danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dla równowagi w naturze proponuję swoją doopkę. Może być? Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='danka4u1']Dla równowagi w naturze proponuję swoją doopkę. Może być?[/QUOTE] Hahhahahahahahhaa..no co Ty...toż ja z Marysią Twoja dooopkę swoimi dooopeczkami miniaturkami, przygnieciemy i nic z niej nie zostanie;) a jeszcze jak do tego dojdzie doooopeczka Pelasi ;););) Ale wiem...głowizne masz nie od parady,wiec głowka tez sie przyda do kompletu:);) Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzieki za komplement PANIENKO. Ja pojade odwiecznym zwyczajem na plecach [I]córeczki[/I] Marysi lub wg pomysłu Ireny- na ramionkach córeczki jedna tzn ja, a na drugim ramionku- Irena. Była taka propozycja i chyba dobra, bo córeczki obarczać tak nie pozwolę..O rodzinę muszę dbać i [B][U]już :mad:[/U][/B] Quote
Ukryty Smok Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak zwykle, histeryczna wręcz radość na widok miski...:-o Kiedy maleńka uwierzy, że już nie będzie głodna?...:shake: Quote
marysia55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gonia66']HA...jakoś sie nie dziwie....ciekawe dlaczego..??:p MArys...to wiesz co..??Jak jej sie dooopka zaokraglila- to ona do nas by pasowala idealnie;):D[/QUOTE] skoro dupeczka Pelasi sie zaokrągliła to możemy ją wziąć w tercet .... egzotyczny:evil_lol: [quote name='danka4u1']Dzieki za komplement PANIENKO. Ja pojade odwiecznym zwyczajem na plecach [I]córeczki[/I] Marysi lub wg pomysłu Ireny- [B]na ramionkach córeczki jedna tzn ja, a na drugim ramionku- Irena.[/B] Była taka propozycja i chyba dobra, bo córeczki obarczać tak nie pozwolę..O rodzinę muszę dbać i [B][U]już :mad:[/U][/B][/QUOTE] oj mamusiu, mamusiu .... najpierw prostowałaś mi kręgosłup :evil_lol: a teraz przygniatać ramionka ??? to może od razu wskoczcie mi obie z Irenką "na barana" :diabloti: . Oj Pelaśka :loveu: ty to szczęściara jesteś .... ale tylko dopóki nie zaczną te paskudne ciotki przy tobie majsterkować :diabloti:. Strzeż sie dziewczyno jak możesz :p:p:p Quote
marysia55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Jak zwykle, histeryczna wręcz radość na widok miski...:-o [B]Kiedy maleńka uwierzy, że już nie będzie głodna?[/B]...:shake:[/QUOTE] NIGDY ... niektóre typy tak mają :evil_lol: Najwyższą formą zaufania, że jedzonko nie zniknie jest pewność, że tylko wtedy jak jest w brzuszku :diabloti: Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Moj komp coś szwankuje i nie moge za bardzo pisac bo pisze i nie widac a dopiero po dluższej przerwie wychodzi to co napisalam:(:( buuuuu Quote
Lionees Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gonia66']Moj komp coś szwankuje i nie moge za bardzo pisac bo pisze i nie widac a dopiero po dluższej przerwie wychodzi to co napisalam:(:( buuuuu[/QUOTE] Tak jakby to Marysia55 ujęła-nie Ty musisz widzieć co piszesz,ino my:eviltong::cool3: Quote
marysia55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Renata5']Tak jakby to Marysia55 ujęła-nie Ty musisz widzieć co piszesz,ino my:eviltong::cool3:[/QUOTE] Renatko skąd pamiętasz ten tekst :roll::diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Renata5']Tak jakby to Marysia55 ujęła-nie Ty musisz widzieć co piszesz,ino my:eviltong::cool3:[/QUOTE] Hihihihi:) Juz naprawiłam:):) NO ale co z tego, ajk musze iśc spiochac, bo jutro na raniuchno...:(:(buuuu...nie lubie wstawać...no nie lubie i juz... A jestem słomiana wdową, bo po powodzi, nasze dzieciaki dostaly mnostwo ofert darmowych wyjazdow, i moj TZ pojechal na zielona szkolę na tydzień...w okolice Krakowa...(Niedzica)...on szczesliwy a Zuzia w histerii caly dzien, nie rozstaje sie z telefonem, wygadala z tata cala kase...no a ja..???Hmmm....mialabym ochote ściagnąć sobie tu pieska jednego...taka salmusie w wersji white;););)..ale chyba nie będę świnią...on nie chce bardzo..:(:( TAk wiec moje drogie ciociuncie, na mnie pora... Pelasia śpi pewnie snem spraweidliwego...moja Salmusi tez, wiec pora iśc pod prysznic a nastepnie się przytulić do Zuzi:):) Quote
Lionees Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='marysia55']Renatko skąd pamiętasz ten tekst :roll::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Tak mi Maryś odpisałaś,jak mi sie monitor zechlał:diabloti: Potem jak juz mogłam widziec co piszę,to uśmiałam się z tego po pachy:evil_lol:.Dobry tekst,dobry:cool3: Quote
marysia55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Renata5']Tak mi Maryś odpisałaś,jak mi sie monitor zechlał:diabloti: Potem jak juz mogłam widziec co piszę,to uśmiałam się z tego po pachy:evil_lol:.Dobry tekst,dobry:cool3:[/QUOTE] no i widzicie Państwo jaka pamiętliwa kobieta:mad: Quote
Lionees Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='marysia55']no i widzicie Państwo jaka pamiętliwa kobieta:mad:[/QUOTE] Taaaak:)Mam dobrą pamięć,ale krótką:pI z tego się niezmiernie cieszę:evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Renata5']Taaaak:)Mam dobrą pamięć,ale krótką:pI z tego się niezmiernie cieszę:evil_lol:[/QUOTE] To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo;););) Quote
Lionees Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gonia66']To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...[B]chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo[/B];););)[/QUOTE] Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Renata5']Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D[/QUOTE] Hihihi..a na dodatek rozmnzamy sie jak przez paczkowanie;) W tempie kosmicznym-klon goni klona..oj...to dla niektorych klęska;);)Mogę sobie tylko wyobrazic, co przezywaja;):D Quote
gonia66 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Heloł!!!!!hahhahah:) :p JAk dobrze wstac...skoro świt...hu. hu...jutrzenki blask, duszkiem pic- hu, hu, obiecał mi poranek szczęscie dziś...i szczęscie dziś, musi przyjść..:):):):) Wstajemy cioteczki po szczęscie!!!!!:loveu::loveu::loveu: DZien dobry wszystkim!!:):):) Quote
Ukryty Smok Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witajcie! Szczęście? Już było - odpowiedzą moje potwory. :cool3: "Następne wieczorem, jak nadejdzie pora kolacji"...:evil_lol: Quote
Lidan Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='gonia66']Heloł!!!!!hahhahah:) :p JAk dobrze wstac...skoro świt...hu. hu...jutrzenki blask, duszkiem pic- hu, hu, obiecał mi poranek szczęscie dziś...i szczęscie dziś, musi przyjść..:):):):) Wstajemy cioteczki po szczęscie!!!!!:loveu::loveu::loveu: DZien dobry wszystkim!!:):):)[/QUOTE] Matko,ileż entuzjazmu od samego rana. Musiałam wstać o 6 i choć w zasadzie lubię poranki i pierwszy spacer z piesami to jednak dopóki nie naucze się chodzić spać przynajmniej o 23 nie ma co liczyć na moją radość o poranku ;-) Witajcię wszyscy psiolubni i wspaniala Pelasiu :-) Quote
gonia66 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Lidan']Matko,ileż entuzjazmu od samego rana. Musiałam wstać o 6 i choć w zasadzie lubię poranki i pierwszy spacer z piesami to jednak dopóki nie naucze się chodzić spać przynajmniej o 23 nie ma co liczyć na moją radość o poranku ;-) Witajcię wszyscy psiolubni i wspaniala Pelasiu :-)[/QUOTE] A ja dzos poszlam spac o 2.00 i wstalam o 6.50:) Ale jakos wyjatkowo mam dobry humor, mimo cięzkiego dnia w pracy:) Zaraz uciekam pomoc przyjaciolce w zalatwieniu waznych sparw, wiec zapewne bede późnym wieczorkiem:) Oby nic juz dzis nie popsulo mojego humoru:):) Quote
gonia66 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witajcie! Szczęście? Już było - odpowiedzą moje potwory. :cool3: "Następne wieczorem, jak nadejdzie pora kolacji"...:evil_lol:[/QUOTE]TO bylo szczescie dla potworow...a dla Ciebi Smoczku i dla Lidzi oraz innych Pelnsjanskich coteczek zamowilam na dzis specjalna porcje wyselekcjowanego, z limitowanej serii szczęscia:):)CZY juz do Was drogie cioteczki dotarło..???":) Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dotarło, dotarło ale się trochę spóźniło, wolałabym radość o poranku kiedyś przeżyć...Teraz do mnie mało co dociera, tak nagdakałam się od tego radosnego poranku. Radujcie się Pelasjanki, ja idę spać!! Radośnie Quote
gonia66 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='danka4u1']Dotarło, dotarło ale się trochę spóźniło, wolałabym radość o poranku kiedyś przeżyć...Teraz do mnie mało co dociera, tak nagdakałam się od tego radosnego poranku. Radujcie się Pelasjanki, ja idę spać!! Radośnie[/QUOTE] Najważniejsze, ze dotarło:) lepiej późno niż wcale- to jest hasło roku:):):) Quote
Ukryty Smok Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 SPAĆ???:crazyeye: O TEJ PORZE?!:crazyeye: No, co Ty!!!:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='gonia66']To tak, jak ja kochan:) Dokladnie tak, jak ja...chociaz przyznam, ze niektore zdarzenia i chwile pamietam dośc długo;););)[/QUOTE] [quote name='Renata5']Oooo! wypisz wymaluj ja:evil_lol:No i Goniu jakbys to powiedziała-jestesmy jedną wielką rodziną-jak bliźniaczki:-D[/QUOTE] coś mi się widzi, że ja chyba do Was nie pasuję :shake::shake::placz::placz: bo ja z racji tego żem 'potulny baranek', wybaczyć ...wybaczam , ale zapomnieć nie potrafię. Nigdy nie wypominam tego co mnie boli, ale pamiętam ....... i jeśli trzeba oczywiście pomagam (bez dwóch zdań). [B]Ale pamietam [/B]:p:p:mad: Quote
Recommended Posts