Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

Czy ze zdrowiem Pelasi coś szwankuje, co martwi majqę?
Ładniutka ta Pelasia, może ona komuś dała nogę przy cieczce? Pomagałam szukać 3 miesiące temu małej suni, która mając cieczkę uciekła włascicielom.Wróciła sama po 14 dniach...zaciążona
.Może ktoś szuka Pelasi?....Tak się łudzę........

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ukryty Smok'] (...) [B]Tylko jedno - wydaje mi się, że jednam jeden z tych siarczystych, serdecznych kopniaków wsiowych obrońców psiej moralności musiał małej dosięgnąć, bo ma obolałe żebra... No i zakuliwa troszkę na na tył... :-( [/B](...) [/QUOTE]
To mnie zaniepokoiło... Wiem, wiem, przewrażliwiona jestem.

Posted

[quote name='danka4u1']Tak, też jestem piękna. Mam pysk!![/QUOTE]Pyszczek chyba;):D
Bo pysk- to ja mam:D Czyli jest i bestyja;):D:eviltong:
A tak serio- to zachary tez dobrą "myśl rzucila"...moze faktycznie komus w cieczce nawiała...??Moze warto wydrukowac kilka ogloszen i powiesic w okolicy..??
Stan Pelasi nie wygladal na ucieczkę sprzed kilku dni wparwdzie..ale wiadomo to, gdzie była i co robila jesli faktycznie uciekla..??
POczekamy na Smoczka, to moze nam napisze co mysli o tym...
A majqa..hhmm...dobrze, ze jestes przewrazliwiona:):) (choć niekoniecznie dla Ciebie:()

Posted

[quote name='danka4u1']Bestia g..66 śpi, albo zażywa relaksu w domowym SPA, po którym ruszy na Dogo pełną parą aż do białego świtu.[/QUOTE] O poptarz danus, ja my sie rozumiemy;) jednoczesny post..a nie spalam..u nas burza taka byla, ze szok...musielismy wszystko wylaczyc(choc zazwyczaje tego nie robimy przy "byle" burzy)...ale juz jakby cichnie...

Posted

Bestia mówisz?...Kto w tej bajce bestią jest, hmmmm.......?Może pozostaniemy tylko przy pięknej?....Tych bestii i to wcale niebajkowych nie brakuje dookoła, niestety....

Posted

[quote name='zachary']Bestia mówisz?...Kto w tej bajce bestią jest, hmmmm.......?Może pozostaniemy tylko przy pięknej?....Tych bestii i to wcale niebajkowych nie brakuje dookoła, niestety....[/QUOTE]NO tak..masz rację...:( wystarczy tych, z ktorymi na codzien przychodzi nam się borykać..:(
No..ale kurna..ja do pieknych to sie nijak zaliczac nie mogę...w takim razie będę "piękna inaczej";):D

Posted

[quote name='zachary']Taaak, wszystkie jesteśmy piękne inaczej....bo nie siedzimy przed lustrem i nie pytamy: kto jest naj..........[/QUOTE]Oj....fakt!!Luster nie znosze!!!!

Posted

Taka co siedzi przed lustrem, to ma potem problem ze wzrokiem i nie widzi pod krzakiem bezdomnego psiaka, nie mówiąc już o centrum miasta i o sforze psów atakujących jedną sunię....

Posted

[quote name='zachary']Taka co siedzi przed lustrem, to ma potem problem ze wzrokiem i nie widzi pod krzakiem bezdomnego psiaka, nie mówiąc już o centrum miasta i o sforze psów atakujących jedną sunię....[/QUOTE]Aaaaaaa....bo wiesz..nasz SMoczek to dziala z ukrycia:):)DLatego tez nie ma czasu na lustro i nie ma problemow ze wzrokiem:):)

[quote name='majqa']..., bo my mamy urody tzw. trudne. ;-)[/QUOTE]NO tak...arcytrudne...;)..ale to własnie jest piekne, bo mamy mniej zmartwień o siebie i mozemy je poswiecic dla naszych Maluczkich Kochanych Zwierzaczkow:)

Posted

Trudne urody?....a to ciekawe określenie....Pyska może nie, ale trudne urody duszy, to tak, z pewnością...Piszę to z pełną odpowiedzialnoscią, bo pięknych z pyska na dogo jest masę, sama poznałam taką/patrz:dorothy/, a zdjęć innych też na dogo było sporo...

Posted

[quote name='zachary']Trudne urody?....a to ciekawe określenie....Pyska może nie, ale trudne urody duszy, to tak, z pewnością...Piszę to z pełną odpowiedzialnoscią, bo pięknych z pyska na dogo jest masę, sama poznałam taką/patrz:dorothy/, a zdjęć innych też na dogo było sporo...[/QUOTE]No..ja tez mialam okazje poznac na dogo conajmniej pare pieknosci:):)
Wracajac do Pelasi- pewnie juz słodko spi sobie..ale naparwde trzebaby pomyslec o tych ogloszeniach (to tak, zeby nam nie umknęlo)

Posted

Więcej dziś nie zdołam. Na razie dycha, dodana na stronach:

[url]http://owi.pl[/url]
[url]www.drobne.centrumofert.pl[/url]
[url]www.sellit.pl[/url]
[url]www.olx.pl[/url]
[url]www.e-zwierzak.pl[/url]
[url]www.przygarnijzwierzaka.pl[/url]
[url]www.kokosy.pl[/url]
[url]http://ale.gratka.pl[/url]
[url]http://www.zoonet.pl[/url]
[url]www.pineska.pl[/url]