Nitor-Nivalis Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dzisiaj w Minsku Kuba i PiotrJan wywalczyli CAC i Res. CACIB. Husky było 14 wiekszość z Rosji. GRATULACJE :) :) :)
Florka_xyz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 GRATULACJE dla PIOTRAJANA I KUBY :multi: :multi: :multi:
piotrjan Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis'] Kuba i PiotrJan wywalczyli CAC i Res. CACIB. My dzisiaj w Mińsku także CAC i rec CACIB . ------------------- Nasza koleżanka Kasia w Koszycach : Jagna - CAC - BOB - BOG Bursztyn - Best in show weteranów . --------------------- Gratki !!!
Nitor-Nivalis Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wlasnie mialam pisać wieści od Kasi :) GRATULACJE WIELKIE DLA BURSZTYNKA JAGNY I KASI ORAZ PIOTRA :multi: :multi: :multi: :multi:
Savannah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']Dzisiaj w Minsku Kuba i PiotrJan wywalczyli CAC i Res. CACIB. Husky było 14 wiekszość z Rosji. GRATULACJE :) :) :)GRATULACJE DLA PIOTRA I KUBY !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: GRATULACJE DLA KASI, JAGNY (BOGuśiowej:loveu:- normalnie nazwa taka jak Gusia Asiaczka:lol:) oraz niezawodnego BISowca Weteranka BURSZTYSIA:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
J.J.K. Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi: SUPER !!! GRATULUEMY ZDOBYWCOM TYTUŁÓW !!! :multi:
piotrjan Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 W imieniu łysego jak kolano Kuby dzięki za gratki !!! [SIZE=2].... jak sierść odrośnie postaramy się odkuć .
Savannah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='piotrjan']W imieniu łysego jak kolano Kuby dzięki za gratki !!! [SIZE=2].... jak sierść odrośnie postaramy się odkuć . odkujesz, odkujesz prędzej niż myślisz Piotrze :) ! Ja w Was WIERZE !!!:loveu:
Florka_xyz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 WILKIE GRATULACJE DLA KASI, JAGNY I BURSZTYNKA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ORAZ PIOTRA I KUBY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pozdr. Florka i Psy
Cyraneczka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratki dla Kasi i jej niezawodniej parki!!!!! Gratki dla Piotra i Kuby!!!!! Że wam się chciało w taki upał...... Ja nawet z domu nie wychodzę:evil_lol:
piotrjan Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Stawka psy w Mińsku ( dzień pierwszy ) puppy class : HUSKY HAVEN FOR LOVE OF BELSTOK wo junior class : GREY SPIRIT YUKON TANNANA ZW Mł . ( z Husky Heven ) + dwa psy z białorusi ( pisane po rosyjsku ) open class : KARAI ( Balt Ch , Rus Ch , Rkf Ch ) II SWIFT WOLF FORTUNATUS I , rec CACIB champion class : FIRST EXPRESS DWIE KORONY II KONUVERES BALTIC FARAO ( Int Ch ) I , CACIB TRILLIUM BLUE'S BE MY AKELA ( Int Ch ) III ( z Husky Heven ) Łysy jak kolano Kuba pierwszego dnia wygrywa z nad wyraz korzystnie prezentującym się Karaiem . W porównaniu o CACIB sędzia długo podejmuje decyzję , jednak Konuveres prezentuje się w tym dniu chyba nieco korzystniej . Walka o rec CACIBa bardzo zacięta między Kubą i Miloszem . Wygrywa Kuba . Drugiego dnia wyniki podobne . Z tym ,że przed porównaniem o CACIB na nodze Kuby wylądował but hodowców Husky Heven . Kuba wył niemiłosiernie . Sędzia pozwolił chwilę Kubie dojść do siebie . Kuba to jednak dzielny pies . Jakoś to porównanie przebiegł . Niestety przegrał , a szkoda , bo konturent już tak nie zachwycał jak dnia poprzedniego . .... no cóż i tak bywa .
NigdyNigdy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']Dzisiaj w Minsku Kuba i PiotrJan wywalczyli CAC i Res. CACIB. Piotrze, gratki od naszej trójki! :multi: I specjalne drapki dla Kubusia ;) W sumie.... dla Milosza również- w czym on gorszy? :p My pięknie dziękujemy wszystkim za gratulacje z okazji Kosic. Trochę miałam niedosyt, bo nie zgłosił się żaden Husky oprócz nas :roll: Niedosyt jednak zniknął po ocenie BoG, kiedy przyszło nam rywalizować z nie tylko liczną, ale i utytułowaną stawką (w tym "polskie" Malamut i Samojed). [quote name='Savannah'](BOGuśiowej:loveu:- normalnie nazwa taka jak Gusia Asiaczka:lol:) Czasem mówię na Jagnę, Jagusia- fakt :lol: [quote name='Cyraneczka']Że wam się chciało w taki upał...... Ja nawet z domu nie wychodzę:evil_lol: Chcieć się nie chciało, ale że wyjeżdżalismy w sobotę rano, kiedy upałów jeszcze nie było.... ;) No, ale jak się pojechało to wrócić jakoś trzeba było :evil_lol: W każdym razie wielkie ukłony w stronę dziadeczka Bursztynka, że zniósł kolejną moją fanaberię. Ale on to chyba jednak lubi, bo w chwili wejścia na ring zaczyna mu isę mordeczka uśmiechać i lat mu ubywa :loveu:
Jednicka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Sedzia pan Szemraj, PL psy baby Chayton Siwash Legend nb psy mlodziezy Donar Ice Flover dosk1, CAJC psy posrednia Sheair´s Title Pirate O´Taja dosk 1, CAC psy otwarta Endless Wolf Potega Naturalnosci dosk 1, CAC psy championow Oumiak´s The Show Must Go On dosk1, CAC, Narodowy zwyczez, BOB, BIG°6 Eskimo Chief Siwash Legend dosk2, res CAC suki szczeniet Winalmik´s Severwood Amy bo1 suki mlodziezy Heaven´s Blue Taja Siwash Legend dosk1, CAJC Winalmik´s Black Velvet dosk2 Avalanche Running With Wolwes dosk3 Anika Running With Wolwes dosk4 Devera Ice Flower bd suki posrednia Naty Jednička dosk1, CAC suki otwarta Tiwaye Asanpi For Potega Naturalnosci dosk1, CAC, Narodowy zwyczez Connie Z Bubovického údol
maga18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 MLADA BOLESLAV (Czechy) TIWAYE ASANPI FOR POTEGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek - CAC, NV - ukonczyla Ch.Cz :) ENDLESS WOLF Potega Naturalnosci - CAC
flashka-g Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 maga18 napisał(a):MLADA BOLESLAV (Czechy) TIWAYE ASANPI FOR POTEGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek - CAC, NV - ukonczyla Ch.Cz :) ENDLESS WOLF Potega Naturalnosci - CAC Brawo dla Asienki za Zw. Czech!!!!:loveu: :multi: :multi: moja imienniczka:cool3:
Savannah Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 maga18 napisał(a):MLADA BOLESLAV (Czechy) TIWAYE ASANPI FOR POTEGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek - CAC, NV - ukonczyla Ch.Cz :) ENDLESS WOLF Potega Naturalnosci - CAC GRATULACJE DLA MARTY i psiakow !!!:multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Marto, Gratki i od nas!:multi: Lecicie, jak burza- poczekajcie na nas ;)
LOCZEK Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 GRATULUJEMY POLSKIEJ EKIPIE!!!:terazpol: :klacz: :klacz:
piotrjan Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Miło mi donieść , że w Bratysławie prawie połowa psów SH to psy z Polski . Rywali pozdrawiam ( szczególnie ,że całą polską stawkę lubię ) . My w trójkę , Mariola w trójkę , Kasia w dwójkę , Gosia w dwójkę. Oj będzie ciekawie i wesoło . Doczekać się nie mogę.
NigdyNigdy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 piotrjan napisał(a):Miło mi donieść , że w Bratysławie prawie połowa psów SH to psy z Polski . Rywali pozdrawiam ( szczególnie ,że całą polską stawkę lubię ) . My w trójkę , Mariola w trójkę , Kasia w dwójkę , Gosia w dwójkę. Supeeer.... :lol: Z tego, co mi wiadomo, również Monika się wybiera, ale nie wiem z jakimi psiulkami ;)
Savannah Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 CAC Marupe Lotwa najswiezsze wiesci Kochany :loveu:Miloszek - First Express Dwie Korony - CAC i.... NOWY CHAMPION LOTWY !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Champion Polski, Estonii a teraz takze Champion Lotwy:multi: :):):) GRATULACJE DLA PIOTRA I MILOSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Bardzo sie ciesze z Waszego sukcesu :) :) :) Sedzia p.Marta Heine
Matakia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 O MATKO! WZRUSZENIE ODBIERA MI GŁOS!!! HAPPY :loveu:HAPPY :loveu:HAPPY :loveu: Miloszkowi i Piotrowi :buzi:
Eskimoski Domek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 CAC Marupe Lotwa-najświeższych wieści c.d UNESCO Eskimoski Domek ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY NAJLEPSZY JUNIOR W RASIE ZWYCIĘZCA RASY III BOG !!!! Sedzia p.Marta Heine Gratulacje !!! To już drugi ogromny sukces tego pieska z naszej hodowli UNESCO dwa tygodnie temu zdobył: Viljandi 14.07.2007 dogsow Pulpi is JUN SERT junior sertificate TPJ best of breed junior TP best of breed V group BIS.1
piotrjan Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wielkie gratki dla pani Teresy za BOB w Marupe dla psa z jej przydomkiem . My już przyzwyczailiśmy się, że w Rydze ( Marupe to przedmieście Rygi ) dostajemy lanie od psów z jej przydomkiem . Na pocieszenie zostaje nam to , że poza granicami Łotwy z naszymi pogromcami udaje nam się wygrać . Chciałbym tutaj bardzo pochwalić Marte Kordel za jej pracę hodowlaną . Sunia z jej przydomkiem ( FOR NATURAL BEAUTY POTĘGA NATURALNOŚCI ) była moim faworytem w Marupe . Być może , jakieś zdjęcie tego cudka udało się ufocić , bo jest się czym chwalić . Tak trzymać ! Ja wszystkim dziękuje za gratki . W Marupe spełniło się moje drugie życzenie wypowiedziane do złotej rybki . Od dziś Milosz to : Multi Champion FIRST EXPRESS Dwie Korony . ( :oops: ) .... cdn . :cool1: :cool1: :cool1:
Cyraneczka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratki dla Molosza!!!! Oj Piotrze widzę, że Ci sie podobają te zagraniczne wojarze i podejrzewam, ze na trzech championatach się nie skończy :cool1:
Recommended Posts