Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Dla równowagi w naturze proponuję swoją doopkę. Może być?[/QUOTE]
Hahhahahahahahhaa..no co Ty...toż ja z Marysią Twoja dooopkę swoimi dooopeczkami miniaturkami, przygnieciemy i nic z niej nie zostanie;) a jeszcze jak do tego dojdzie doooopeczka Pelasi ;););)
Ale wiem...głowizne masz nie od parady,wiec głowka tez sie przyda do kompletu:);)

Posted

Dzieki za komplement PANIENKO. Ja pojade odwiecznym zwyczajem na plecach [I]córeczki[/I] Marysi lub wg pomysłu Ireny- na ramionkach córeczki jedna tzn ja, a na drugim ramionku- Irena.
Była taka propozycja i chyba dobra, bo córeczki obarczać tak nie pozwolę..O rodzinę muszę dbać i [B][U]już :mad:[/U][/B]

Posted

[quote name='gonia66']HA...jakoś sie nie dziwie....ciekawe dlaczego..??:p
MArys...to wiesz co..??Jak jej sie dooopka zaokraglila- to ona do nas by pasowala idealnie;):D[/QUOTE] skoro dupeczka Pelasi sie zaokrągliła to możemy ją wziąć w tercet .... egzotyczny:evil_lol:

[quote name='danka4u1']Dzieki za komplement PANIENKO. Ja pojade odwiecznym zwyczajem na plecach [I]córeczki[/I] Marysi lub wg pomysłu Ireny- [B]na ramionkach córeczki jedna tzn ja, a na drugim ramionku- Irena.[/B]
Była taka propozycja i chyba dobra, bo córeczki obarczać tak nie pozwolę..O rodzinę muszę dbać i [B][U]już :mad:[/U][/B][/QUOTE] oj mamusiu, mamusiu .... najpierw prostowałaś mi kręgosłup :evil_lol: a teraz przygniatać ramionka ??? to może od razu wskoczcie mi obie z Irenką "na barana" :diabloti: . Oj Pelaśka :loveu: ty to szczęściara jesteś .... ale tylko dopóki nie zaczną te paskudne ciotki przy tobie majsterkować :diabloti:. Strzeż sie dziewczyno jak możesz :p:p:p

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Jak zwykle, histeryczna wręcz radość na widok miski...:-o
[B]Kiedy maleńka uwierzy, że już nie będzie głodna?[/B]...:shake:[/QUOTE] NIGDY ... niektóre typy tak mają :evil_lol: Najwyższą formą zaufania, że jedzonko nie zniknie jest pewność, że tylko wtedy jak jest w brzuszku :diabloti:

Posted

[quote name='gonia66']Moj komp coś szwankuje i nie moge za bardzo pisac bo pisze i nie widac a dopiero po dluższej przerwie wychodzi to co napisalam:(:( buuuuu[/QUOTE]
Tak jakby to Marysia55 ujęła-nie Ty musisz widzieć co piszesz,ino my:eviltong::cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Tak jakby to Marysia55 ujęła-nie Ty musisz widzieć co piszesz,ino my:eviltong::cool3:[/QUOTE]
Hihihihi:) Juz naprawiłam:):)
NO ale co z tego, ajk musze iśc spiochac, bo jutro na raniuchno...:(:(buuuu...nie lubie wstawać...no nie lubie i juz...
A jestem słomiana wdową, bo po powodzi, nasze dzieciaki dostaly mnostwo ofert darmowych wyjazdow, i moj TZ pojechal na zielona szkolę na tydzień...w okolice Krakowa...(Niedzica)...on szczesliwy a Zuzia w histerii caly dzien, nie rozstaje sie z telefonem, wygadala z tata cala kase...no a ja..???Hmmm....mialabym ochote ściagnąć sobie tu pieska jednego...taka salmusie w wersji white;););)..ale chyba nie będę świnią...on nie chce bardzo..:(:(
TAk wiec moje drogie ciociuncie, na mnie pora...
Pelasia śpi pewnie snem spraweidliwego...moja Salmusi tez, wiec pora iśc pod prysznic a nastepnie się przytulić do Zuzi:):)

Posted

[quote name='marysia55']Renatko skąd pamiętasz ten tekst :roll::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Tak mi Maryś odpisałaś,jak mi sie monitor zechlał:diabloti:
Potem jak juz mogłam widziec co piszę,to uśmiałam się z tego po pachy:evil_lol:.Dobry tekst,dobry:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Tak mi Maryś odpisałaś,jak mi sie monitor zechlał:diabloti:
Potem jak juz mogłam widziec co piszę,to uśmiałam się z tego po pachy:evil_lol:.Dobry tekst,dobry:cool3:[/QUOTE] no i widzicie Państwo jaka pamiętliwa kobieta:mad:

Posted

[quote name='Renata5']Taaaak:)Mam dobrą pamięć,ale krótką:pI z tego się niezmiernie cieszę:evil_lol:[/QUOTE]
To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo;););)

Posted

[quote name='gonia66']To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...[B]chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo[/B];););)[/QUOTE]

Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D

Posted

[quote name='Renata5']Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D[/QUOTE]
Hihihi..a na dodatek rozmnzamy sie jak przez paczkowanie;) W tempie kosmicznym-klon goni klona..oj...to dla niektorych klęska;);)Mogę sobie tylko wyobrazic, co przezywaja;):D

Posted

Heloł!!!!!hahhahah:) :p
JAk dobrze wstac...skoro świt...hu. hu...jutrzenki blask, duszkiem pic- hu, hu, obiecał mi poranek szczęscie dziś...i szczęscie dziś, musi przyjść..:):):):)
Wstajemy cioteczki po szczęscie!!!!!:loveu::loveu::loveu:
DZien dobry wszystkim!!:):):)

Posted

[quote name='gonia66']Heloł!!!!!hahhahah:) :p
JAk dobrze wstac...skoro świt...hu. hu...jutrzenki blask, duszkiem pic- hu, hu, obiecał mi poranek szczęscie dziś...i szczęscie dziś, musi przyjść..:):):):)
Wstajemy cioteczki po szczęscie!!!!!:loveu::loveu::loveu:
DZien dobry wszystkim!!:):):)[/QUOTE]
Matko,ileż entuzjazmu od samego rana. Musiałam wstać o 6 i choć w zasadzie lubię poranki i pierwszy spacer z piesami to jednak dopóki nie naucze się chodzić spać przynajmniej o 23 nie ma co liczyć na moją radość o poranku ;-) Witajcię wszyscy psiolubni i wspaniala Pelasiu :-)

Posted

[quote name='Lidan']Matko,ileż entuzjazmu od samego rana. Musiałam wstać o 6 i choć w zasadzie lubię poranki i pierwszy spacer z piesami to jednak dopóki nie naucze się chodzić spać przynajmniej o 23 nie ma co liczyć na moją radość o poranku ;-) Witajcię wszyscy psiolubni i wspaniala Pelasiu :-)[/QUOTE]
A ja dzos poszlam spac o 2.00 i wstalam o 6.50:) Ale jakos wyjatkowo mam dobry humor, mimo cięzkiego dnia w pracy:) Zaraz uciekam pomoc przyjaciolce w zalatwieniu waznych sparw, wiec zapewne bede późnym wieczorkiem:) Oby nic juz dzis nie popsulo mojego humoru:):)

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Witajcie!

Szczęście?
Już było - odpowiedzą moje potwory. :cool3:
"Następne wieczorem, jak nadejdzie pora kolacji"...:evil_lol:[/QUOTE]TO bylo szczescie dla potworow...a dla Ciebi Smoczku i dla Lidzi oraz innych Pelnsjanskich coteczek zamowilam na dzis specjalna porcje wyselekcjowanego, z limitowanej serii szczęscia:):)CZY juz do Was drogie cioteczki dotarło..???":)

Posted

Dotarło, dotarło ale się trochę spóźniło, wolałabym radość o poranku kiedyś przeżyć...Teraz do mnie mało co dociera, tak nagdakałam się od tego radosnego poranku. Radujcie się Pelasjanki, ja idę spać!! Radośnie

Posted

[quote name='danka4u1']Dotarło, dotarło ale się trochę spóźniło, wolałabym radość o poranku kiedyś przeżyć...Teraz do mnie mało co dociera, tak nagdakałam się od tego radosnego poranku. Radujcie się Pelasjanki, ja idę spać!! Radośnie[/QUOTE]
Najważniejsze, ze dotarło:) lepiej późno niż wcale- to jest hasło roku:):):)

Posted

[quote name='gonia66']To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo;););)[/QUOTE]
[quote name='Renata5']Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D[/QUOTE] coś mi się widzi, że ja chyba do Was nie pasuję :shake::shake::placz::placz:
bo ja z racji tego żem 'potulny baranek', wybaczyć ...wybaczam , ale zapomnieć nie potrafię. Nigdy nie wypominam tego co mnie boli, ale pamiętam ....... i jeśli trzeba oczywiście pomagam (bez dwóch zdań). [B]Ale pamietam [/B]:p:p:mad: