Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze :( W sobotę postaramy się zdjęcia nowe porobić i rozgłaszać, tylko to nic nie daje ostatnio :(
Dziewczyny, co prawda wiem od znajomej, znajomej, która adoptowała Lori,że sunia ma się dobrze, na początku trochę się bała i byławystraszona, ale teraz jest ok. Jest bardzo pojętna i mądra. W domu jest drugi mały psiak i Lori traktuje go jak swoje dziecko .

Posted

aanka napisał(a):
LAURA ,JAKI PSIAK ...bo ludzie szukają sznaucerka miniaturki cały czas na bolec info .
i nic ..

Aniu to ten piesek,może go pokazać malawaszce taki jest sznaycerkowaty.

Posted

te n Frodo -to przypadkiem nie suczka/>?,coś Laura pisała wcześniej ,że ta sunia p o Lubańskiej biegała.
Jeśli chodzi o pieska nazwanego Dolar -to jest on tymczasowo - i ma na imię Michał ponoć . ., Nie wiem o co chodzi dokładnie,postaram się dowiedzieć .
info. od pracownika .

Posted

Dzięki Basiu - wiem, że zawsze jesteś z nami:)

Frodo to na pewno chłopak ma siusiaka i wszystko co potrzeba. Frodo to taki pluszak przytulak - kocha ludzi i cieszy się całym sobą. Można na rączki, można czochrać a wszystko sprawia mu radość. Nie wiem jaki do innych psiaków.

Dolar, też fajny towarzyski do ludzi psiak. Nie mogę za wiele o nich napisać, bo mało nas i nie zawsze z konkretnym psiakiem dłużej możemy poobcować. Kurcze, jeśli Dolar - Michał jest tylko tymczasowo, to dlaczego jest na stronie sm, nie ogarniam i nie rozumiem. Może coś więcej uda się dowiedzieć.

Aza - przesympatyczna fajna, starsza sunia. Tylko tyle udało mi się dowiedzie; jest z gminy, ponoć ugryzła jakieś dziecko w palec i dlatego była na obserwacji. Sunia jak lokomotywka - ciągnie na spacerkach, ale raczej siłowo. Okrutnie nie chce być w klatce.

Bursztyn - strasznie smutny psiak. On nie idzie do budy, nie chowa się przed zimnem, on leży przed kratą na betonie i wypatruje..... :( Ma stare blizny na pysiu, a i nowe co prawda nieduże , widać, że od krat.

I ten Czarny mały zestersowany Chłopak bez imienia , już trzy soboty nie był na spacerze... Jak się oddalamy to wychodzi z budki i podbiega do krat, ale jak się zbliżamy, to chciałby się schować w mysią dziurę.... widać tylko, że coś czarnego w budce siedzi. Przekupstwo kiełbachą narazie nic nie dało.