Jump to content
Dogomania

Śliczne, smutne 8 tyg. psie dziecko wyrwane z meliny. Prosi o ogłoszenia!

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz miałam tel. W sprawie małego. Kobieta nawet brzmiała rozsądnie. Dom z ogródkiem w Wołominie. Ewentualnie trzeba będzie sprawdzic ten dom.Pepsik już zaczyna rozrabiać. To mały chuligan, zaczepia Delikatną panienkę Fruzię.;)

Posted

auraa napisał(a):
Juz miałam tel. W sprawie małego. Kobieta nawet brzmiała rozsądnie. Dom z ogródkiem w Wołominie. Ewentualnie trzeba będzie sprawdzic ten dom.Pepsik już zaczyna rozrabiać. To mały chuligan, zaczepia Delikatną panienkę Fruzię.;)

Zawsze to jakiś początek...myślę że Maluszek wzbudzi zainteresowanie:)

Posted

auraa napisał(a):

Ja też miałam tel w sprawie Pepsika:) przekierowałam panią do Ciebie:)

Posted

auraa napisał(a):
To już kolejny! Pani z Otwocka? W razie czego obiecałam jej pomóc w znalezieniu szczeniaka, pieska.

A tego nie wiem...Pani mi tylko powiedziała że Maluszek ją bardzo ujął, ma 14letniego syna i kota na stanie;) nie mogłam swobodnie rozmawiać bo byłam w robocie:shake:

Posted

auraa napisał(a):
Wydawało mi się, że tak. Miała dziś dzwonić ale jeszcze nie dzwoniła. Czy miała taki niski głos?

Nie pamiętam szczerze mówiąc;)

widzę że jest więcej zainteresowanych osób:) to bardzo dobrze:)

Posted

No to trzymamy mocno kciuki!
Do mnie dziś przyjeżdża sunia od Pipi.
Tez jeszcze szczeniara bo ośmiomiesieczna.

A maluch ma na allegro prawie 250 wyswietleń i 3 obserwatorów.
Wiec nawet jesli nie ten pan to jestem pewna, ze ktos sie w końcu trafi :)

Posted

ok, będe zapisywać. Mały pojechał do domu. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. W razie czego będę w kontakcie. Dziś już go musiałam ukrywać. Były "Właściciel" zaczął go szukać.

Posted

w Wołominie. Dom z ogródkiem. Pani cały czas w domu. Mają starszego psa, który już się zakumplował z Pepsiczkiem. Mały w nocy piszczał a od rana bawi się z dziećmi

Posted

auraa napisał(a):
w Wołominie. Dom z ogródkiem. Pani cały czas w domu. Mają starszego psa, który już się zakumplował z Pepsiczkiem. Mały w nocy piszczał a od rana bawi się z dziećmi

Strasznie się cieszę:multi:....należał mu się dobry domek:loveu: