DORA1020 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 I ta [INDENT][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5043/szczeniakzestacji.png[/IMG] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3711/szczeniakwskarpetkach.png[/IMG] [/INDENT] Quote
DORA1020 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 I ta niestety [IMG]http://images49.fotosik.pl/1136/7514b61cb9a5c495.jpg[/IMG] Quote
DORA1020 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 W poniedzialek zrobie zdjecia tym ,ktore zostaly. Quote
Becia Lublin Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dora napisz coś na temat matki ... bo na FB są pytania na jej temat, może jej też udałoby się znaleźć domek Quote
diana79 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 dodałam je na FB a mamie musimy znaleźć dom ona jest młoda tak? Quote
DORA1020 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='diana79']dodałam je na FB a mamie musimy znaleźć dom ona jest młoda tak?[/QUOTE] Tak,to mloda 1,5 roczna sunia,nieduza sunia.Wiecej to ja o niej nie wiem,biega po terminalu,jest lagodna.I zawsze tak za mna patrzy jak odjezdzam,ze serce boli. Ta sunia bardzo chcialby do czlowieka,tak biega po tych torach i szuka kogos,kto okaze jej troszke zainteresowania.Jest bardzo chudziutka i ten smutek w oczach.... Quote
DORA1020 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Becia Lublin']Dora napisz coś na temat matki ... bo na FB są pytania na jej temat, może jej też udałoby się znaleźć domek[/QUOTE] Mam nadzieje,ze jej tez sie uda znalezc domek,jest niewiele wieksza od szczeniaczkow. Quote
Becia Lublin Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 dwie sunie już są u mnie ... śliczne, kochane maleństwa :) Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 jeden szczeniak umarł [*] zostały 2 szczeniaki które pilnie potrzebują DT! Quote
Becia Lublin Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='diana79']jeden szczeniak umarł [*] zostały 2 szczeniaki które pilnie potrzebują DT![/QUOTE] trzeba je jak najszybciej stamtąd zabrać, zlitujcie się nad nimi !!! Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dora daj znać jak się dowiesz dlaczego szczeniak umarł, ludzie na FB sie dopytują bo chcą wiedzieć czy to może być jakaś choroba? Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [B]szczeniak żyje! nic mu nie jest![/B]:multi: schował się jak po niego przyjechali o 5.30 i to było tylko nieporozumienie kamień z serca! ja chyba zawału dostanę przez te szczeniaki:roll: Quote
DORA1020 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='diana79'][B]szczeniak żyje! nic mu nie jest![/B]:multi: schował się jak po niego przyjechali o 5.30 i to było tylko nieporozumienie kamień z serca! ja chyba zawału dostanę przez te szczeniaki:roll:[/QUOTE] I ja tez. Jak pojechalam i zobaczylam trzy to nie moglam uwierzyc.A one tam samiutkie,nikogo nie ma,dlugi weekend,bardzo dlugi,to dobrze jeszcze,ze szczeniaczki nie zdziczaly. Nie mialy karmy,ani wody.Bardzo chca do czlowieka.Dwie sunie/czarno-biala i ruda/ maja duze brzuszki,ja nie wiem czy one takie grube,czy cos im jest.Czarna wyglada normalnie.Zostaly dwa razy odrobaczone,wiec to pewnie nie robale.Dziewczyna /chyba Justyna/z FB napisala do mnie,ze pokryje koszt szczepien,napisalam do niej,ale nie odpowiada,a ja jestem na te szczepienia umowiona z wetka na wtorek,od razu zobaczylaby szczeniaczki czy nic im nie jest. Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dora a masz fotki szczeniaków które zostały? biedactwa one tm są zupełnie same? Quote
Becia Lublin Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 słuchajcie ruda sunia podbiła serce mojego TZ, powiedział, że zostaje u nas :) ja z kolei chciałam zostawić tę drugą ... niestety mamy już dwa łobuzy i z bólem serca zawiozłam na dworzec dwie ... mam nadzieję, że wszystkie maleństwa szybko znajdą kochające domki Quote
masza44 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jestem umówiona z ludką, przed południem odbieram czarnulkę:) Jeśli uda mi się jej szybko znaleźć dobry dom, to wezmę kolejną ( jeśli jedna miałaby zostać to ubłagam moją znajomą z dogo, z którą wyadoptowałyśmy już 4 szczenięta o naprawdę awaryjne DT dla tej drugiej) Ale mam nadzieję, że znajdą Dt wcześniej. Quote
ludka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Pierwszy etap podrozy bez przygod. Sunie sliczne, madre i przytulaste. Od razu wyniuchaly w torbie moje kanapki i wsuwaly odgryzajac jak czlowiek, nie czekajac az podziele. Potem bezstresowo przespaly cala droge. Rudaska juz u Moniki, a mala u mnie. Pojadla, rozprawila sie z kurzą lapka walczac jak z kością i odpoczywa. Szkoda tych, co zostaly. To takie fajne psinki, trzeba alarmowac o DT :( Quote
Becia Lublin Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Monika, czyli DT w Warszawie napisała: [B]Melduję że ruda u mnie w domu :), nazwaliśmy ją Yoga bo ma mordkę jak Miś Yogi :). Porobię jakieś fotki to zrobię jej wydarzenie i już na spokojnie, bezpieczna będzie szukała domu stałego.[/B] Quote
ludka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='masza44']Jestem umówiona z ludką, przed południem odbieram czarnulkę:) Jeśli uda mi się jej szybko znaleźć dobry dom, to wezmę kolejną ( jeśli jedna miałaby zostać to ubłagam moją znajomą z dogo, z którą wyadoptowałyśmy już 4 szczenięta o naprawdę awaryjne DT dla tej drugiej) Ale mam nadzieję, że znajdą Dt wcześniej.[/QUOTE] Mam juz miejscowke na ten pociag [URL]http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/344619/310162/791576/280915/4095/?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=2&ident=mw.0638029.1321113298[/URL]& Czyli na peronie lub sie zdzwaniamy. :) Sunia jest sliczna, subtelna mordeczka, bystra bardzo, jedzenie znajduje po zapachu bez pudla. Sama mi przypomniala, ze mam kurze lapki i pokazala gdzie, hehe. Quote
masza44 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nie mogę się doczekać:) biedny kot teściowej nie wie co go czeka hehe znowu nieznośny intruz w domu, postaram się wyjść na peron Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wspaniale że wszystko dobrze idzie :multi: Quote
ludka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Moja kotka staruszeczka udaje, ze nic nie wie o kolejnym intruzie zamknietym w kuchni. A intruz zmeczony, wiec spokojny. ;) Tesciowa sie zakocha, bo sunia jest slodka, przybiega zaraz, gdy do niej wejsc, i daje buziaki. Jedzonko i przytulanki - i sunia szczesliwa. Nadziwic sie nie moge, ze wczoraj byla w budzie prawie bez kontaktu z ludzmi. Normalny, slodki, domowy szczeniak. :) Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dora te zostały? [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3711/szczeniakwskarpetkach.png[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/1136/7514b61cb9a5c495.jpg[/IMG] Quote
diana79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='ludka']Moja kotka staruszeczka udaje, ze nic nie wie o kolejnym intruzie zamknietym w kuchni. A intruz zmeczony, wiec spokojny. ;) Tesciowa sie zakocha, bo sunia jest slodka, przybiega zaraz, gdy do niej wejsc, i daje buziaki. Jedzonko i przytulanki - i sunia szczesliwa. Nadziwic sie nie moge, ze wczoraj byla w budzie prawie bez kontaktu z ludzmi. Normalny, slodki, domowy szczeniak. :)[/QUOTE] masz super kotkę :) wspaniale że szczeniaki sa takie kontaktowe oby kolejne też znalazły DT Quote
masza44 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='ludka']Moja kotka staruszeczka udaje, ze nic nie wie o kolejnym intruzie zamknietym w kuchni. A intruz zmeczony, wiec spokojny. ;) Tesciowa sie zakocha, bo sunia jest slodka, przybiega zaraz, gdy do niej wejsc, i daje buziaki. Jedzonko i przytulanki - i sunia szczesliwa. Nadziwic sie nie moge, ze wczoraj byla w budzie prawie bez kontaktu z ludzmi. Normalny, slodki, domowy szczeniak. :)[/QUOTE] Teściowa się zakochuje w psach które widzi na zdjęciach więc w to nie wątpię( potem znowu będzie rozpacz jak trzeba będzie mała oddać do DS) ale kot nie pała miłością, jednak po kilku dniach akceptuje sytuacje i zajmuje półki i stoły a szczeniak parter:) Mnie już to nie dziwi, brałam szczeniaki z łańcucha, z budy, i one od razu zachowywały się jakby wiedziały do czego służy kanapa i podusia, bawiły, wystawiały się na mizianko itp. Naciesz się czarnulką jeszcze... Quote
Recommended Posts