Baltimoore Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Więcej szczegółów to Dora- ja wiem tyle co od niej. Quote
DORA1020 Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dobrze, że zgłosił się dom - czy już byłą wizyta? A co do DT to dziwne dość, bo ludzie pytali i dawałam namiary :/ Ludzie są dziwni. Dom Staly dla maluszka juz jest w Grójcu jestem z Pania w kontakcie Pani ma kilka zwierzakow w domu,jedna sunia przygarnieta ze schroniska,niewidoma kotow trzy,po przejsciach koteczki Ds czeka na wyleczenie kotka,niestety koszty beda duze,a Pani ma te biedne zwierzaki po przejsciach odzew byl duzy,a zostala tylko Pani z Grójca kotek po wyleczeniu pojedzie właśnie tam 1 Quote
DORA1020 Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Przepraszam,ze dopiero teraz pisze.... Bardzo dziekuje Baltimoore za karme dla kotkow:) dziekuje Madie za zapłacenie długu w lecznicy:) 400zl Quote
DORA1020 Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Nutella w pore pojechala do DS Tej kobiecie znajoma poradziła,zeby kotke wyrzucić do lasu a ta mnie zapytała czy kotka by sobie poradziła:( zostawiam bez komentarza Quote
DORA1020 Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Niestety transport był z problemami Nutelka dojechala dopiero o 12 w nocy Tramp i Dianka o 2 w nocy:( deszcz,noc....pogoda fatalna była:( Baltimoore bardzo serdecznie dziekuje Ci za wszystko:) Quote
DORA1020 Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Baltimoore zapłaciła za transport 3 kotków 66zl Bardzo dziekuje:) Quote
Baltimoore Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Przy okazji nabyte doświadczenia odnośnie organizowania transportu i współpracy BEZCENNE :( 1 Quote
Baltimoore Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Najważniejsze, że kotki mają domy. Pierwsze wieści z domów dobre :) Quote
Murka Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Gdyby ktoś wiedział o zaginionym labradorze, to w Rataju k. Janowa Lubelskiego przybłąkał się na posesję biszkoptowy pies w typie tej rasy. Nikt go nie kojarzy z tej miejscowości i jest tam widziany od ok. tygodnia. Może komuś zginął... Mam kontakt do pani, która go dokarmia. Quote
DORA1020 Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Maleńki kocurek w lecznicy ma sie lepiej:) Temperatura juz normalana,przytył,ważyl 0,3-----teraz 0,5 apetyt ogromny,wrócił węch,przytula sie do ręki,ktora go mizia:) Wodzi za palcem,,wiec widzi ale nie wszystkie info sa dobre:( Kocurek ma głeboko uszkodzona rogówkę,opadajace powieki,wiec ptrzebna bedzie operacja,korekta tych powiek. Potrzebne beda pieniążki nie tylko za leczenie w tej chwili,ale na operacje ,ale to juz może w ds Czy moze ktos zrobić dla niego zbiórke w pomagam.pl? /ja w tym jestem ciemna jak noc/ Quote
Baltimoore Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Trampek I Diana szaleją w nowym domu :)))) Quote
Baltimoore Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Na razie zapowiada się bardzo dobrze :D Quote
DORA1020 Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 U Nutelki tez zapowiada sie dobrze koteczka szaleje po mieszkaniu,ostrzy sobie pazurki na drapaku,śpi z pania Justyna,zdjecia p Justyna obiecała wysłać Baltimoore:) Quote
Madie Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 A moje kociaki? W sensie ktoś się sensowny pyta? Quote
DORA1020 Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 16 godzin temu, Madie napisał: A moje kociaki? W sensie ktoś się sensowny pyta? Do mnie niestety nikt nie dzwoni:( napisala tylko osoba z olx ,ze adoptowalaby Jagodke i Rysia,ale mieszka 150km od W-wy,i pyta czy jest mozliwe napisalam,ze jest,ale potrzebna wizyta pa,a po podpisanie umowy,no i,zeby zadzwoniła Quote
DORA1020 Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Dnia 22.09.2017 o 07:38, DORA1020 napisał: Do mnie niestety nikt nie dzwoni:( napisala tylko osoba z olx ,ze adoptowalaby Jagodke i Rysia,ale mieszka 150km od W-wy,i pyta czy jest mozliwe napisalam,ze jest,ale potrzebna wizyta pa,a po podpisanie umowy,no i,zeby zadzwoniła Totalna porażka i całkowity debilizm:( kobieta ma 5 kotkow....na polu:( Quote
DORA1020 Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 cytat z maja 2012 str.121 ------------------------------ Maly psiak biegl srodkiem chodnika,a urwany,gruby lancuch odbijal sie od chodnika,taki psiak-galernik.Psinka byla w szoku,zaniedbany,skoltuniony,brudny,glodny.Psiak nic nie widzial.Dredy siegaly do ziemi,nie wiadomo bylo gdzie przod gdzie tyl.Teraz Puszek ma obciete dredy,ma apetyt,jest w Dt i czeka na swoj wlasny dom.Poczatkowo troche nieufny,dosc szybko przekonuje sie do ludzi.Maluszek jest bardzo energiczny,uczy sie chodzic na smyczy.jest to piesek ok.dwuletni,bardzo zostal skrzywdzony przez czlowieka,ale ma nadzieje,ze jestktos,kto pokocha go bezwarunkowo. ---------------------------------------- Puszek okazł sie psiakiem 8 letnim/za co mi sie oberwało/ trafił do dobrego domu,był kochany pięć lat dobrego życia zadzwoniła BeciaLublin,ktora była w kontakcie z DS Puszka,że psinka odeszła[*] Zegnaj dobra psinko[*] nigdy cie nie zapomne. Quote
Baltimoore Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Żegnaj Puszku [*] Pięć lat dobrego życia po ośmiu psiej udręki- BEZCENNE Dzięki Tobie, dora1020 Quote
Baltimoore Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Co do Nutellki,co do której tymczasowa opiekunka nie miała cierpliwości, zamykała na balkonie i wahała się, czy za radą koleżanki nie wywieźć do lasu... Teraz Nutellka ma teraz dom, który zapowiada się bardzo dobrze, super fajną Panią oraz Chłopca, który się nią opiekuje, a Nutellka towarzyszy mu wszędzie, nawet podczas kąpieli :))) Quote
Madie Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ochhh jakie słodkości!! Nie mogę się napatrzeć na szczęście Nutelki :) Niech Ci będzie dobrze koteńko Quote
DORA1020 Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Drapak nówka:) Bardzo ciesze sie z dobrego domku Nutelki:) Czas był najwyzszy,bo byc moze pozniej musialabym jej szukac w lesie. Widać,ze koteńka szczęśliwa:) Quote
DORA1020 Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Dziekuje Baltimoore za dobre wiesci:) Quote
DORA1020 Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Krystyna szuka na cito dt dla 2 kotkow:3 miesiecznej szylkretki i bialego kocurka. Ma 3 dni.Pozniej ludzie oddaja bialego kocurka 80letniej kobiecie,ktora ma problemy z chodzeniem,ostatnio zostal od niej zabrany psiak,ktory siedzial we własnych odchodach,bo ta kobieta nie miala mozliwosci posprzatac kojca.A teraz ludzie chca jej dac malego kotka,chca jak najszybciej pozbyc sie kotkow,boja sie,ze te kotki zostana u nich.A co bedzie z szylkretka? Byly jeszcze dwa kotki,jeden znalazl dom w Zamosciu,jeden za tydzien jedzie do W-wy.Zostaja dwa. Zrobilam ogloeszenia,ale zadnego odzewu:( Quote
Recommended Posts