karolina_g_k Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zrobiłam: allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1200342177 (wyróżnione na 14 dni) gratke http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6773929_male_szczenie_o_oryginalnej_urodzie.html (wyróżniona na 7 dni) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6773925_8_tygodniowy_szczeniak_o_niespotykanej.html (zwykła) adopcjepsa http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,19221,Lw==.html tyle dzis, reszta jutro Quote
auraa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Juz miałam tel. W sprawie małego. Kobieta nawet brzmiała rozsądnie. Dom z ogródkiem w Wołominie. Ewentualnie trzeba będzie sprawdzic ten dom.Pepsik już zaczyna rozrabiać. To mały chuligan, zaczepia Delikatną panienkę Fruzię.;) Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 auraa napisał(a):Juz miałam tel. W sprawie małego. Kobieta nawet brzmiała rozsądnie. Dom z ogródkiem w Wołominie. Ewentualnie trzeba będzie sprawdzic ten dom.Pepsik już zaczyna rozrabiać. To mały chuligan, zaczepia Delikatną panienkę Fruzię.;) Zawsze to jakiś początek...myślę że Maluszek wzbudzi zainteresowanie:) Quote
karolina_g_k Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wzbudzi, wzbudzi Na tym zdjęciu na, którym ziewa wygląda jakby się z czegoś zaśmiewał :) Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 auraa napisał(a):Juz miałam tel. W sprawie małego. Kobieta nawet brzmiała rozsądnie. Dom z ogródkiem w Wołominie. Ewentualnie trzeba będzie sprawdzic ten dom.Pepsik już zaczyna rozrabiać. To mały chuligan, zaczepia Delikatną panienkę Fruzię.;) Ja też miałam tel w sprawie Pepsika:) przekierowałam panią do Ciebie:) Quote
auraa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 To już kolejny! Pani z Otwocka? W razie czego obiecałam jej pomóc w znalezieniu szczeniaka, pieska. Quote
Tora&Faro Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 auraa napisał(a):To już kolejny! Pani z Otwocka? W razie czego obiecałam jej pomóc w znalezieniu szczeniaka, pieska. A tego nie wiem...Pani mi tylko powiedziała że Maluszek ją bardzo ujął, ma 14letniego syna i kota na stanie;) nie mogłam swobodnie rozmawiać bo byłam w robocie:shake: Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 auraa napisał(a):To pani z Wołomina........ Jakaś sensowna?:) Quote
auraa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Wydawało mi się, że tak. Miała dziś dzwonić ale jeszcze nie dzwoniła. Czy miała taki niski głos? Quote
karolina_g_k Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 A ten Pan chętny na malucha pokaże się dzisiaj? Quote
Tora&Faro Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 auraa napisał(a):Wydawało mi się, że tak. Miała dziś dzwonić ale jeszcze nie dzwoniła. Czy miała taki niski głos? Nie pamiętam szczerze mówiąc;) widzę że jest więcej zainteresowanych osób:) to bardzo dobrze:) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Bardzo urokliwy ten Pepsik :) trzymam kciuki za dobry dom. Quote
auraa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Czekam na wizytę Cały czas jest zainteresowany. Quote
karolina_g_k Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No to trzymamy mocno kciuki! Do mnie dziś przyjeżdża sunia od Pipi. Tez jeszcze szczeniara bo ośmiomiesieczna. A maluch ma na allegro prawie 250 wyswietleń i 3 obserwatorów. Wiec nawet jesli nie ten pan to jestem pewna, ze ktos sie w końcu trafi :) Quote
malagos Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Auraa, jakby jakieś kontakty Ci zostały (co daj Boże), to zapisuj - do mnie dziś tez trafi mała, 3-mies. sunia od Pipi :) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wysyp tych szczeniaków normalnie:shake: Quote
auraa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ok, będe zapisywać. Mały pojechał do domu. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. W razie czego będę w kontakcie. Dziś już go musiałam ukrywać. Były "Właściciel" zaczął go szukać. Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ojej...jakie wieści:loveu:...a zdradzisz gdzie maluszek zamieszkał?:) Quote
auraa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 w Wołominie. Dom z ogródkiem. Pani cały czas w domu. Mają starszego psa, który już się zakumplował z Pepsiczkiem. Mały w nocy piszczał a od rana bawi się z dziećmi Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 auraa napisał(a):w Wołominie. Dom z ogródkiem. Pani cały czas w domu. Mają starszego psa, który już się zakumplował z Pepsiczkiem. Mały w nocy piszczał a od rana bawi się z dziećmi Strasznie się cieszę:multi:....należał mu się dobry domek:loveu: Quote
Recommended Posts