Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwilowo wakacje. Od 1 będziemy "przerabiać te ekscesy". Przypomniałam sobie jeszcze, że może być też kosz na głowę...podobno nauczycielowi, bo mnie nic takiego atrakcyjnego nie zdarzyło się. Od tych koszy jestem [B]ja,[/B] co zaznaczam duzymi literami 1 września:evil_lol: :angryy: :evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Wstrętny lizus !! Wyjdź tylko po lekcji na przerwę :mad: :mad:[/QUOTE]Haaaaaa...sie spoźniło i się zazdrości plusika;):D CZekam na propozycje- plusika kazdy moze dostać;)

[quote name='Igiełka']Hi hi Aale Ja się nie boję i... posłuchaj motylka :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Taaaa..nie boisz..Danuśki każdy by sie bał...;)

[quote name='majqa']I juniorkiem po nerach...[/QUOTE]OOOOOooooo..nastepna agresywna....boshhhhhh..kogo ja do tej mojej szkoły zapisałam..??:o

Posted

[quote name='Isadora7']i motylkiem, i motylkiem :D[/QUOTE] Ooo..proszę nastepna...

[quote name='Igiełka']Wezmę ze sobą czarną dobrą farbę sznurek żeby Was związać i wiadro zimnej wody na główkę- oj będzie się działo. :angryy::evil_lol:[/QUOTE]MAtko!!Co ja tu robie??:o

[quote name='danka4u1']Pomysłowość ludzka nie zna granic :shake: po co ta farba? Nie znam takiej perwersji:evil_lol:[/QUOTE]DAnuś.....widzisz...jednak "podróże kształcą"..;) Jeszcze i my sie czegos tu możemy nauczyć...ale blagam..o 1-szym wrzesnia mi prosze nie wspominac juz więcej!!!!! BO zabijem!!!!

Posted

[quote name='majqa']:turn-l: Post do raportu i zgłoszenia organom ścigania groźby karalnej. Ot, co! :siara:[/QUOTE]
Dobrze cioteczko, że jesteś . Ktoś " trzeźwo" myślący musi poskromić te niereformowalne dzieciaki.Pogróźki, strach się bać

Posted

Zadnych autorytetów juz ta dzisiejsza modzież nie uznaje!!1zCo za szkola..?? Przeciez to patologia jakas!! Zeby tak na matkę dyrektorkę napadac..??:o Toz to zgroza i szok totalny!!JAk tu zyc i pracowac normalnie, kiedy ma sie do czynienia z taka niesforną, zeby nie napisac krnąbrną i agresywna młodzieża..??:o
Chyba to zgłosze do Szefa Głownego...zrobi tu porzadek....bo normalnie pracowac sie nie da!!!

Posted

[quote name='gonia66'] (...) Zeby tak na matkę dyrektorkę napadac..?? (...) [/QUOTE]
Nooo, o Ojcu Dyrektorze to my słyszeliśmy.
Proszę, proszę, teraz objawiła się i Matka!? :-o

Posted

[quote name='Isadora7'][IMG]http://foto.favore.pl/2009/7/16/14/106815_1247748880820_n.jpg[/IMG][/QUOTE]BArdzo dziękuję Isadorce- tez dostaje plusika za aktywnośc:)
Ktory czyj..??NAgany wpisuje tylko podpisy rodzicow obowiazkowe!!!!

Posted

[quote name='Igiełka']Dobry pomysł Pani Dyrektor :lol:
A Ja spróbuje z Nimi pogadać w Ich lumpowskim języku :mad::evil_lol:[/QUOTE]

Ty lepiej zostań na przerwie w klasie :mad: :mad:

Posted

[quote name='majqa']Nooo, o Ojcu Dyrektorze to my słyszeliśmy.
Proszę, proszę, teraz objawiła się i Matka!? :-o[/QUOTE]
Majeczko- proszę nie mylić wątkow i forów;)
Znowu od nadmiaru nauki i pracy Ci sie wszystko poj...ło..:p (porąbało znaczy;))