Lidan Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='majqa']Mowy nie ma, nie kliknę... :-([/QUOTE] Ja też tam nie wejdę... Goniu, wykupiłam w orange za 5 zł pakiet 5 MB ważny przez miesiąc. Tyle, że dogomnia jest dużym portalem i zjada szybko te bajty ;-) ale jeszcze mi coś zostało :p [URL="http://img409.imageshack.us/i/2215385684858c16675bad.gif/"][IMG]http://a.imageshack.us/img409/2136/2215385684858c16675bad.gif[/IMG][/URL] Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='majqa']Napisz Goniu do pinkmoon.[/QUOTE]JUz wszystko wiem- moj TZ mi przetłumaczyl...piesio przezyl, zostal uratowany,mieli nawet nadzieje, ze przezyje.. ale niestety umarł..na szczescie otoczony opieką i cieplem(Przede wszystkim znieczulony)...a zwyrodnialec skazany podobno na rok wiezienia...choć troche mi ulżyło...ale nie zapomne nigdy...:( Przepraszam, ze tu popsulam nastroj wieczornej niedzieli..ale wpadlam w histerię..normalnie w histerie..juz wiem, ze zło wobec zwierząt nigdy nie skonczy,...:( Quote
danka4u1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pies został uratowany. Człowiek [B]miał być oskarżony...[/B] Dobranoc. Dla mnie za dużo jak na dziś. Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Lidan']Ja też tam nie wejdę... Goniu, wykupiłam w orange za 5 zł pakiet 5 MB ważny przez miesiąc. Tyle, że dogomnia jest dużym portalem i zjada szybko te bajty ;-) ale jeszcze mi coś zostało :p [URL="http://img409.imageshack.us/i/2215385684858c16675bad.gif/"][IMG]http://a.imageshack.us/img409/2136/2215385684858c16675bad.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Aaaaaaa.....no wlasnie sie zastanawialam kiedys, czy te bajty z a5 zl to w ogole sie oplaca..ale wyglada na to, ze nie jest źle... A podpis pod postem fajny:) Quote
Lidan Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Zapewne są i inne pakiety. Mój mąż gra w jakiegoś trawiana i w pracy też wchodzi przez telefon w ta grę i nie narzeka więc chyba nie jest tak źle :-) Podpis tez mąż wynalazł...kazałam ukraść i przesłać. Ktoś na jakimś forum (pewnie tym od trawiana) miał to chyba jako awatar. Miał jeszcze coś śmiesznego ...ale to takie politycznie obraźliwe a tu tez różne zapewne ugrupowania są. Nie chcę zostać zlinczowana więc nie wstawię :p Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Najlepiej to mieć nieograniczony dostęp do... oczywiście że netu :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Lidan']Zapewne są i inne pakiety. Mój mąż gra w jakiegoś trawiana i w pracy też wchodzi przez telefon w ta grę i nie narzeka więc chyba nie jest tak źle :-) Podpis tez mąż wynalazł...kazałam ukraść i przesłać. Ktoś na jakimś forum (pewnie tym od trawiana) miał to chyba jako awatar. Miał jeszcze coś śmiesznego ...ale to takie politycznie obraźliwe a tu tez różne zapewne ugrupowania są. Nie chcę zostać zlinczowana więc nie wstawię :p[/QUOTE] Heheh..lepiej faktycznie nie ryzykowac:) JA to przez komorke w zasadzie nie umiem nawet sie poruszac po necie, chociaz moj TZ ma wi-fi w komie..ale tam sie chyba jakos inaczej strony wpisuje..bede musiala poprobowac, na pewno sie przydaje..nie raz wprost konieczne jest wejscie na neta a nie mozna:( A nie mowilam, ze to studia wieczorowe..??Znow sie czegos nauczylam..:) Quote
Lidan Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Igiełka']Najlepiej to mieć nieograniczony dostęp do... oczywiście że netu :evil_lol:[/QUOTE] Jasne...Tylko jak to w pracy zrobić :niewiem: Raz wzięłam laptopa ze sobą i łączyłam się jakoś za pomocą telefonu (mąż mnie poinstruował wcześniej jak zrobić, żeby chodziło) ale co chwilę ktoś po coś wpadał i pełna obaw, że w końcu kierowniczka mnie najdzie wyłączyłam laptopika i więcej do pracy go nie zabrałam. Quote
majqa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Goniu, tornister spakowany? Kredki upchnięte, kreda się nie osypuje? Wszak to jutro ponnniedziałek! ;-) Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Lidan']Jasne...Tylko jak to w pracy zrobić :niewiem: Raz wzięłam laptopa ze sobą i łączyłam się jakoś za pomocą telefonu (mąż mnie poinstruował wcześniej jak zrobić, żeby chodziło) ale co chwilę ktoś po coś wpadał i pełna obaw, że w końcu kierowniczka mnie najdzie wyłączyłam laptopika i więcej do pracy go nie zabrałam.[/QUOTE]Lepiej jednak nie...nie miec neta non stop- kiedys przeciez trzeba odpocząc- a kiedy, jak nie w pracy??;) [quote name='majqa']Goniu, tornister spakowany? Kredki upchnięte, kreda się nie osypuje? Wszak to jutro ponnniedziałek! ;-)[/QUOTE]Aj Izuniu- wie własnie- ale cóz, kiedy pospalam w dzien troszke...jutro mam na 9.00- to się wyspie;) SĄdne mam wtorki i srody- na 8.00, wiec to bedzie tragedia moja osobista;) ale dzis jeszcze sie tym problemem nie stresuje:)Zaraz jednak uciekam pod prysznic;) Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='majqa']Miłej, cieplusiej kąpielki Goniu! :-)[/QUOTE]No..juz wykapana i pachnąca, mogę iśc do łóżeczka:) Niw eim, czy zasne prędko...ale muszę się postarac, zeby jakos funcjonowac przed młodzieżą:):) JUtro (dzis znaczy) wraca juz do nas Smoczek i będzie nam opowiadała najnowsze newsy o Pelasi, bo jeszcze troszkę i watek zamieni sie w Uniwersytet III wieku;);),..a o Pelasi w natłoku "wiedzy" zapomnimy;):D:p D*O*B*R*A*N*O*C*****************:):):) Quote
gonia66 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 A co tu siędzieje..??:o CO za spanie w południe!!;):D Wstajemy, gimnastyka, kawusia i do pracy- zaczal się nowy, piękny tydzien- czerpac musimy jak najwięcej z tych resztek ciepła, ktore gdzies jeszcze sie pojawia, bo zima nadchodzi wilekimi kokami i aż strach się bać..;):D DObrze, ze na tym watku(i na kilku innych tez) mozna się ogrzać- nie zamarzniemy:):) Pozdarwiam Pelasie, Smoczkową Rodzinkę i oczywiscie wsystkich Pelansjanow i Pelansjanki i uciekam popracowac troszkę:):) Quote
Lidan Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witam :-) Goniu Ty sobie popracuj a ja odpocznę troszkę i poleniuchuję dzisiaj :p Tak ładnie było i ciepło na spacerku porannym i już się chmurzy :( Ciekawe co tam u Pelasi nowego słychać? Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kawusia już dymi, za oknem do pipla, zimnawo i mokrawo. Quote
gonia66 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Hihihi..ale cioteczki mialy fajowsko- sobie się na kawusi spotkaly:) Ja juz za chwilke trzecią kawe bede pila- TZ sobie zazyczyl;) Pracowalo mi sie fajnie- lubie dzieci, na szczescie jeszcze nie szalejemy z papierami:)..Niestety w kazdej wolnej chwili mialam przed oczyma wczorajszy obraz z filmiku- i oczy mi się pocily natychmiast...:( Dzis chyba SMoczus do nas wraca, wiec wiesci z domku Pelsiowego beda z pierwszej reki:)Juz sie nie moge doczekac:) Niebawem nasza księzniczka bedzie miala sterylke:) U nas dzis pogoda piekna od rana i caly czas:) Sloneczko świeci, ale rano podobno dziewczyny skrobaly lód z szyb samochodów przed wyjazdem do pracy:(..nie chce nawet myslec...nie dlatego, ze ja sie boje przymrozkow...ale wiemy dobrze wszystkie, dlaczego....:( Zeby tak mozna bylo ominąc w kalendarzu zimę....to moje marzenie... Quote
danka4u1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jestem, witam i zmykam, bo muszę niestety Quote
gonia66 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='danka4u1']Jestem, witam i zmykam, bo muszę niestety[/QUOTE] Najwazniejsze, ze jestes:) Quote
Nemi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Od 15 nikt nic nie napisał ??? Może pojawiły się jakieś widoki na domek :lol: Quote
gonia66 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='majqa']Tego bym Pelasi życzyła. :-)[/QUOTE]J teeeeeeeeeeez:) No nie wiem co sie dzieje,że tu tak cicho... Ostatnie dni trochę smutne na dogo..odchodzą staruszki...a nam serca krwawią i brak sił na pisanie..:( Smoczek to pewnikiem pojawi się jutro w takim razie, moze zmęczona po podrózy:)W każdym razie cierpliwie czekamy:) Quote
Nemi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='gonia66']Ostatnie dni trochę smutne na dogo..odchodzą staruszki...a nam serca krwawią i brak sił na pisanie..:([/QUOTE] Bardzo to smutne :-( ogromnie współczuję... Niestety, żadne słowa nie są w stanie pomóc:-( A Smok pewnie zmęczony - więc życzę miłego wypoczynku w domku :lol: No i oczywiście czekamy na wieści :lol: Quote
Lidan Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Zaglądam przed snem do Pelasi ale widzę, że nowych wiadomości o suni brak... No to życzę dobrej nocki :bye: Quote
gonia66 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Lidan']Zaglądam przed snem do Pelasi ale widzę, że nowych wiadomości o suni brak... No to życzę dobrej nocki :bye:[/QUOTE]Jutro moj sądny dzien i w środe- czyli do szkoly na 8.00:) Tak wiec chcac- niechcac- musze się zbierac do spania, choc bardzo nie chce:) Dobranoc Moi Mili:) Jutro bedzie lepiej:):):) Quote
Recommended Posts