auraa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Będziemy z siostrą dzwoniły. Pepsik był u niej na tymczasie. Nasze domy stoją na jednym podwórku, więc opiekowałyśmy się nim wspólnie. Przed wyjazdem przygotowała dla niego wyprawkę, łącznie z instrukcją obsługi szczeniaka z wydrukowanymi jego zdjęciami. Mały przed wyjazdem tak szalał z Nefri a my patrzyłyśmy na niego z żalem, że nas opuszcza i troską jak się będzie czuł w nowym domu. To takie smutne chwile. Quote
elmira Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 auraa napisał(a):Będziemy z siostrą dzwoniły. Pepsik był u niej na tymczasie. Nasze domy stoją na jednym podwórku, więc opiekowałyśmy się nim wspólnie. Przed wyjazdem przygotowała dla niego wyprawkę, łącznie z instrukcją obsługi szczeniaka z wydrukowanymi jego zdjęciami. Mały przed wyjazdem tak szalał z Nefri a my patrzyłyśmy na niego z żalem, że nas opuszcza i troską jak się będzie czuł w nowym domu. To takie smutne chwile. Dopiero znalazłam watek małego, a tu takie wieści. Wspaniale, że znalazł dom:) Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 auraa napisał(a):Będziemy z siostrą dzwoniły. Pepsik był u niej na tymczasie. Nasze domy stoją na jednym podwórku, więc opiekowałyśmy się nim wspólnie. Przed wyjazdem przygotowała dla niego wyprawkę, łącznie z instrukcją obsługi szczeniaka z wydrukowanymi jego zdjęciami. Mały przed wyjazdem tak szalał z Nefri a my patrzyłyśmy na niego z żalem, że nas opuszcza i troską jak się będzie czuł w nowym domu. To takie smutne chwile. Rozumiem doskonale....wczoraj zawiozłam Filę do domu, zamiast się cieszyć smutno mi było... No to czas na Nefri:) Quote
Recommended Posts