Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Seee wypraszam. ;-) Mój wpis to nabożna opowieść o jednej z wersji obcowania z braćmi mniejszymi. :mad:[/QUOTE]
Jak go zwał, tak zwał....pachnie instrukcją zwłaszcza w TAKIM kontekście TAKIEGO wątku.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to niech siedzi i pilnuje Pelasi, bo jak powiedziałaś na tym strasznym wątku- po co ja tam wchodziłam, głupota jest nieuleczalna- zostanie tylko ......buda. Trochę uśmiechu- nawet w takiej sytuacji -bardzo mi się przydało.

Posted

[quote name='majqa']A wyobrażacie sobie jak nam Smoczek da popalić, jak wróci? We własnym wątku się nie połapie! :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] jak sie tylko nie połapie to jakoś to przeżyjemy, gorzej jak się nam dobierze do 'pióra' :lol:

Posted

O maredyja...co tu sie dzialo, kiedy ja, przykladan zona i matka spałam, jak Pan Bóg przykazał...:o
SMoczek jest w delegacji- bardzo waznej, więc mam nadzieje, że wypoczeta wroci i jak zasiądzie do lektury, bedzie wiecej z niej wiedziala, niz my;) (druga sparwa, ze moze zechcieć przestac się z nami zadawać;);))...a my..?? Nas to juz zadna socjalizacja nie ruszy- jestesmy niezniszczalne i niezatapialne:D Dogotrzesaczki tzw w dzien i w nocy, rano i w poludnie:):)
MAryś, życze powodzenia na "swoim watku", na pewno sie uda i teraz wraz ze specjalizacją księgowej, bedziesz miala drugą- logistyka:):) To sie nazywa "szkola w dzien i w noc":):)
Pelasiu- ja tam spokojna jestem o Ciebie ale juz sie nie moge doczekac Smoczka, jak wroci i opowie nam ,ze z tesknoty za nia, wygryzłas jej pól drzwi i kawałek fotela;):p

Posted

[quote name='gonia66'](...) juz sie nie moge doczekac Smoczka, jak wroci i opowie nam ,ze z tesknoty za nia, wygryzłas jej pól drzwi i kawałek fotela;):p[/QUOTE]
Oj, wizja katastroficzna. ;-) Dzień dobry!

Posted

[quote name='majqa']Oj, wizja katastroficzna. ;-) Dzień dobry![/QUOTE]
Hhihiihi:) TO taka "normalka" przecież:)
DZien trwa. u mnie juz obiadek gotowy a cioteczki pelansjanki oczywiscie śpia w najlepsze...
Dobrze, ze Pelasia ma opiekuna- inaczej by sie zasikala z takimi ospalymi ciociunciami:);)

Posted

Witaj Pelasiu, czołem cioteczki. Jestem w pracy i w ramach walki z nuda spróbowałam tu wejść przez telefon. Jak widać udało się! Pewnie zezre mi ta dogomania tą resztke środków jaką mam w telefonie ale czego się nie robi dla chwili spędzonej w miłym towarzystwie. Mimo niezbyt pięknej pogody życzę Wam miłego dnia i... spadam :-)

Posted

[quote name='Lidan']Witaj Pelasiu, czołem cioteczki. Jestem w pracy i w ramach walki z nuda spróbowałam tu wejść przez telefon. Jak widać udało się! Pewnie zezre mi ta dogomania tą resztke środków jaką mam w telefonie ale czego się nie robi dla chwili spędzonej w miłym towarzystwie. Mimo niezbyt pięknej pogody życzę Wam miłego dnia i... spadam :-)[/QUOTE]Jejuuuuuu..Lidziu:) Ale fajnie:) JAk juz bedziesz w domku, to napisz ile Cie to kosztowalo- ja moze tez czasem jak sie bede nudzila to sobie wskocze na neta:):)

Posted

[URL="http://patrz.pl/filmy/wystrzalowa-pobudka"]Wystrzałowa pobudka][/URL]
Ospała i zaspała ciotka budzi śpiące Pelansjanki z drzemki popołudniowej. Widzę, że ruch tutaj trwa całą dobę i dobrze. Pelasia wyprowadzona, najedzona- mam nadzieję, że nie tylko fotelem i drzwiami- też pewnie sobie podsypia.
A u nas pada, ciągle pada...

Posted

[quote name='danka4u1'][URL="http://patrz.pl/filmy/wystrzalowa-pobudka"]Wystrzałowa pobudka][/URL]
Ospała i zaspała ciotka budzi śpiące Pelansjanki z drzemki popołudniowej. Widzę, że ruch tutaj trwa całą dobę i dobrze. Pelasia wyprowadzona, najedzona- mam nadzieję, że nie tylko fotelem i drzwiami- też pewnie sobie podsypia.
A u nas pada, ciągle pada...[/QUOTE]A u nas słonko, sliczne słonko i prawie 20 stopni:) Właśnie się obudziłam, zjadłam podwieczorek, a poniewaz moj Tz spi jeszcze, to poczekam na niego z kawusia:) I tak mija niedziela:)

Posted

[quote name='Nemi']Dawno mnie nie było i widać, że mam ogromne zaległości w czytaniu:crazyeye:[/QUOTE]
Oj tak, bo to bardzo dynamiczny i...[B]wielosłowny[/B] wątek.:evil_lol: Teraz cioteczki rozbiegły się pewnie, by kłaść do snu inne psiaki, ale zaraz przybiegną i ..będzie sie działo:evil_lol:. Więc szybko czytaj...

Posted

[quote name='danka4u1']Oj tak, bo to bardzo dynamiczny i...[B]wielosłowny[/B] wątek.:evil_lol: Teraz cioteczki rozbiegły się pewnie, by kłaść do snu inne psiaki, ale zaraz przybiegną i ..będzie sie działo:evil_lol:. Więc szybko czytaj...[/QUOTE]
A...bo to sa studia wieczorowe;):D

Posted

[quote name='danka4u1']A [B]prymusi[/B] maja nawet przywilej studiowania na tym wątku w nocy.[/QUOTE] żeby to podkreślić właśnie wchodzę nocną porą, chociaż pewnie Gonia zaraz tu wpadnie i oświadczy, że to dopiero popołudnie :-)

Posted

[quote name='marysia55']żeby to podkreślić właśnie wchodzę nocną porą, chociaż pewnie Gonia zaraz tu wpadnie i oświadczy, że to dopiero popołudnie :-)[/QUOTE]
Wpadam wpadam..ale wlasnie trafilam na filmik....i chyba pojde spac...mam dośc...
jesli macie silne nerwy- zobaczcie..jesli nie- nawet tam nie wchodźcie..
[url]http://www.ohmidog.com/2009/11/18/dog-thrown-off-bridge-survives-in-lithuania/[/url]

Posted

[quote name='majqa']Mowy nie ma, nie kliknę... :-([/QUOTE]Nie klikaj Izus...błagam...ja siedze i wyję...i juz chyba dzis na nic sie nie zdam..TZ na mnie nawrzeszczal, chcial zamykac laptopa...a ja nie moge przestac myslec i wyć...:(:(...

Posted

A czy ktos z was zna dobrze angielski??Plisss..///albo kogos kto zna??Pod tym filmikiem jest dlugie info i fotka, wyglada na to, ze uratowano pieska a czlowieka skazano...ale ja bym chciala to wiedziec na pewno, co tam jest napisane...kto moze przetlumaczyc info pod filmikiem(filmiku nie trzeba ogladac)...plisssss...bo ja nie zasne...