Klaudus__ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Te dwa szczeniaczki miały w życiu wyjątkowego pecha... Zostały "wybrane" z całego miotu jako szczęśliwcy,którzy mają przeżyć... Jednak to dla Nich właśnie był wyrok... Mama szczeniaków niegdyś - czyli około 3 miesiące temu - zajmowała Ich miejsce... Była przywiązana na otwartej przestrzeni do czegoś co "właściciele" nazywają budą... Tam urodziła szczeniaki - miot był liczny - 8 szczęniąt. Właściciele wybrali dwa - resztę wraz z matką zabrali do lasu, gdzie z zimną krwią zabili... Ledwo chodzące maluszki patrzały jak zabijano Ich mamę, lub mama patrzała jak mordują Jej dzieci... Dwa które zostały przywiązane są do tej pseudo budy... Serce pęka - sąsiadka je dokarmia - ale nocą, bo boi się właścicieli - zapytana o nich - kręci głową, prosząc,abym pomogła tym maleństwom... To straszne,że tacy ludzie są w polskim prwie bezkarni... Że społeczeństwo jest tak zaszczute... Na obecną chwilę Nelson nadal czeka na dom,Aksamit miał szczęście i znalazł swoje miejsce na ziemi. Pomóżcie i Nelsonowi je znaleźć... Nelson: Szczęśliwy już Aksamit: [/FONT] Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jejku jakie cudne psinki, nie powiem co bym zrobiła temu "właścicielowi"... Quote
kopciuszek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Biedactwa malutkie :( Dlaczego ludzie są takimi ......... Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Maluchy pokazujemy się i zapraszamy cioteczki i wujaszków... Quote
kopciuszek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Trzeba je zabrać do DT ... tylko DT jak narazie brak :( Quote
zerduszko Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie ma słów, po prostu obić miski i tyle :angryy: A ile oni teraz maja, pewnie chłopcy. Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Klaudia u Ciebie jak zawsze jakaś tragedia, Zapisuje maluchy Quote
Avilia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zapraszam na bazarek dla Pszczyńskiej Grosi: http://www.dogomania.pl/threads/191458-Plecaczkowy-bazarek-na-Grosi%C4%99.Do-05.09.br-godz.21-00.ZAPRASZAM!?p=15246186#post15246186 Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Atomowka']Klaudia u Ciebie jak zawsze jakaś tragedia, Zapisuje maluchy No niestety... To nie nastraja optymistycznie, ale co zrobić... Mam kolejnego do zabrania z meliny... :shake: Także to nie koniec :mdleje: Quote
Atomowka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Klaudia ogłoszenia potrzebne? Pewnie głupie pytanie ogłoszenia zawsze potrzebne. Jakieś lepsze foty będą? Coś więcej wiesz o tych biedach ? Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Klaudia to ma dar do "wynajdywania" tych biedaczków... Quote
Klaudus__ Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='mikoada']Klaudia to ma dar do "wynajdywania" tych biedaczków... To nie ja je,ale One mnie znajdują... Teraz jeszcze kota mam wywalonego z pędzącego samochodu... Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Klaudia będą jakieś wyraźniejsze foty? Poogłaszałabym maluchy Quote
Klaudus__ Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Atomowka napisał(a):Klaudia będą jakieś wyraźniejsze foty? Poogłaszałabym maluchy Z tym może być ciężko - koleś nie da porobić zdjęć... U nas dzisiaj ulewy... A szczeniory nie mają nawet podłogi w budzie... TYlko goła ziemia... Jak One będą tam spały...? :roll::shake: Quote
Klaudus__ Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 U nas już niemal alarm powodziowy - ja mam na podwórku po kolana wody... A one w budzie bez podłogi... Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Boziu biedne psiaki...i jeszcze do tego wszystkiego ta woda, deszcz nie przestaje w ogóle padać :( Quote
Atomowka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kurde i nawet ciężko je ogłaszać bo foty kiepskie Quote
kaja555 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 one mają jakieś ogłoszenia? robić im allegro? takie szczyle z ogłoszniami to szybko powinny pójść do domów Quote
Recommended Posts