DORA1020 Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Sharka jest od Ciebie wplata 200zl dla bezdomniakow.Bardzo dziekuje...:) Dlug sie zmniejszyl,z czego bardzo sie ciesze...:) Quote
DORA1020 Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Przy dobrych wiadomosciach niestety zawsze sa tez smutne.Kruszynek vel Pikus,ktory jest na bezplatnym tymczasie u Krystyny Pomaranskiej,a zostal zabrany z ulicy Szczebrzeszyna jest chory. To staruszek,na serce zawsze byl chory,bierze od dawna leki.Ale teraz zrobil mu sie jakis twardy guz na odbycie...:( biedaczysko chowa sie przed bolem gdzie moze,w najciemniejszy i najciasniejszy kat...:( Quote
wellington Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Wiadomosci od wlascicieli Kromki :) Kromka ma się świetnie. Ostatnio zaliczyła 4 dniowy pobyt na wsi. Wybiegała się jak szalona. Pierwszy raz miała okazję pobiegać z pełną prędkością. Tu w Krakowie, póki co stosujemy smycz. Sterylizację miała 2 tygodnie temu, tydzień temu w poniedziałek było zdjęcie szwów więc sprawa jest już zamknięta. Trochę ostatnio pracujemy nad dyscypliną. Kromka już podaję łapę, siada na komendę :) Dorzucam kilka zdjęć :) Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Suuuper właściciele :) A Kromka ma rewelacyjne uchole! Quote
sharka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dora proszę zapisz wpłatę że to ode mnie i od BORYSboxer, też dziewczyna maczała w tym paluszki ;) Quote
ala123 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Przy dobrych wiadomosciach niestety zawsze sa tez smutne.Kruszynek vel Pikus,ktory jest na bezplatnym tymczasie u Krystyny Pomaranskiej,a zostal zabrany z ulicy Szczebrzeszyna jest chory. To staruszek,na serce zawsze byl chory,bierze od dawna leki.Ale teraz zrobil mu sie jakis twardy guz na odbycie... :( biedaczysko chowa sie przed bolem gdzie moze,w najciemniejszy i najciasniejszy kat... :( Niestety,albo nowotwór, albo tylko gruczoły okołoodbytowe,których stary pies już nie może sam opróżnić i potrzebna pomoc lekarza. Była z nim już u weta? Quote
DORA1020 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dora proszę zapisz wpłatę że to ode mnie i od BORYSboxer, też dziewczyna maczała w tym paluszki ;) Ze od Ciebie to napisalam w 1 poscie,dopisze tylko BORYSboxer... :) Quote
DORA1020 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Krystyna byla z Pikusiem u weta,od dawna bierze leki na serce,a teraz ten guz... :( Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Bardzo mi zal Pikusia. To juz starszy piesek. Jak co miesiac wyslalam mu puszki dla seniorow. Przykro mi ze nie moge pomoc wiecej :( Quote
Adoptuj_psiaka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Kochana Doro! Proszę Cię napisz czego potrzebujesz, czego masz mało.. w wolnej chwili można napisać do funadcji różnych może akurat mają nadmiar czegoś co T\my byśmy potrzebowali. Oraz jak możesz na jakie konto można wysyłać do Ciebie pieniążki na bezdomne zwierzaki :) Bo pewnie jest gdzies na forum, ale nie moge znaleźć. A tutaj przypominam album Daszy :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.526595810777418.1073741941.461028500667483&type=3 Quote
DORA1020 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Dziekuje Adoptuj... :)jestesmy z sharka w takcie robienia bazarku,min beda na nim rzeczy,ktore podarowalas,a takze,ktore podarowali gimnazjalisci,nie wszystkie rzeczy,czesc zostawialm na nastepny bazarek,bo nie wyrabiam czasowo.Mam nadzieje zmniejszyc dlug.Numer konta chyba napisze w 1 poscie,juz myslalam,zeby to zrobic,tylko zawsze zapominam.W tej chwili potrzebuje karmy dla kotkow,ktore karmie na dzialce,kotkow jest 9 ,jest zimno,jedza podwojnie.... :( Quote
DORA1020 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Krystyna Pomaranska ma do adopcji 3 male kotki,ktore uratowala od smierci...i ich mamegdyby ktos slyszal o dobrym domu bede wdzieczna za infokotki sa male,3 miesieczne Quote
sharka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dziekuje Adoptuj... :) jestesmy z sharka w takcie robienia bazarku,min beda na nim rzeczy,ktore podarowalas,a takze,ktore podarowali gimnazjalisci,nie wszystkie rzeczy,czesc zostawialm na nastepny bazarek,bo nie wyrabiam czasowo. Mam nadzieje zmniejszyc dlug. Numer konta chyba napisze w 1 poscie,juz myslalam,zeby to zrobic,tylko zawsze zapominam. W tej chwili potrzebuje karmy dla kotkow,ktore karmie na dzialce,kotkow jest 9 ,jest zimno,jedza podwojnie.... :( Dora czy może być dla kotków sucha karma? nr konta prywatnego lepiej nie pisz, chyba że fundacyjne Quote
Adoptuj_psiaka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dora czy może być dla kotków sucha karma? nr konta prywatnego lepiej nie pisz, chyba że fundacyjne Też się właśnie zastanawiam, chyba lepiej nie pisać konta:) Wyślij mi na maila :) Może jakąś informację, że w sprawie pomocy kontakt na priv czy coś takiego, mozna by napisać na pierwszej stronie. Popiszę do jakiś funadcji może coś się znajdzie dla kociaków, a właśnie jak suche jedzonko może być?? Postaram się dodać na Adoptuj psiaka na fb jeszcze tez szczeniaczki, a ktoś ma może większę info o nich jak dłuze będą lub jaka jest matka? Bo im więcej rzeczy naszpisze tym mnie bezsensowych telefonów do Dory.. Quote
DORA1020 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Dora czy może być dla kotków sucha karma?nr konta prywatnego lepiej nie pisz, chyba że fundacyjne Tak,moze byc.Ale wiecej potrzbuje puszek.Kotki nie bardzo chca jesc sucha,wiec im dodaje sucha do mokrej karmy. Quote
DORA1020 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Też się właśnie zastanawiam, chyba lepiej nie pisać konta:)Wyślij mi na maila :)Może jakąś informację, że w sprawie pomocy kontakt na priv czy coś takiego, mozna by napisać na pierwszej stronie.Popiszę do jakiś funadcji może coś się znajdzie dla kociaków, a właśnie jak suche jedzonko może być??Postaram się dodać na Adoptuj psiaka na fb jeszcze tez szczeniaczki, a ktoś ma może większę info o nich jak dłuze będą lub jaka jest matka?Bo im więcej rzeczy naszpisze tym mnie bezsensowych telefonów do Dory.. Tych szczeniaczkow juz nie ma.Pojechaly do Fundacji Pies Na Zakrecie.Agnieszka szuka im domow.Sa same suczki,byl jeden piesek,ale przed wyjazdem wcielo.....tak to jest z pomoca.Trzeba szybko...natychmiast...bo jak sie odwlecze to moze byc za pozno na pomoc. Quote
Guest TyŚka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Agnieszka z Psa na Zakręcie jest cudowna, kocham Ją za to, co robimy :) Co do kociaków - mam jeden, ale dla kocurka. Quote
sharka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/144903-zapraszamy-bazarek-dla-bezdomniaków-szczebrzeszyńskich-do-1701/ Quote
DORA1020 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Dziekuje sharka za wstawienie faktury za zakupy dla bezdomniakow i za zrobienie bazarku...:) Quote
AgaG Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Przy dobrych wiadomosciach niestety zawsze sa tez smutne.Kruszynek vel Pikus,ktory jest na bezplatnym tymczasie u Krystyny Pomaranskiej,a zostal zabrany z ulicy Szczebrzeszyna jest chory. To staruszek,na serce zawsze byl chory,bierze od dawna leki.Ale teraz zrobil mu sie jakis twardy guz na odbycie... :( biedaczysko chowa sie przed bolem gdzie moze,w najciemniejszy i najciasniejszy kat... :( DORA1020 i co z nim będzie? zdjecia jakies masz? jakby co służę radą, mój wet operował ostatnio guza z tego samego miejsca u mojego Homerka. Quote
DORA1020 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 DORA1020 i co z nim będzie? zdjecia jakies masz? jakby co służę radą, mój wet operował ostatnio guza z tego samego miejsca u mojego Homerka. Dzieki AgaPsiak jest u Krystyny Pomaranskiej na wiecznym tymczasiea Ingrid kupuje mu dobre jedzonko... :)ona ma jechac z nim do wetaale nie wiem kiedybo u niej w domu sa 4 staruszki,wszystkie chore...bardzo chore.....jak juz bedzie po wizycie...napisze... Quote
DORA1020 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Tyska wyslalam Ci mailem zdjecia kotkow do adopcji.Az czterech.Te,ktore sa u Krystyny Pomaranskiej.Prosze oglos je na OLX.Dasz rade? Quote
Adoptuj_psiaka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Napisał do mnie Pan z Warszawy, że chciałby przygarnąć Bryska na stałe. Zmarła mu po 15 latach sunia. Zapytałam, gdzie by mieszkał brysek, że jest mieszkaniowy, że musielibysmy organizować transport.. Sprawdzić dom. Nie wiem co z tej rozmowy wyniknie.. ale zawsze miło, że ktoś czyta ogłoszenia. Quote
Guest TyŚka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Trzymam kciuki za Brysia. Ogłoszenia już zrobiłam. Jak tylko będą na olx, to jeszcze je porozsyłam dalej. Pozwoliłam jedynie porządzić się opisem :) Quote
Recommended Posts