aanka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 przecież wszystkie psy przyjechały jednocześnie , to i kwarantanna powinna się skończyć w tym samym czasie . Quote
Laura:) Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Racja , ale warto sprawdzić http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=387 Quote
badmonique Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Panem , który wziął Leonka. Podesłał mi nowe zdjęcia:) Mówił, że Leon bardzo grzeczny jest:) Quote
badmonique Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A od Aiszy macie dziewczyny jakieś wiadomości? Widziałyście ja na Starzyńskiego albo w tamtych okolicach? Quote
aanka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Mam namiary na Aiszę ,Monika , jak ktoś chce moze odwiedzić -zapraszali .... Nie mam czasu aktualnie na wizyty . A może wiesz , co z Klusiem -tyle razy pytałam ..,czy z bernardynką ?.. Quote
kasia8579 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ''Mój'' najukochańszy Leonek :) A widać jak ta dziewczynka go kocha. I dobrze bo to wspaniały pies. Quote
dorota k. Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Monika, dzięki za opisy i linki, bo ja też po tej stronie po omacku chodziłam i nie wiedziałam - a właściwie nie rozumiałam o co kaman. Jeszcze nie obejrzałam wszystkiego, bo mam trochę zaległości, ale nadrobię. Zdjęcia Leosia - super:) Z Gabrychą wszystko OK , ale nie wszyscy będą wiedzieć gdzie jest - celowo. Klusek - jego adopcja odbyła się poza nami - niestety. Czepiajmy się najpierw siebie, a potem zaczepiajmy innych. Quote
dorota k. Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Też jestem bardzo ciekawa, co u Aiszy.... jaj jej nie widziałam. Quote
aanka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a ja Cyrki nie widziałam ...jeśli juz na tym poziomie p iszemy ... Quote
Laura:) Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja ostatnio widziałam Cyrke :D Taka kochana , jest małym grubaskiem Quote
kasia8579 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja prawie codziennie ją widze ale już nie podchodzę, bo nie chcę być natrętna :) Quote
dorota k. Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Słyszałam, że Cyrcia ma problem z tym śmiesznym podnoszeniem doopci przy sikaniu - doopka za ciężka;) Postaram się uaktualnić zdjęcia psiaków ściągnę ze strony sm. Quote
dorota k. Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='aanka']a ja Cyrki nie widziałam ...jeśli juz na tym poziomie p iszemy ...[/QUOTE] Właśnie chciałam pokazać jak to z niektórych strony wygląda. Nie mam też zaufania do osób, które prawie wszystkie swoje posty edytują i zmieniają sens wypowiedzi. To by było na tyle. Quote
aanka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 sensu wypowiedzi nigdy nie zmieniam a edytować mam prawo .. lepiej napisz ,jak się miewa Gabi .. ANETTA pyta ..na jej wątku .. o zaufaniu nie ma mowy między nami ..... Quote
dorota k. Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Jestem za każdym razem zła na siebie , że daję się sprowokować. Zmieniasz. Gabi miewa się dobrze Bardzo proszę rozwijaj się i czepiaj na innych wątkach. Quote
basia34 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zagladam rankiem i hopamy wysoko.Dorotko nie daj sie sprowokowac,. Quote
Laura:) Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=387 wiadomo co z tym huskim Quote
dorota k. Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Nie wiem, próbowałam zadzwonić, ale nikt nie odbierał. Jutro znowu będę dzwonić. Quote
dorota k. Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Tak to jest jak nie widzi się psiaków. Łaciate biało rude - mówili, że to dziewczynka, a okazało się że chłopaczek. Hasiorek z kolei - to podobno sunia. Już nikomu nie uwierzę, jak nie zobaczę. Quote
Recommended Posts