Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu najważniejsza jest karma, potem szczepienie. Inne akcesoria są mniej ważne, przyszły właściciel Dropa na pewno zaopatrzy się w smycz, obroże, miski. Podaj mi numer tel.Anhaty na pw.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja może przesadzam, ale wydaje mi się, że pies do nowego domu powinien iśc ze swoją obrożą, smyczą i jakimiś drobiazgami, zabawkami, kocykiem do ktorych się przyzwyczaił. Wtedy jest mu napewno łatwiej. Do tej pory każdy psiak dostawał u mnie wyprawkę. Zazwyczaj finansowały to osoby "wstawiające" do mojego Dt psa. Niektóre obróżki lub smyczki kupowałam na "bazarkach" a ostatnio Anhata też kupiła dużo pieskich zabawek i kilka obróżek, które dostawały psiaki jadące do swoich domków. Dzięki Anhacie Drop ma obróżkę a i Pysio dokąd Ania go nie zaopatrzyła też z tych zasobów korzystał. Kilka obróżek dla szczylków dostałam też od Mondey.

Posted

Aniu, fajnie jeśli tak mogłoby być jak piszesz, ale Drop nie ma sponsora póki co, więc pożywi się karmą Pysia (Ania nie ma nic przeciwko), mają 15 kg Puriny. Przyszli właściciele dostają psa za darmo, trudno żeby ich wyręczać we wszystkim, sami powinni psa wyposażyć w niezbędniki, przeważnie ci co poważnie podchodzą do adopcji i pies ich zauroczy, czekają na niego już z całą wyprawką. Najważniejsze jest to, aby miał co jeść, żeby przetrwać w oczekiwaniu na dom. Wieloletnia pomoc zwierzakom doprowadziła mnie do ruiny, sama szukam sponsora.....:lol:

Posted

A ja tam wyręczam bo chcę, żeby pies w pierwszych dniach miał oparcie chociażby w znanych sobie rzeczach.
Dla psa zmiana domu i jazda w nieznane to bardzo duże stres i trzeba mu w miarę możliwosci pomóc.
A sponsora szukasz na niewłaściwym forum.

Posted

AnnaA napisał(a):

A sponsora szukasz na niewłaściwym forum.

Tak red :)
Tutaj to same kobitki przeważnie....

Red, co z kociarnią? Masz już pomysły? Czy ogólnie ten zamysł spełzł na niczym z powodu braku funduszy?

Posted

Zadnych pytań o Dropa nie ma?

Zrobię mu dzisiaj wyróżnione allegro....
Jak się skończy to zrobię Pysiowi wyróżnione...

Martwi mnie Giga :(
Co ona tam musi czuć....niechciana.
Nie można winy na psa zrzucać.
Jak to dokładnie było?

Posted

Drop bz. Ładnie je, gorzej z efektami jedzenie. No i ciagle pokasłuje. Dobrze, że już się nauczył, że w domku cieplej i po wyjściu do ogrodu zaraz wraca na swoje ulubione miejsce.