Ingrid44 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja tez bardzo trzymam kciuki za wiele adopcji . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ja też.. ja się niedługo biorę za próbę wyadoptowania mojej znajdy dziadka, już się nieco oswoił, ale dalej śmierdzi jak nieszczęście, kłapie zębami na próby ostrzyżyn... Ala, wiem, trzeba Krasnystaw pod względem psim też ruyszyć, ale ja się zabieram jak pies do jeża.. Quote
ala123 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']ja też.. ja się niedługo biorę za próbę wyadoptowania mojej znajdy dziadka, już się nieco oswoił, ale dalej śmierdzi jak nieszczęście, kłapie zębami na próby ostrzyżyn... Ala, wiem, trzeba Krasnystaw pod względem psim też ruyszyć, ale ja się zabieram jak pies do jeża..[/QUOTE] rzuć hasło kiedy i gdzie, a wesprzemy Cię silną dogomaniacką ekipą. W ciągu ostatnich miesięcy udalo nam się przepchnąć kilka artykułów dotyczących zwierząt w gazetach lokalnych (Kronika Tygodnia, Dziennik Wschodni i ma sie ukazać w Gazecie Miasta); jeżeli masz temat,spróbujemy nim zainteresować prasę Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202110-Troche-zimy-troche-wiosny-ciuszki-na-bezdomniaki-ze-Szczebrzeszyna-do-20.02.br[/URL] Nowy bazarek na szczebrzeszynskie psiaki:lol: Zapraszamy :lol: Quote
sonia71 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziewczyny allegro staniało -tym razem naprawdę -robilam wczoraj mojej Patce i wypasione zapłaciłam 16,30 zł. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kurczé! Zapomnialam o wczorajszej promocji na smierc :angryy::shake::-( a moglam porobic szczebrzeszyniakom! Szkoda, ze nie przypomnialas na wátku :( ecchhhhh, za duzo tych spraw :( Quote
sonia71 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ale jak? ja nie wiem nic o promocji...gdzieś na jakimś wątku dziewczyny pisały o że taniej od czwartku...ja myślałam że na stałe .. sprawdzalaś ze to był tylko jeden dzień ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 tak mi się zdaje; przyszło powiadomienie na maila męża, że w tym jednym dniu, ale muszę jeszcze sprawdzić. Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja tez czytalam na innym watku ze to na stale . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 to cudownie :) no to teraz bédá smigac ogloszonka :) Quote
DORA1020 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dzwonila pani z alegratki w spr.Foksi,Rodzice robilas Foksi ogloszenie na alegratce?Poniewaz Foksia juz w ds.a pani pytala czy inne psiaki z naszego przytuliska maja ogloszenia na alegratce,zaproponowalam jej,zeby przyjechala do nas,ona mieszka w Swidniku.Przyjedzie-nie przyjedzie,ale to zawsze jakas szansa dla naszych pieskow. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tak, wszystkie psiaki mają te podstawowe ogłoszenia. Foksię usunąć stamtąd czy może lepiej zostawić aby "kusiła"? Quote
DORA1020 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Moze zostaw,niech kusi:evil_lol: Quote
ala123 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jest następna, prawdopodobnie wyrzucona sunia:-( , wygląda jak siostra Korka Quote
DORA1020 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 I jeszcze nastepna:-(mloda/moze 4-5mc-cy/sunia,wyrzucona w Szczebrzeszynie na CPN-nie.I Tina,duza sunia,podobna do dobermana,ktorej koniecznie trzeba pomoc.Sunia jest potwornie gruba,dostaje hormony,ale jest juz tak gruba,ze zapada sie jej kregoslup.W ubieglym roku rozmawialam z wlascicielem,oczywiscie patologicznym,jakzeby inaczej i prosilam o to,zeby ja wysterylizowal.A on na to,ze nigdy tego nie zrobi i moze sobie robic ze swoim psem co chce,i robi.Sunie codziennie karmie,nikt jej nie da jesc,bo ludzie mysla,ze ona taka gruba z przejedzenia.Uginaja sie jej lapy pod wlasnym ciezarem:-(jest brudna i cuchnaca i ma chore uszy.Pamietacie Dorka?Jemu udalo sie pomoc,wyrwac patologii,a dzisiaj grzeje dopcie w swoim domku.Moze uda sie pomoc i Tince.Jest taka kochana i dobra. Quote
ala123 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mała ruda suczka znaleziona w sobotę przy drodze krajowej w gminie Szczebrzeszyn: [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/5972/suniazeszperwki5.jpg[/IMG] [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/9282/suniazeszperwki1.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/8066/suniazeszperwki2.jpg[/IMG] [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/6663/suniazeszperwki.jpg[/IMG] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 śliczna rudaska; podajcie info ile ma mniej więcej latek i cokolwiek wiadomo - jutro pocykam jej ogłoszenia Quote
ala123 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']śliczna rudaska; podajcie info ile ma mniej więcej latek i cokolwiek wiadomo - jutro pocykam jej ogłoszenia[/QUOTE] jeszcze nie była u weta, ale raczej jest młoda ,może ok.1,5roku ( ja widziałam ją tylko na zdjęciach) Quote
sonia71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 podniosę szczebrzeszyniaki i jak tu zaglądam to łapię doła ...tyle ich jest :( Quote
ala123 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mała suńka ma dzisiaj jechać do weta na usg,jest niestety podejrzenie ciąży... Quote
DORA1020 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='sonia71']podniosę szczebrzeszyniaki i jak tu zaglądam to łapię doła ...tyle ich jest :([/QUOTE] Dola to ja juz dawno zlapalam:shake: nie ma kasy,nie ma miejsca na tymczasie,do zabrania z ulicy pilnie czekaja dwa psiaki;mloda,ok.5miesieczna sunia i a'la pudel,ktory od dluzszego czasu blaka sie po Szczebrzeszynie. Quote
ala123 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='DORA1020']Dola to ja juz dawno zlapalam:shake: nie ma kasy,nie ma miejsca na tymczasie,do zabrania z ulicy pilnie czekaja dwa psiaki;mloda,ok.5miesieczna sunia i a'la pudel,ktory od dluzszego czasu blaka sie po Szczebrzeszynie.[/QUOTE] to jednak jest ten pudel? Bela ostatnio chyba pytała czy mamy w szczebrzeszynie pudla Quote
DORA1020 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='ala123']to jednak jest ten pudel? Bela ostatnio chyba pytała czy mamy w szczebrzeszynie pudla[/QUOTE] On tylko pudla przypomnina,chyba.....to ten pudel,zjada jedzenie kotom,ktore karmie,jest troche lekliwy,podejdzie blisko,jednak poglaskac sie nie da.Postaram sie zrobic mu zdjecie. Quote
Recommended Posts