Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sako pojechał do domu, poznałam Rodzinkę Sako i powiem szczerze że jestem oczarowana.
Sako już widziałam, że Pani będzie najważniejszą osobą w jego życiu. Nie chciałam tak od razu bombardować telefonami ale jutro nie wytrzymam pewnie i zadzwonię do chłopaka. Nasz Sako jest Warszawiakiem czy to nie wspaniałe: dom, Stolica a co najważniejsze super Ludzie :) ja się cieszę jak diabli :) :) :)

Posted

Zadzwonili do mnie :)
Sako jest kochany przez wszystkich w rodzinie, jest grzeczny i od 10min pobytu w domu oświadczył całemu światu że on tu jest i będzie bronił swojej rodziny.
Dziewczynki które są wielkości jego palców bardzo ostrożnie postanowiły obchodzić się z nowym bratem ale myślę że za chwile znajdą wsparcie w olbrzymie a on będzie dzielnie bronił swoje babeczki :)
Jak tylko dostanę zdjęcia to wstawię.
Super Rodzina, Sako to szczęściarz a ja jestem tak samo szczęśliwa jak on :)

Posted

Sakuś odszedł :-(:-(:-(
nic jeszcze nie wiemy, prócz tego że Państwo zawieźli pieska do lecznicy bo przestał jeść , nic nie wskazywało na tragedię ale został w klinice na noc
dostawał leki i kroplówki a on postanowił odejść.
Był krótko w domku a był tak kochany, pozostawił straszny ból w sercu swojej ukochanej Pani i Pana i całej rodziny
Pani Małgosia czeka na wyniki sekcji

Żegnaj dzieciaku :-(:-(:-(