TULA... a tula ma ostatnio jakies problemy... jak śpimy to mi się potrafi spompowac w wyrku :( juz mila operacje na cewke? - było oka..i znowu cos sie zrypało... moze sie przeziebila ...dostaje furagiin... moj dziabag biedny Quote
Monika.D Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 anita_happy napisał(a):zaba - to rude to z Twojego avatara... no prawie TULA... a tula ma ostatnio jakies problemy... jak śpimy to mi się potrafi spompowac w wyrku :( juz mila operacje na cewke? - było oka..i znowu cos sie zrypało... moze sie przeziebila ...dostaje furagiin... moj dziabag biedny O matko Anita... Biedna jesteś strasznie ostatnio - same problemy! Quote
Recommended Posts