Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

kolejny bazarek dla Szczebrzeszyniaków zakończył się, uzbierało się 218,50zł (w tym 49zł to zwrot kosztów wysyłki,które również przekazuję dla psów); można to odnotować na wątku

Posted

[quote name='ala123']kolejny bazarek dla Szczebrzeszyniaków zakończył się, uzbierało się 218,50zł (w tym 49zł to zwrot kosztów wysyłki,które również przekazuję dla psów); można to odnotować na wątku[/QUOTE]

Wplynely na konto pieniazki z bazarku--200zl dziekuje:lol:
Rodzice,wpisz prosze w 1 poscie,zeby pozniej sie nie pogubic.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']zmiany wprowadzone :)

Co z Zojką? Boję się pytać ...[/QUOTE]

Rodzice wkradl sie blad,z bazarkow w czerwcu wplynelo 200zl. i teraz 100zl. Wplaty 218.50zl nie bylo. A wiec:
bazarki-czerwiec
200zl
100zl.
I wpisz jeszcze bazarki z maja
4.05.----27zl
31.05.---54.30zl.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']zmiany wprowadzone :)

Co z Zojką? Boję się pytać ...[/QUOTE]

Nie boj sie pytac:lol:Wszystko jest w porzadku:lol: jutro maja byc zdjete szwy.
Koszty sterylizacji pokryla taks,bardzo dziekuje:loveu:.Koszt to 150zl./ i tez prosze wpisz to w 1 poscie,ze taks zaplacila za sterylke Sary i Zojki/

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ja wiem, ale co z jej adopcją? Dlatego się boję. O sterylki nigdy się nie obawiam, bo jak dotąd jeszcze nigdy nie słyszałam aby zdarzyła się jakaś katastrofa w tej dziedzinie.[/QUOTE]

A nie slyszalas o naszej Zuzi,ktora w hoteliku nijakiej Aliny S. nie przezyla sterylki?A malutki Koreczek/w moim banerku/ zaginal w niweyjasnionych okolicznosciach,a moze tez nie zyje:-(
Co do Zojki,to ta pani miala zadzwonic za 2 tygodnie,wiec czekam.

Posted

Zniosa rozstanie,ale poczatki beda trudne,Zojka juz prawie rok w dt. przyzwyczaila sie,a teraz od nowa,ale coz zrobic.
Tylko ta pani nie dzwoni,a juz 2 tygodnie minelo:shake:

Posted

[quote name='DORA1020']Zniosa rozstanie,ale poczatki beda trudne,Zojka juz prawie rok w dt. przyzwyczaila sie,a teraz od nowa,ale coz zrobic.
Tylko ta pani nie dzwoni,a juz 2 tygodnie minelo:shake:[/QUOTE]

A czy jest mozliwosc zeby jakis skontaktowac sie z Pania ?

Posted

Tak,Sarunia jest jeszcze w Siedlcach,u rodzicow pani Marioli,tam to dopiero Sarunia rzadzi:lol:wszyscy ja pokochali,koty gania,a niech ktory sprobuje zajrzec do jej miski:evil_lol: wtedy zabiera co moze i zakopuje.Sama nie zje i komus nie da:eviltong:Jak bede miala chwilke moge podeslac na maila komus zdjecia do wstawienia,juz dawno p.Mariola mi wyslala.Sara nie mogla trafic lepiej:lol:cala rodzinka jest zwierzolubna:lol:

Posted

[quote name='DORA1020']Tak,Sarunia jest jeszcze w Siedlcach,u rodzicow pani Marioli,tam to dopiero Sarunia rzadzi:lol:wszyscy ja pokochali,koty gania,a niech ktory sprobuje zajrzec do jej miski:evil_lol: wtedy zabiera co moze i zakopuje.Sama nie zje i komus nie da:eviltong:Jak bede miala chwilke moge podeslac na maila komus zdjecia do wstawienia,juz dawno p.Mariola mi wyslala.Sara nie mogla trafic lepiej:lol:cala rodzinka jest zwierzolubna:lol:[/QUOTE]
No to wspaniale Sarunia trafiła. :multi: :loveu: :p

Możesz do mnie wysłać fotki, wstawię na wątek.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='DORA1020']Rodzice wkradl sie blad,z bazarkow w czerwcu wplynelo 200zl. i teraz 100zl. Wplaty 218.50zl nie bylo. A wiec:
bazarki-czerwiec
200zl
100zl.
I wpisz jeszcze bazarki z maja
4.05.----27zl
31.05.---54.30zl.[/QUOTE]
dochód z bazarku to kwota [B]218,50zł ![/B]
Rodzice Maciusia dobrze napisała,niech tak zostanie. Reszta z 300zł to nie jest dochód bazarkowy.