Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

no właśnie :( szkoda z tymi banerkami,bo nie wiadomo przy dwóch które wybrać, a ja właśnie zamierzałam męczyc syna o link o Zamościu obok banerków,a tu doooopa ,linku też nie można :(

Posted

[quote name='Ingrid44']Piekny banerek . Niestety nie moge go wkleic bo tylko mozna dwa. Ostatnio jak mialam dwa i link to mi wszystko usuneli .[/QUOTE]
tylko dwa? ja byłam pewna,że 5,zmienił się regulamin?

Posted

Ja z bazarkiem nie pomogę, ostatnio dostałam 3 punkty karne za bazarek jaki założyłam za brak daty w nagłówku. Nie chcę być zbanowana tylko dlatego, że pewien mod ma manię wielkości i znowu ryzykować z kolejnym bazarkiem. Ale na pewno mnóstwo osób poprowadzi bazarek, nie martw się tym. Może napisz do kogokolwiek kto prowadzi obecne bazarki?

Ok.napisze.
Posted

Łapcie to suńkę w cieczce, to priorytet, trzeba ją natychmiast sterylizować!! Nie ma kaski na nią? To trzeba do skarpety sterylkowej raz dwa zgłaszać, łapać i sterylizować. Kasa się znajdzie. Ostatecznie ja zapłacę a wy mi z bazarków oddacie połowę (mam też rzeczy na bazarek mogę przesłać fotki osobie, która będzie wystawiać)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Łapcie to suńkę w cieczce, to priorytet, trzeba ją natychmiast sterylizować!! Nie ma kaski na nią? To trzeba do skarpety sterylkowej raz dwa zgłaszać, łapać i sterylizować. Kasa się znajdzie. Ostatecznie ja zapłacę a wy mi z bazarków oddacie połowę (mam też rzeczy na bazarek mogę przesłać fotki osobie, która będzie wystawiać)[/QUOTE]
Niestety nie chodzi o sterylke,bo to juz zalatwilam,chodzi o to,ze suni nie mamy gdzie umiescic:-(

Posted

No i sa dwie,nie mozna jednej zabrac,a druga zostawic.Osoba,ktora mieszka w poblizu cmentarza zglaszala to do UMiG w poniedzialek,dzisiaj sobota i nic sie nie zmienilo.A moze jest ktos chetny do zabrania suczek na tymczas za drobna oplata/bo nie mamy juz kasy na ratowanie psiakow/ + karma?

Posted

[quote name='sonia71']ciotki częstować się banerkiem z podpisu-proszę bardzo :)
tak jak pisałam zamówię allegro u isadory ,myślę że dla Karmelki i ... no właśnie Elza czy Lotka ,obie śliczności ale która pilniejsza(bo 3 to kasowo nie dam rady w tym m-cu)chyba Lotka ,Qurczę nie wiem :([/QUOTE] W tej chwili pilniejsza Elza,Lotka/jakos mi do niej nie pasuje to imie/ idzie w poniedzialek na sterylke

Posted

[quote name='DORA1020']W tej chwili pilniejsza Elza,Lotka/jakos mi do niej nie pasuje to imie/ idzie w poniedzialek na sterylke[/QUOTE]

to są tylko robocze imionka ,tak jak pisałam do zmiany :)
to napiszę do isadory o allegro dla Karmelki i Elzy, i poproszę ją żeby się odezwała do ciebie po szczególy namiarów.

Posted

Wetka nadala bialej suni imie Lalka/taka sliczna:lol:/bo ja zapomnialam jak w koncu ma na imie,Lalka juz po sterylce,niestety nie obylo sie bez komplikacji,sterylka z aborcja,sunia byla juz w ciazy/8 szczeniakow/,wetka nas ochrzanila,ze nie poinformowalysmy jej o takiej sytuacji,no i,ze to dla niej wieksze koszty,nie bede wdawala sie w szczegoly,bo ona lubi sobie ponarzekac:razz:. Na szczescie z sunia wszystko w porzadku.Istnieje mozliwosc adopcji do Radzynia Podlaskiego,pani ma zadzwonic pod koniec tygodnia,czy zadzwoni nie wiadomo,bo roznie to bywa z tymi telefonami.Moze jest ktos chetny do zrobienia bazarku,bardzo prosze,potrzebyjemy kasy na szczepienia i ewentualny transport do Radzynia.

Posted

[INDENT]Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies :

[B]Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki![/B]
Ogłaszamy casting! Być może właśnie[B] twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza.[/B] Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: [URL="wlmailhtml:{8C1BDC1E-6401-4FE9-A68F-D6DAE1D82B3A}mid://00000009/!x-usc:mailto:[email protected]?subject=casting"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/URL] (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych).
[B]Daj swojemu psu szansę[/B], by poznały go tysiące Polaków!
Czekamy do końca sierpnia! [/INDENT]

Posted

to dobrze że Lalka dzielnie wszystko zniosla,teraz czekamy aż dziewczynka wydobrzeje i trzymamy kciuki za potencjalny domek :0 ,Qrcze je też nie kumata z tym bazarkiem :( a jak tam Janka i Zojka dalej pod cmentarzem adorowane przez męskie psiule,:(

Posted

[quote name='sonia71']to dobrze że Lalka dzielnie wszystko zniosla,teraz czekamy aż dziewczynka wydobrzeje i trzymamy kciuki za potencjalny domek :0 ,Qrcze je też nie kumata z tym bazarkiem :( a jak tam Janka i Zojka dalej pod cmentarzem adorowane przez męskie psiule,:([/QUOTE]
Janka i Zojka nadal na cmentarzu,musza czekac,az zwolni nam sie jakies miejsce/psiak bedzie adoptowany/ bedzie tez problem ze zlapaniem,bo to nieufne suczki,podchodza bardzo blisko,jednak poglaskac sie nie dadza,trzeba bedzie usypiac/i posiedziec godzinke na cmentarzu:evil_lol:az sen je zmorzy/ no i juz sterylka z aborcja.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Ja mogę dorzucić fanty na bazarek. Jak już znajdziecie kogoś do wystawienia to napiszcie, a ja podeślę foty.
Od bannerków nie odpisały te 2 osby :([/QUOTE Dziekujemy za fanty:lol:prosze podeslij zdjecia z opisami do beli

Posted

[quote name='bela51']Dostałam wiadomośc od DORY, oczywiście, ze zrobie bazarek. Biedne psinki.:-([/QUOTE]
Dzieki belciu,za szybki odzew:lol: Rodzice Maciusia i ala123 wysla Ci fotki i opisy