Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']Jutro będzie nowy watek Alfa - DIF założy - [B]"tysiąc" [/B]fot już czeka na publikację:)[/QUOTE] "tysiąc" .. to chyba nie możliwe ... przecież psiak nie może mieć tyle zdjęć :hmmmm: ... chyba, że to jakies stare zdjęcia tylko nie publikowane na dogo :diabloti:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam w odwiedziny:)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194199-MLB-ALF-pluszowy-kosmita-%29?p=15514070#post15514070[/URL]
Fotki, to pasja DIF - sąsiedzi myślą, że ona czegoś w trawie szuka, jak poluje na odpowiednie ujęcie, hehe
To znaczy, oni myślą chyba co innego:evil_lol:

Posted

[quote name='malibo57']Pelasjanie! Cieszcie się - Alfik już u DIF:) Pelaśka pewnie też się ucieszy.[/QUOTE]

[quote name='marysia55']o 'kurka wodna' :lol::lol: wiedziałam, że trzeba tu jeszcze zaglądnąć:cool3: warto było, żeby to przeczytać :loveu:[/QUOTE]HAhaha....a nie mowilam, ze dzis szczesliwy dzien i bedziemy świętować..??:):):)
Ja dostalam dzikiego szalu radosci w aucie, jak dostalam wiadomośc:)
Niestety zostala przerwana...bo chwile poźniej dowiedzialam sie, ze odszedl od nas Opaliś...:(....
[*]
[*]
[*]
W przyrodzie musi byc równowaga...Dobrze, ze ostatnie pól roku miał takie szczesliwe i odszedł przy boku swojego czlowieka...
Reniu...tule mocno...:(:(
No takie to nasze życie jest...tu radość wielka, za chwile smutek...
DObrze, ze jestescie Moi drodzy...zawsze tu jakos milo wskoczyć...i sie , jak to mawia Danuska ogrzac....:)

Posted

Wpadam, jak zwykle z rozpędem- pewnie umrę w biegu- dziś dzień był bardzo intensywny i jak to w życiu, i radość- moja Ruda jutro jedzie do domku- i łzy- Opaliś u Reni i Lejek u Syli- telefony, telefony...nerwy, łzy i radość.
Ogrzeję się trochę u Pelasi- szczęśliwej, zdrowej, bezpiecznej.
Pewnie dziewczyna juz śpi po imprezowym dniu.

Posted

[quote name='malibo57']Pelasjanie! Cieszcie się - Alfik już u DIF:) Pelaśka pewnie też się ucieszy.[/QUOTE]

[quote name='marysia55']o 'kurka wodna' :lol::lol: wiedziałam, że trzeba tu jeszcze zaglądnąć:cool3: warto było, żeby to przeczytać :loveu:[/QUOTE]

[quote name='danka4u1']Wpadam, jak zwykle z rozpędem- pewnie umrę w biegu- dziś dzień był bardzo intensywny i jak to w życiu, i radość- moja Ruda jutro jedzie do domku- i łzy- Opaliś u Reni i Lejek u Syli- telefony, telefony...nerwy, łzy i radość.
Ogrzeję się trochę u Pelasi- szczęśliwej, zdrowej, bezpiecznej.
Pewnie dziewczyna juz śpi po imprezowym dniu.[/QUOTE]
Lejek u Syki..??:o dzis..??:o Dopiero odeszla jej Majeczka...:(
CZyli Syla zostala z Edim tylko juz..??:(
Oj Pelasiu..jakas TY szcesciara.....:)

Posted

Pelasia wykazała ostatnio nową zdolność...
Otóż niunia umie... śpiewać!:roflt:
Śpiewa, jak się cieszy, jak widzi miseczkę, jak człowiek ją przytuli...
Niesamowity pies...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Pelasia wykazała ostatnio nową zdolność...
Otóż niunia umie... śpiewać!:roflt:
Śpiewa, jak się cieszy, jak widzi miseczkę, jak człowiek ją przytuli...
Niesamowity pies...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]
Joł:):):) Ale superowo...MOja SArunia tez umiala ladnie spiewac:):)
A wiecie co..??
Wczoraj Alfis dostal nowe zycie...szalalam z radości...
a dziś..?????ZNALAZŁ SIE NASZ KUBUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Ma złamana łapinke, był potrącony przez samochod prawdopodobnie, ale żyje, jest juz w klinice, pod opieką...to naważniejsze..teraz juz musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!:):):)

Posted

[quote name='rita60']A co ty robisz o tak wczesnej porze na Dogo marysiu:evil_lol:[/QUOTE]
Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol:[/QUOTE]
No, fajna rodzinka:lol:
danka a nie chcesz jeszcze zaadoptowac jednej grzecznej coreczki:p

Posted

Jesli wszystkie takie będą dzieci, jak Marysieńka...to adopcja wchodzi w grę.:loveu:Tylko może sprawdzicie domek?:evil_lol: A jak ze szczepieniami, sterylką...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Kazałam dziś [B]córeczce [/B]wcześniej wstać :mad: grzeczne dziecko, ma to po mamusi:evil_lol:[/QUOTE] trza sie słuchać mamusi :evil_lol:
[quote name='rita60']No, fajna rodzinka:lol:danka a nie chcesz [B]jeszcze zaadoptowac jednej grzecznej coreczki[/B]:p[/QUOTE] mamuśka skonsultuj to ze mną :cool3: jakos rola jedynaczki bardziej mi odpowiada :diabloti: tym bardziej, że rita tez chce być grzeczną. Przecież jedna grzeczna Ci wystarczy :diabloti:
[quote name='danka4u1']Jesli wszystkie takie będą dzieci, jak Marysieńka...to adopcja wchodzi w grę.:loveu:Tylko może sprawdzicie domek?:evil_lol: [B]A jak ze szczepieniami, sterylką..[/B].:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] zapomniałaś napisać jeszcze o odrobaczeniu i 'stosunku' do innych rezydentów domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Rituniu, [B]dziecko Ty moje..[/B]to mój domek trzeba sprawdzić, czy nadaje się dla Was. Zapraszam:loveu::loveu:[/QUOTE]
Dobrze mamusiu,podaj adres na PW:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Alez tu sie dzieja cuda i dziwy...:) rodzinki sie powiekszaja...no..no....;)[/QUOTE]
No, jasne. Mamuśka jest wbrew pozorom w wieku sprzyjającym prokreacji....adopcyjnej:evil_lol:

[quote name='rita60']Coreczki Marysienka i Małgosienka,ładnie brzmi:multi:[/QUOTE]
Niech i tak będzie, moje dzieci:loveu: