kasia8579 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=388 o mój boże... Taki maluszek i w zp :( Quote
Laura:) Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Martwi minie stan tego psiaka w zp To ten Huski A tu ta suczka ona ma coś z jamnika Quote
kasia8579 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Koszmar... Ten pierwszy psiak ma coś z pudla i widać że jest strasznie przerażony... Ten rudo-biały wygląda na zadbanego... A ten przedostatni też nawet na zadbanego wygląda... Łatka i Lakuś smutni :( Przecież te psy bez spacerów tam zwariują... Jak sobie pomyślę, siedzenie w ciasnym boksie przez 2 miesiące bez spacerów... W boksach gnój, syf, bród itp. Niech nawet pozwolą tylko paru osobom dorosłym pójść do zp na spacer z psiakami. Quote
dorota k. Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Laura - nie martw się - one dzisiaj nieźle pojadły. Dzięki za super zdjęcia. To pierwsze zdjęcie - to starowinka. Nie wiem czy piesek, czy sunia. Postaram się dowiedzieć, gdzie znaleźli. Tak samo hasiorek - to najprawdopodobniej dziewczynka. Zrobiłaś dużo zdjęć - dzięki. Jeszcze jest Maksiu i Tygrys. Quote
Laura:) Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Hasiorka jest to suczka a ten mały staruszek raczej też Quote
Natalia97 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 wszystkie psy ? jakie sa w zp lącznie z Maksem ? i tygrysem ? bo na sm jeszcze jeden jest szczeniaczek... Quote
NikaEla Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Na dniach otwartych wrocławskiego schroniska była pani z córka, które szukały małej, łagodnej , młodej (1-3lata) suczki. Raczej biszkoptowej , podobnej do liska fenka albo do u nas takiej nie znalazły, może u was będzie? Dom na razie nie jest sprawdzony i nie obiecuję, ze pani się zdecyduje (dlatego nie chcę pisać na wątku 'przygarnę psa') , ale obiecałam jej na maila wysłać propozycje. Jeśli macie takie sunie wyślijcie mi proszę na PW Quote
dorota k. Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dzięki Nikaragua :) U nas z suniek to biało-ruda łatka - zadziora do innych suniek, hasia i jamnisiowata dziewczynka. Quote
aanka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Stara psinka jest w trakcie leczenia .- przydałby się d.t. Quote
Shawnee Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 hey dziewczyny, Mam dużą ilość ręcznikow (darowizna). Schronisko Dluzyna Gorna ich nie potrzebuje, czy w chciece? Nie chce ich wyrzucic. Mozna je odebrac 15.10.11 w schronu DG Quote
basia34 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A Ja rankiem szybko podrzucam ,bo zaraz do pracy i moich pieskow. Quote
dorota k. Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Tylko gdzie dt w Bolesławcu szukać. Problem z tym jest od zawsze niestety. Quote
aanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nie są to niestety wszystkie psy w Z. Planie . Jest duży czarny mieszaniec owcz. niem... i czarny labkowaty psiak ..... Na str. S.M/ ich nie ma. Mały szczylek u Marty i miał być dziś adoptowany . Quote
Laura:) Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja ostatnio jak byłam na lubańskiej to widziałam dwa razem biegnące pay . Czarnego labradora i bardziej zmieszanego owczarka beligijskiego morzliwe ze on właśnie jest w Zp Quote
aanka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To chyba ten czarny labkowaty jest .. Szczeniorek w domu w Otoku ...:p ...odwiedzę za jakiś czas.... Chciałam hasię umieścić w Kraśniku do czasu adopcji -tam mają kojce ,gdyż odbywają się psie zaprzęgi ,niestety odpisali ,ze na dziś brak miejsc.....14 psów mają ..:shake: Więc dalej kombinuję . Quote
Recommended Posts