Asia & Ginger Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='badmonique']Spanielki u nas nie ma, ale proszę podaj ludziom namiar na te stronę www.photobucket.com/przygarnijpsiaka może któryś z naszych psiaków ich zainteresuje. Jest tam tez numer kontaktowy. Może ci Państwo zechcieliby w którąś sobotę odwiedzić nasze psiaki? Przekażę, ale ludzie mówili, że są zainteresowani tylko spanielem, ponieważ takiego psa już mają i są zakochani w tej rasie. Quote
dorota k. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Asia & Ginger napisał(a):Przekażę, ale ludzie mówili, że są zainteresowani tylko spanielem, ponieważ takiego psa już mają i są zakochani w tej rasie. Szkoda.....bo u nas wspaniałe psiaki. Asiu popytam zaprzyjaźnionych Cioteczek o spanielka. Quote
dorota k. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 I kolejna bida :( http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=419 Quote
kasia8579 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To chyba ten psiak - http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=160963 Quote
aanka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 nie widziałam go dziś w przechowalni. Lucky będzie miał swój artukuł . i opisana będzie jego historia.. dziennikarka z Jel.Góry. Quote
badmonique Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A gdzie i kiedy ten artykuł się ukaże? Może w końcu się dom dla niego znajdzie.. Quote
aanka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) ma BYĆ W TYM TYG. ..potem napiszę ,jaka gazeta .. p.Wolański zgodzil się . M○7 być TYLKO o Luckim. Edited February 14, 2012 by aanka Quote
Laura:) Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Może , jak już badmonigue napisała może Laki dom znajdzie :D Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) dorota k. napisał(a):Szkoda.....bo u nas wspaniałe psiaki. Asiu popytam zaprzyjaźnionych Cioteczek o spanielka. Tak to jest jak ktoś się zakocha w jakiejś rasie albo jakimś typie psiaków. ;-) Spanielka dla tych ludzi już znaleziona. Teraz bardzo bardzo prosiłabym o wizytę. Ludzie mieszkają 5 km od Bolesławca w Kruszynie. Ktoś mógłby podjechać? :modla: Edited February 14, 2012 by Asia & Ginger Quote
badmonique Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pewnie, że tak. Podjedziemy z Dorotą. Tylko proszę o jakieś namiary na pm :) Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 badmonique napisał(a):Pewnie, że tak. Podjedziemy z Dorotą. Tylko proszę o jakieś namiary na pm :) Dzięki dziewczyny. :Rose: Wysłałam PW. Quote
dorota k. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Nie ma sprawy :) Wiem, że jesteś w kontakcie z Moniką. Quote
Asia & Ginger Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 dorota k. napisał(a):Nie ma sprawy :) Wiem, że jesteś w kontakcie z Moniką. Tak tak, jesteśmy. Czekam z niecierpliwością na relację z wizyty. ;) Quote
kasia8579 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mogę jutro jechać z panią do psów ? :) Quote
Laura:) Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Spotkałam tego psa wieczorem koło TOP Bolesławiec . On często koło mnie po osiedlu chodzi , tak go wypuszczają ale tak pies się trząsł że mi go szkoda było a nie chciał iść Quote
Laura:) Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A ten dzisiaj za mną chodził , bardzo łagodny i miał odcisk po obroży . Może komuś uciekł Quote
dorota k. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 kasia8579 napisał(a):Mogę jutro jechać z panią do psów ? :) Jasne . Autobus odjeżdża jak zwykle. Laura, skąd te psiaki :( Quote
Laura:) Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jeden jest z mojego osiedla nieiwem czyj jest :( a Drugi na lubańskiej za mną poszedł a potem gdzieś zwiał starałam się go pilnować ponieważ wybiegał na ulice i nie zwracał uwagi na samochody !! Quote
dorota k. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Asia & Ginger napisał(a):Tak tak, jesteśmy. Czekam z niecierpliwością na relację z wizyty. ;) Na pewno damy znać co i jak. W poniedziałek napiszemy więcej. I ja trzymam kciukasy aby to był TEN DOM. Pozdrawiam Quote
dorota k. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Laura, a te zdjęcia na płytkach to gdzie robione. Quote
badmonique Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fotki z dzisiejszego spaceru- mam nadzieję, że się nie pochorujemy :) Burbon Maniuś, który przez 4 tygodnie bał się wyjść z budy dziś w końcu poszedł na spacer :) Udało mi się go przekonać by choć trochę zaufał. On się boi dosłownie wszystkiego, ruchu ręki, smyczy, najmniejszego szmeru. Bał się gdy go chciałam pogłaskać za uchem- ale po wielu próbach aczkolwiek nienachalnych pozwolił na głaskanie po głowie i widać było, że mu się podobało:) A tutaj na spacerku... Suczka z pierwszego boksu- Figa. Bardzo fajny psiak , mądry, zna dużo komend. Quote
Recommended Posts