ala123 Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Dziękuję AlfaLS za wpłatę 64zł z bazarku :) Od razu przelałam je na konto Murki. Quote
ala123 Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Wczoraj wieczorem przybył mi kolejny mały kotek. Ktoś go wyrzucił na placu firmy męża, na szczęście pojechaliśmy tam zabrać jakieś rzeczy i biedak wyszedł do nas spod stosu żelastwa. Wiozę go do przychodni w Izbicy, w domu mam już 6 kotów... Mały wygląda na 4 miesiące, jest przemiły i bardzo grzeczny, załatwia się do kuwety. Quote
Tyśka) Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Smyk to kotek ala123? To podmienię. Nic się nie dzieje, po prostu mam mailowe zapytania i szkoda by tracić promowania. W takim razie do dzisiaj się wstrzymuję - poczekam na odpowiedź, czy Kaszmirek zostaje czy nie, a potem podmienię na czarnego smyka :) Quote
Baltimoore Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ty$ka, jak masz zapytania o burego kotka, to dokładnie bury milusi i przyjacielski kocurek (z trójki rodzeństawa od dory) jest w lecznicy w Izbicy. Quote
Tyśka) Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Ty$ka, jak masz zapytania o burego kotka, to dokładnie bury milusi i przyjacielski kocurek (z trójki rodzeństawa od dory) jest w lecznicy w Izbicy. I tak odesłałam do Dory :) BY dzwonili. Więc pewnie Dora podsunie kociaka :) A co z Kaszmirkiem? Zostaje w domu? Zrobić podmiankę na Smyka? Quote
Baltimoore Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Z Kaszmirkiem i Lili jeszcze nie wiadomo Pan i dzieci chcą, a pani ma alergię. Chcą robić testy i do alergologa. Quote
DORA1020 Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: I tak odesłałam do Dory :) BY dzwonili. Więc pewnie Dora podsunie kociaka :) A co z Kaszmirkiem? Zostaje w domu? Zrobić podmiankę na Smyka? Ktos tam dzwonil,udzielilam info,i dziewczyna miala sie zastanowic,ale nie zadzwonila wiecej Quote
DORA1020 Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Smyk to kotek ala123? To podmienię. Nic się nie dzieje, po prostu mam mailowe zapytania i szkoda by tracić promowania. W takim razie do dzisiaj się wstrzymuję - poczekam na odpowiedź, czy Kaszmirek zostaje czy nie, a potem podmienię na czarnego smyka :) Smyk to czarny miziasty kocurek,zabrany razem z dwojka burasiow od patologii byly wstawiane ich zdjecia w oknie nie wiem czy wysylalam Tobie ich zdjecia,ale chyba tak wysle jeszcze raz,rozumiem,ze mozna tego juz nie ogarniac zdjec nie mam duzo,tylko kilka,z lecznicy niestety nie mam zdjec Quote
DORA1020 Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Ala,widze,ze Twoj TZ bardzo lubi kotki:) Zresza Węgielka tez go lubila bardzo:) Quote
DORA1020 Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 A koteczek jest śliczniutki:) i widać,ze kochane maleństwo Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Smyk to czarny miziasty kocurek,zabrany razem z dwojka burasiow od patologii byly wstawiane ich zdjecia w oknie nie wiem czy wysylalam Tobie ich zdjecia,ale chyba tak wysle jeszcze raz,rozumiem,ze mozna tego juz nie ogarniac zdjec nie mam duzo,tylko kilka,z lecznicy niestety nie mam zdjec A faktycznie, to ten na parapecie. Już pamiętam. Przepraszam, mylą mi się koteczki i często nie łapię. Nie ma szans na lepsze zdjęcia? Bo miałam tylko to jedno z okna, a te średnio nadaje się do ogłoszeń. Z lecznicy są lepsze niż z okna :). Będę bardzo wdzięczna za przesłanie. I trzymam kciuki, by pani Kaszmira i Lili pokonała alergię - tzn. dopasowała odpowiednio leki. I się powtórzę jak zdarta płyta: niech nie tracą pieniędzy na testy skórne, niech od razu robią testy z krwi. Te skórne baaaardzo przekłamują. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Zgodnie z sugestią Dory, podmieniłam Kaszmira ze schroniska na kotka z patologii, nazwanego przez Dorę Kaszmirem2: https://www.olx.pl/oferta/kocie-dziecko-kaszmir-slodki-jak-czekolada-CID103-IDolEes.html Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Smyka też już ogłosiłam, bo właśnie dostałam zdjęcia od Dory :)https://www.olx.pl/oferta/malutki-smyk-rozmruczana-proludzka-puma-CID103-IDoqaLo.html I na chrząszczach: Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Dziewczyny RATUNKU !!!! W okolicach Zamościa w krzakach znaleziono miot 9 malutkich ok. 3 tygodniowych kociąt z zaropialymi oczkami. Były już na kredyt u weta Nie bardzo jeszcze same jedzą CO DALEJ ???? Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Baltimoore, podaj mi jakieś namiary do osoby, która je znalazła... wstawię ogłoszenie na zamojską grupę. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Ty$ka, już CI wysyłam PW. A z dobrych wieści- Jagódka i Rysio właśnie udają się do nowego domu- razem :) Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Super, bo ludzie na lubelskiej grupie pytają co i jak... Gdzie kociaki są? U jakiego weta były? Wspaniale, że rodzenstwu się udało. Są już w drodze? Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nic więcej nie wiem, poza tym że ludzie po nich przyjechali, po drodze chcą kupić taką karmę RC ,jaką lubią, bo kupionego dla nich Applawsa nie za bardzo szamały i podjadały kotom Madie :) I najważniejsze- w dwupaku. To są fantastyczne koty :D Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 A z tych dziewięciu 5 jest śnieżnobiałych, dwa grafitowe i dwa whiskasowo szare. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Wspaniale! :) RC jest kiepska, więc niech mimo wszystko próbują przestawić na Applawsa. Purizon też jest fajny i nawet moja kotka go wszamała z apetytem;) Ano, marzył mi się domek w dwupaku dla nich. Jutro (dzisiaj? - jak wolicie :) ) podmienię na Smyka w takim razie. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 I tylko jeden miał dobre oczka i nie dostał antybiotyku :( Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 2 minuty temu, Baltimoore napisał: A z tych dziewięciu 5 jest śnieżnobiałych, dwa grafitowe i dwa whiskasowo szare. Wyślij mi jakiś kontakt. Dziewczyny na fb już coś działają, ale potrzebują kontaktu... Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Jest DT dla kociaków... najlepszy z najlepszych. Pani Katarzyna z Chełmskiej chce wziąć kociaki pod skrzydła. Quote
Recommended Posts