danka4u1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wita Pelasię i Pelasjanki ciotka podczytywacz. Podczytuję, ale "pokiełbasiło" mi się trochę w życiorysie ostatnio i nie zawsze mogłam pisać. Myślę, że teraz wszystko wróci do jakiej takiej normy i pogdakam częściej. Buziaki i mizianko od Podczytywaczki Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='marysia55']Jaka nieobecność, jaka nieobecność :evil_lol: ja "podstarzały podczytywacz " jestem :evil_lol:. Koty siedzą mi na klawiaturze więc nie zawsze moge pisać :diabloti:[/QUOTE] NO dobra, jak koty Cie usparwiedliwiają, to jestem bezsilna- ale prosze udokumentować (czyt. Fotka) swoje usparwiedliwienie- bo nie uwierze, jak nie zobacze:);) [quote name='Lidan']Dzień dobry! Wyskakiwać spiochy z łóżek, chwytać za smycz i na długi spacerek maszerować. I Pelasię wziąć ze sobą. Może akurat na spacerze spotka swoją nową opiekunkę :-) Życzę Wam i Pelasi miłego dnia.[/QUOTE] Dobra, ja się pisze na spacerek- świeci u nas piękne słoneczko:) Wypiję tylko poranna kawusie;):D [quote name='danka4u1']Wita Pelasię i Pelasjanki ciotka podczytywacz. Podczytuję, ale "pokiełbasiło" mi się trochę w życiorysie ostatnio i nie zawsze mogłam pisać. Myślę, że teraz wszystko wróci do jakiej takiej normy i pogdakam częściej. Buziaki i mizianko od Podczytywaczki[/QUOTE]Nooooooooooooooooooooooo...nareszcie....dośc podczytywania- pora zabrac się aktywnie do roboty:):) Quote
danka4u1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='gonia66']Nooooooooooooooooooooooo...nareszcie....dośc podczytywania- pora zabrac się aktywnie do roboty:):)[/QUOTE] Postaram się Matko Przełożona, chociaż moją aktywność trochę nadwątliły wydarzenia ostatnich dni, ale życie trwa nadal.. Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='danka4u1']Postaram się Matko Przełożona, chociaż moją aktywność trochę nadwątliły wydarzenia ostatnich dni, ale życie trwa nadal..[/QUOTE]NO tak..życie to zycie...nie daje nam odpocząc od siebie za długo i musi sie systematycznie przypominac "kto tu rządzi"..:( Mam tylko nadzieje, że siła jest w nas, wiec otrzepiemy się "z kurzu"..i pojdziemy dalej...żyć:):);) Quote
Ukryty Smok Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Witamy! My jak zwykle - żadnych sensacji... Żyjemy, biegamy, kochamy... Piękna, zwykła, super-zwyczajna suczka, zdrowa i bezproblemowa, która nikomu się nie podoba i nikomu nie jest potrzebna...:shake: Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witamy! My jak zwykle - żadnych sensacji... Żyjemy, biegamy, kochamy... Piękna, zwykła, super-zwyczajna suczka, zdrowa i bezproblemowa, która nikomu się nie podoba i nikomu nie jest potrzebna...:shake:[/QUOTE]O nie!!!!!!!!!!!!!<foch>:(..jak to nikomu..???:o JA ja kocham pewnie troszke mniej niz Wy, ale podoba mi sie tak samo bardzo..i pewnie nie tylko mnie..Smoczku....będzie "kolanko"..oj będzie...:):);) Quote
Ukryty Smok Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 :-(:-(:-( Że też nikt nie chce takiego cudownego pieseczka... Przecież Ona ma w sobie światełko... :shake::shake::shake: Quote
marysia55 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='gonia66']NO dobra, jak koty Cie usparwiedliwiają, to jestem bezsilna- ale prosze udokumentować (czyt. Fotka) swoje usparwiedliwienie- bo nie uwierze, jak nie zobacze:);)[/QUOTE] Ok, w takim razie zaczynam bawić się w paparazzi:lol:. A chcesz jednego czy dwa widzieć na klawiaturze:evil_lol: z tym , że one są bardzo podstępne (jak to baby) robią swoje i zmiatają by w najmniej oczekiwanym momencie znowu sie pojawić :diabloti: [quote name='Ukryty Smok']Witamy! My jak zwykle - żadnych sensacji... Żyjemy, biegamy, kochamy... [B]Piękna, zwykła, super-zwyczajna suczka, zdrowa i bezproblemowa, która nikomu się nie podoba i nikomu nie jest potrzebna..[/B].:shake:[/QUOTE] oooo nie zgadzam się :shake:. Po prostu trochę dłużej czeka się na prawdziwego [B]konesera[/B] psich serduszek wypełnionych po brzegi miłością :loveu: .... więc spokojnie czekamy i sie przyczajamy :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Ukryty Smok']:-(:-(:-( Że też nikt nie chce takiego cudownego pieseczka... Przecież Ona ma w sobie światełko... :shake::shake::shake:[/QUOTE] Pewnie, ze ma światełko i na pewno jest ktos, kto JA chce,,,tylko ten ktos jeszzce o tym nie wie:):):)Zobaczysz ze tak bedzie:) JAK Maryś padnie na kolana i westchnie do Sw. Franciszka, to na bank się postara, aby ten "Ktoś" sie dowiedzial o Pelasi:):);) Quote
Lidan Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ludzie ostatnio jacyś tacy dziwni są :niewiem: Pieron wie na co czekają i czego szukają. Niestety mam w subskrypcjach kilka takich "mało atrakcyjnych" dla "normalnych ludzi" psiaków. Quote
marysia55 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='gonia66']Pewnie, ze ma światełko i na pewno jest ktos, kto JA chce,,,tylko ten ktos jeszzce o tym nie wie:):):)Zobaczysz ze tak bedzie:) [B]JAK Maryś padnie na kolana [/B]i westchnie do Sw. Franciszka, to na bank się postara, aby ten "Ktoś" sie dowiedzial o Pelasi:):);)[/QUOTE] o matko, a kto mnie będzie później z tych kolan podnosił przecież ja wiekowa kobieta jestem:roll: ... no dobra dla Pelasi mogę sie poświęcić :lol: Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='marysia55']Ok, w takim razie zaczynam bawić się w paparazzi:lol:. A chcesz jednego czy dwa widzieć na klawiaturze:evil_lol: z tym , że one są bardzo podstępne (jak to baby) robią swoje i zmiatają by w najmniej oczekiwanym momencie znowu sie pojawić :diabloti: oooo nie zgadzam się :shake:. Po prostu trochę dłużej czeka się na prawdziwego [B]konesera[/B] psich serduszek wypełnionych po brzegi miłością :loveu: .... więc spokojnie czekamy i sie przyczajamy :evil_lol:[/QUOTE]NO to czekam, czekam na dowody "namacalne":)No i fakt- przyczajone czekamy...z flaszkami ukrytymi za pazuchą, aby gdy przyjdzie moment, strzelic korki wysoko i głośno:):):) [quote name='Lidan']Ludzie ostatnio jacyś tacy dziwni są :niewiem: Pieron wie na co czekają i czego szukają. Niestety mam w subskrypcjach kilka takich "mało atrakcyjnych" dla "normalnych ludzi" psiaków.[/QUOTE]Aj..no tak...z tymi ludziami to normalnie "szoking w trampking";)...no ale coż ...sa ludzi i ludziska..:(..szukamy ludzi...i znajdziemy- choc to relikt, to jeszcze nie wyginał całkowicie:):):) Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='marysia55']o matko, a kto mnie będzie później z tych kolan podnosił przecież ja wiekowa kobieta jestem:roll: ... no dobra dla Pelasi mogę sie poświęcić :lol:[/QUOTE] Czekamy na efekty..:)a jak sie dowiesz, ze Pelasia znalazla domek, to sama sie podniesiesz "w podskokach" i jeszcze kankana zatanczysz;):D Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Pelasiu..gdzie sie podzialy nocne cioteczki..??:o Pewnie zmozone snem uciekły na grzede...ale ja sobie zrobilam dzis godzinna drzemke i mi cos nie w glowie spanko..a chyba powinnam sie udac na spoczynek;):D Quote
Lionees Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Przydreptałam do Pelasi:) U mnie wszystkie ludzia i zwierza śpią,tylko ja tak sie błąkam po chałupie.Chyba se zrobię kawusię [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgCdZQXDAOI3haYAqkpq0IAVY2kl0vlZJAfdazakGC-G50ufs&t=1&usg=__IAW17RcC72cMW3gPc-eKsVbzdL4=[/IMG] Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Renata5']Przydreptałam do Pelasi:) U mnie wszystkie ludzia i zwierza śpią,tylko ja tak sie błąkam po chałupie.Chyba se zrobię kawusię [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgCdZQXDAOI3haYAqkpq0IAVY2kl0vlZJAfdazakGC-G50ufs&t=1&usg=__IAW17RcC72cMW3gPc-eKsVbzdL4=[/IMG][/QUOTE]To ja sie łapie:) Mogę..???KAwa o tej porze najlepsza na sen:) U mnie tez wszystko śpi:) Quote
Lionees Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='gonia66']To ja sie łapie:) Mogę..???KAwa o tej porze najlepsza na sen:) U mnie tez wszystko śpi:)[/QUOTE] No pewnie Goniu-pijemy:) Byłam teraz na chwilkę u Antoniuszka,bo Go już ze mną nie ma 7 miesięcy:-( i u Moruska,który odszedł 2 tyg temu:-(.Głupie to życie....takie krótkie... Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Niemedialna Pelasia wita!!!;)[/QUOTE] A coz to za ranny ptaszek..??:O Witam i ja i uciekam do pracy:) DZis ciezki dzien- ale dam rade:D Quote
Lidan Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzień dobry! Ależ piękny dzień :-) Choć raz udało mi się wolne od pracy i pogoda w tym samym czasie :-) Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witam wprawdzie nie o świcie, ale przynoszę Wam i Pelagii słońce i piękny już jesienny dzień. Wymarzona pogoda na spacerek. Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Kochane cioteczki juz tu są:) Oby przywiodły dobre "fluidy" i moze jakos przywialy ze swoja serdecznoscia domek dla Pelasi:) BO nasz SMoczek zakochuje sie coraz bardziej i coraz bardziej martwi:):) Quote
marysia55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='danka4u1']Witam wprawdzie nie o świcie, ale przynoszę Wam i Pelagii słońce i piękny już jesienny dzień. Wymarzona pogoda na spacerek.[/QUOTE] no to ja przywitam się wczesnym popołudniem :lol: żeby nie podpaść Matce Przełożonej:diabloti: Pelagia ruszaj ten swój chudy tyłek i idziemy sie przewietrzyć :lol::lol: Quote
Ukryty Smok Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tylko nie chudy, tylko nie chudy!!!:mad: Tyłek się już nieco zaokrąglił...:evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Tylko nie chudy, tylko nie chudy!!!:mad: Tyłek się już nieco zaokrąglił...:evil_lol:[/QUOTE]HA...jakoś sie nie dziwie....ciekawe dlaczego..??:p MArys...to wiesz co..??Jak jej sie dooopka zaokraglila- to ona do nas by pasowala idealnie;):D Quote
Recommended Posts