Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dziekuje diano za zrobienie bazarkow i za to,ze pomagasz jak mozesz
[URL="http://www.graphicshunt..com/index.php"][IMG]http://images.paraorkut.com/img/pics/animations/r/rose_heart-1807.gif[/IMG][/URL]

Posted

Faktycznie sama nie dasz rady porobic wszystkich ogloszen,jest duzo psiakow i w zwiazku z tym mase ogloszen.
Ja wczoraj zrobilam na tych stronach,ktore podalas/stronach Lublina/ ogloszenia Flaperkowi,dzisiaj moze mi sie uda Mundkowi,jutro Ziomkowi,a jeszcze kotki,pozostale psiaki w miare minuty wolnego czasu.
Dziekuje diano:loveu:

Posted

jeżeli chodzi o ogłoszenia to chyba największe szanse mają ogłoszenia papierowe, plakaty rozwieszane, gazeta itd

ja np. od 2 miesięcy ogłaszam stale Stefanka (banerek) na kilkudziesięciu portalach i zero odzewu, wczoraj rozwieszałam plakaty w Katowicach i dziś rano był tel w sprawie adopcji i dziś jedzie do DS jak dobrze wypadnie :multi:

DORA1020 wiem, że na nic nie masz czasu ale może przy okazji porozwieszałabyś gdzieś plakaty psiaków? mogłabym zrobić taki zwykły plakat i wydrukować w pracy niestety tylko czarno biały i wysłać do Ciebie? ;)
już nie wiem co wymyśleć żeby adopcje ruszyły

w internecie jest taka masa ogłoszeń że jak psiak się czymś szczególnym nie wyróżnia i nie jest rasowy to ma marne szanse...

Posted

Oczywiscie porozwieszam,juz myslalam o plakatach,tylko na nic nie mam czasu.
Prosze Moniczko wyslij te plakaty,moga byc i czarno-biale,to jeszcze wezme sie za dodatkowa robote.
A ile i komu mozesz zrobic ogloszenia?
Na cito potrzbuja Mundek,Ziomek i Flaper.
A 3 malym kotkom zrobilabys?
No i trzeba pomyslec o porozwieszaniu w innych miastach.
A jeszcze zapomnialam o Misiu.
Za tydzien bedzie moja sasiadka wracala do Gdanska,moze ona tam porozwiesza i porosze ja,zeby porozwieszala po drodze,na postojach.

Posted

[quote name='DORA1020']Oczywiscie porozwieszam,juz myslalam o plakatach,tylko na nic nie mam czasu.
Prosze Moniczko wyslij te plakaty,moga byc i czarno-biale,to jeszcze wezme sie za dodatkowa robote.
A ile i komu mozesz zrobic ogloszenia?
Na cito potrzbuja Mundek,Ziomek i Flaper.
A 3 malym kotkom zrobilabys?
No i trzeba pomyslec o porozwieszaniu w innych miastach.
A jeszcze zapomnialam o Misiu.
Za tydzien bedzie moja sasiadka wracala do Gdanska,moze ona tam porozwiesza i porosze ja,zeby porozwieszala po drodze,na postojach.[/QUOTE]

ja dopiero zrobiłam pierwszy plakat w życiu ale dzięki niemu psiak trafił wczoraj do domu więc teraz chcę robić kolejne, nie wiem jak mi wyjdą bo to dużo zależy od zdjęcia ale coś tam spróbuję stworzyć, zobaczę jak mi pójdzie
tylko oczywiście mam problem, z tekstem ale może użyję tych z ogłoszeń tylko je skrócę ?

ale nie mam tekstu do ogłoszeń dla Misia i Ziomka i kociaków + fotki

na maila wysłałabym Ci plakat do akceptacji i jak wszystko będzie ok to Ci wyśle pocztą ile się da kopii

masa ludzie nie ma nawet w domu kompa, szczególnie starsze osoby, które mają masę wolnego czasu i mogli by zaadoptować psiaka i na takie coś trzeba liczyć :-)

Posted

Monika,ale zdjecia Ziomka sa na watku,ale takie jedno najladniesze wysle Ci mailem.
Taki tekst dla Ziomka,do glowy mi nic nie przychodzi
Ziomek,piesek,ktorego do tej pory dokarmiala dobra osoba szuka domu.
Piesek zostal porzucony blisko lasu,przerazony szukal schronienia i jedzenia.
Osoba,ktora zlitowala sie nad Ziomkiem teraz jest ciezko chora,musi isc na operacje i bardzo chcialaby,zeby piesek znalazl dom,taki juz na zawsze.
Ziomek ma ok.4lat,jest sredni.
Jest odrobaczony i odpchlony.
Potrzebuje kogos,kto pokaze mu,ze swiat jest dobry i zapomni o dotychczasowej traumie.

Nie wiem,nic nie wchodzi mi do glowy,bo stasznie sie spiesze,a jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy:diabloti:

Posted

[quote name='diana79']Rodzice Maciusia mogłabyś zrobić allegro Mundkowi i Misi ? robisz bardzo ładne ogłoszenia :lol:[/QUOTE]

he he :) dziękuję :) oczywiście, że zrobię. Mnie trzeba tylko naganiać i przypominać, bo nie jestem niestety zbyt obowiązkową osobą :(
I tak muszę odświeżyć ogłoszenia Flaperowi. Bo Zuli nie muszę rozumiem :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']he he :) dziękuję :) oczywiście, że zrobię. Mnie trzeba tylko naganiać i przypominać, bo nie jestem niestety zbyt obowiązkową osobą :(
I tak muszę odświeżyć ogłoszenia Flaperowi. Bo Zuli nie muszę rozumiem :)[/QUOTE]

No wydaje mi sie,ze sprawie adopcji Zuli rozmawialam z konkretna osoba,Zula do swojego domku ma pojechac za tydzien,w niedziele.

Posted

[quote name='DORA1020']No wydaje mi sie,ze sprawie adopcji Zuli rozmawialam z konkretna osoba,Zula do swojego domku ma pojechac za tydzien,w niedziele.[/QUOTE]

Bardzo sie ciesze ze psinka bedzie swoj domek.

Posted

ja wszystkie fotki mam, chodziło mi o fotki kociaków, wszystko już mam i biorę się za plakaty
tylko czy ktoś mógłby je wydrukować na kolorowo ?
ja mam tylko czarno białą drukarkę i nie za dobrej jakości są drukowane takie plakaty może ktoś może pomóc wydrukować na kolorowo?

Posted

wpłynęły wszystkie należności za zakupy na bazarku z dn.27.07.został on wreszcie podsumowany ,12 sierpnia przelałam na konto Dory1020 kwotę 131zł,dzisiaj resztę -65zł czyli razem [B]196zł[/B],można to odnotować w rozliczeniach

Posted

porobiłam kociakom ogłoszenia na kilkunastu stronach ale nie mam czasu wklejać wszystkie linki
tu przykłady:

3 kociaki z DT
[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/16369781_3_sliczne_kolorowe_kociaki_szukaja.html[/URL]

2 trikolorki
[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/16369785_ich_mame_przejechal_samochod.html[/URL]

teraz zabieram się za ogłoszenia Ziomka

[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/16370003_porzucony_w_lesie_ziomek_traci_dt.html[/url]

Posted

wczoraj na życzenie Ewy Gonzales przelałam 80zł od Stefanka, który został adoptowany i podzielił się ze szczebrzeszyniakami :multi: tu jego wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209595-Ma-domusss-%21%21-kochani-ma-domus-schron%21Pomocy%21-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-"]http://www.dogomania.pl/threads/209595-Ma-domusss-!!-kochani-ma-domus-schron!Pomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-[/URL]!!!

Posted

[quote name='DORA1020']Dzisiaj pojechala Zula do DS. ale o tym napisze jutro,bo dzisiaj jestem padnieta[/QUOTE]

To Cudownie :) :) :) Czekamy z niecierpliwoscia na relacje a moze i zdjecia ? ;)

Posted

Zula juz w swoim domku....szczesliwa.Rano dzwonila p.Asia,mama Ady,u ktorej bedzie mieszkala Zula,ze sa sunia zachwyceni.Zula cala droge spala,zabrali ze soba kontenerek,ale prosilam ich,zeby Zula jechala na kolankach,nie w kontenerze.Zulka byla grzeczna,cala droge siedziala na kolanach Ady.A w nocy spala w .....kontenerze:evil_lol:,chyba wziela go za bude,bo poszla do niego spac.Na spacerze zrobila siusiu,wiekszego stresu nie bylo.
Komu wyslac zdjecia na maila?
Diany w tym tygodniu nie ma,wiec mi nie pomoze.
Pani Asia zgodzila sie jeszcze porozwieszac plakaty psiakow do adopcji w Warszawie.I jeszcze ma te plakaty skserowac,zeby bylo wiecej i rozwieszac.Bardzo jej za to dziekuje:lol:

Posted

No,a teraz smutna nowinka:shake:
Na tymczasie kolejna suczka,po Szczebrzeszynie biega juz z miesiac.Kilka osob juz do mnie dzwonilo,zeby jej pomoc.Kiedy to sie skonczy?:shake:Kiedy?
Kilka razy dawalam jej jesc,ale na tymczas nie moglam zabrac,bo niestety finansowo krucho,ale teraz jak Zula w DS. to ja zabralam.Sunia /Tosia/ miala na sobie szelki,pod szelkami okropne rany:-(jaki to bol:-( Ktos w ubieglym tygodniu sciagnal jej te szelki,jakim cudem znowu dzisiaj miala na sobie nie wiem.Tosia to [B]huski[/B].Napewno miala szczeniaki.Jest okropnie zapchlona i wyglodzona.Chociaz jak od miesiaca biega po Szczebrzeszynie,to ludzie ja karmili,z tym na szczescvie tutaj nie jest zle.
Tylko,ze to duza suczka,i apetyt ma spory.
Mam jej zdjecia,kto wstawi?

Posted

[quote name='DORA1020']No,a teraz smutna nowinka:shake:
Na tymczasie kolejna suczka,po Szczebrzeszynie biega juz z miesiac.Kilka osob juz do mnie dzwonilo,zeby jej pomoc.Kiedy to sie skonczy?:shake:Kiedy?
Kilka razy dawalam jej jesc,ale na tymczas nie moglam zabrac,bo niestety finansowo krucho,ale teraz jak Zula w DS. to ja zabralam.Sunia /Tosia/ miala na sobie szelki,pod szelkami okropne rany:-(jaki to bol:-( Ktos w ubieglym tygodniu sciagnal jej te szelki,jakim cudem znowu dzisiaj miala na sobie nie wiem.Tosia to [B]huski[/B].Napewno miala szczeniaki.Jest okropnie zapchlona i wyglodzona.Chociaz jak od miesiaca biega po Szczebrzeszynie,to ludzie ja karmili,z tym na szczescvie tutaj nie jest zle.
Tylko,ze to duza suczka,i apetyt ma spory.
Mam jej zdjecia,kto wstawi?[/QUOTE]
przyślij mi zdjęcia suni,wstawię je na wątku