marysia55 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malibo57']Jutro będzie nowy watek Alfa - DIF założy - [B]"tysiąc" [/B]fot już czeka na publikację:)[/QUOTE] "tysiąc" .. to chyba nie możliwe ... przecież psiak nie może mieć tyle zdjęć :hmmmm: ... chyba, że to jakies stare zdjęcia tylko nie publikowane na dogo :diabloti: Quote
malibo57 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zapraszam w odwiedziny:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194199-MLB-ALF-pluszowy-kosmita-%29?p=15514070#post15514070[/URL] Fotki, to pasja DIF - sąsiedzi myślą, że ona czegoś w trawie szuka, jak poluje na odpowiednie ujęcie, hehe To znaczy, oni myślą chyba co innego:evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='malibo57']Pelasjanie! Cieszcie się - Alfik już u DIF:) Pelaśka pewnie też się ucieszy.[/QUOTE] [quote name='marysia55']o 'kurka wodna' :lol::lol: wiedziałam, że trzeba tu jeszcze zaglądnąć:cool3: warto było, żeby to przeczytać :loveu:[/QUOTE]HAhaha....a nie mowilam, ze dzis szczesliwy dzien i bedziemy świętować..??:):):) Ja dostalam dzikiego szalu radosci w aucie, jak dostalam wiadomośc:) Niestety zostala przerwana...bo chwile poźniej dowiedzialam sie, ze odszedl od nas Opaliś...:(.... [*] [*] [*] W przyrodzie musi byc równowaga...Dobrze, ze ostatnie pól roku miał takie szczesliwe i odszedł przy boku swojego czlowieka... Reniu...tule mocno...:(:( No takie to nasze życie jest...tu radość wielka, za chwile smutek... DObrze, ze jestescie Moi drodzy...zawsze tu jakos milo wskoczyć...i sie , jak to mawia Danuska ogrzac....:) Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wpadam, jak zwykle z rozpędem- pewnie umrę w biegu- dziś dzień był bardzo intensywny i jak to w życiu, i radość- moja Ruda jutro jedzie do domku- i łzy- Opaliś u Reni i Lejek u Syli- telefony, telefony...nerwy, łzy i radość. Ogrzeję się trochę u Pelasi- szczęśliwej, zdrowej, bezpiecznej. Pewnie dziewczyna juz śpi po imprezowym dniu. Quote
gonia66 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='malibo57']Pelasjanie! Cieszcie się - Alfik już u DIF:) Pelaśka pewnie też się ucieszy.[/QUOTE] [quote name='marysia55']o 'kurka wodna' :lol::lol: wiedziałam, że trzeba tu jeszcze zaglądnąć:cool3: warto było, żeby to przeczytać :loveu:[/QUOTE] [quote name='danka4u1']Wpadam, jak zwykle z rozpędem- pewnie umrę w biegu- dziś dzień był bardzo intensywny i jak to w życiu, i radość- moja Ruda jutro jedzie do domku- i łzy- Opaliś u Reni i Lejek u Syli- telefony, telefony...nerwy, łzy i radość. Ogrzeję się trochę u Pelasi- szczęśliwej, zdrowej, bezpiecznej. Pewnie dziewczyna juz śpi po imprezowym dniu.[/QUOTE] Lejek u Syki..??:o dzis..??:o Dopiero odeszla jej Majeczka...:( CZyli Syla zostala z Edim tylko juz..??:( Oj Pelasiu..jakas TY szcesciara.....:) Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Dzień dobry Słonko nasze:):) NOwy dzień i nowe nadzieje, radości i smuteczki...oby tych ostatnich bylo jak najmniej..:) Quote
Ukryty Smok Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pelasia wykazała ostatnio nową zdolność... Otóż niunia umie... śpiewać!:roflt: Śpiewa, jak się cieszy, jak widzi miseczkę, jak człowiek ją przytuli... Niesamowity pies...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzień- mam nadzieję- dobry ! Prosimy o filmik z wykonaniem wokalnym. Taki prezencik na miłe rozpoczęcie dnia o[I] świcie..[/I] Słoneczne buziaki dla wszystkich Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Pelasia wykazała ostatnio nową zdolność... Otóż niunia umie... śpiewać!:roflt: Śpiewa, jak się cieszy, jak widzi miseczkę, jak człowiek ją przytuli... Niesamowity pies...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Joł:):):) Ale superowo...MOja SArunia tez umiala ladnie spiewac:):) A wiecie co..?? Wczoraj Alfis dostal nowe zycie...szalalam z radości... a dziś..?????ZNALAZŁ SIE NASZ KUBUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Ma złamana łapinke, był potrącony przez samochod prawdopodobnie, ale żyje, jest juz w klinice, pod opieką...to naważniejsze..teraz juz musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale wiadomość!! Kubuś znalazł się..Tak myślałam o biedaku i powoli traciłam nadzieję. Wspaniała wiadomość. Quote
marysia55 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Witam w samo południe i całuje Pelasie w nosek :) Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='marysia55']Witam w samo południe i całuje Pelasie w nosek :)[/QUOTE] A co ty robisz o tak wczesnej porze na Dogo marysiu:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='rita60']A co ty robisz o tak wczesnej porze na Dogo marysiu:evil_lol:[/QUOTE] Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol: Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol:[/QUOTE] No, fajna rodzinka:lol: danka a nie chcesz jeszcze zaadoptowac jednej grzecznej coreczki:p Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Heheheh..:) tu więcej chętnych na adopcję u Danuśki:D Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jesli wszystkie takie będą dzieci, jak Marysieńka...to adopcja wchodzi w grę.:loveu:Tylko może sprawdzicie domek?:evil_lol: A jak ze szczepieniami, sterylką...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol:[/QUOTE] trza sie słuchać mamusi :evil_lol: [quote name='rita60']No, fajna rodzinka:lol:danka a nie chcesz [B]jeszcze zaadoptowac jednej grzecznej coreczki[/B]:p[/QUOTE] mamuśka skonsultuj to ze mną :cool3: jakos rola jedynaczki bardziej mi odpowiada :diabloti: tym bardziej, że rita tez chce być grzeczną. Przecież jedna grzeczna Ci wystarczy :diabloti: [quote name='danka4u1']Jesli wszystkie takie będą dzieci, jak Marysieńka...to adopcja wchodzi w grę.:loveu:Tylko może sprawdzicie domek?:evil_lol: [B]A jak ze szczepieniami, sterylką..[/B].:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] zapomniałaś napisać jeszcze o odrobaczeniu i 'stosunku' do innych rezydentów domu :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale wymagania:crazyeye:no to zaczynamy od wizyty,zapraszam:razz: Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Rituniu, [B]dziecko Ty moje..[/B]to mój domek trzeba sprawdzić, czy nadaje się dla Was. Zapraszam:loveu::loveu: Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Rituniu, [B]dziecko Ty moje..[/B]to mój domek trzeba sprawdzić, czy nadaje się dla Was. Zapraszam:loveu::loveu:[/QUOTE] Dobrze mamusiu,podaj adres na PW:loveu: Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Córeczka Marysieńka zna...i nie ma nic przeciwko siostrzyczce Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Alez tu sie dzieja cuda i dziwy...:) rodzinki sie powiekszaja...no..no....;) Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Córeczka Marysieńka zna...i nie ma nic przeciwko siostrzyczce[/QUOTE] Coreczki Marysienka i Małgosienka,ładnie brzmi:multi: Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='rita60']Coreczki Marysienka i Małgosienka,ładnie brzmi:multi:[/QUOTE] Kolejna Małgosienka..??:):o Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='gonia66']Alez tu sie dzieja cuda i dziwy...:) rodzinki sie powiekszaja...no..no....;)[/QUOTE] No, jasne. Mamuśka jest wbrew pozorom w wieku sprzyjającym prokreacji....adopcyjnej:evil_lol: [quote name='rita60']Coreczki Marysienka i Małgosienka,ładnie brzmi:multi:[/QUOTE] Niech i tak będzie, moje dzieci:loveu: Quote
Recommended Posts