EVA2406 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dobrej nocki Zafirku. Śpij dobrze i zdrowiej. Quote
Asior Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='eliza_sk'][B]Krakowskie Ciotki poprosimy o zakup Gazety Krakowskiej jutro i wstawienie skanu, co .... ?[/B][/QUOTE] na pewno będzie też dostępny artykuł na stronie internetowej gazety ;) Ciekawe czy P. Magda się dowiedziała o zafirku z naszej strony :) ??? Quote
Ginn Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzień Dobry w ten "przecudowny" letni sobotni poranek. U nas lało całą noc. Dziś mamy ostatni dzień antybiotyków. Gardło Zafir ma w dobrym stanie, już nie dusi się w trakcie jedzenia lub picia. Jest coraz silniejszy i dobrze - siła przyda mu się w trakcie rehabilitacji. Serdecznie wszystkich pozdrawiamy. Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witaj Zafirku! Kolejny szczęśliwy dla Ciebie dzień. Witam też Ginn! Ciekawe co też w tej gazecie będzie napisane o Zafirku. To taki kochany psiak :-) Dobrze że się poprawia. Ja każdego dnia czekam co Zafirciu znowu ciekawego wymyślił, bo wykombinował? :-) Oj, Zafirku Ty to masz szczęście , ale to super tak powinno być. Teraz masz wynagrodzoną przeszłość. Jesteś taki kochany i mam wrażenie że należysz do takich słodkich łobuziaków, które mają czasami szalone pomysły. Wesołego dnia życzę! Quote
mama_Alfika Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='eliza_sk'][B]Krakowskie Ciotki poprosimy o zakup Gazety Krakowskiej jutro i wstawienie skanu, co .... ?[/B][/QUOTE] JEST !!!! Nasza gwiazda w Gazecie Krakowskiej :lol:. W Radiu Kraków licytowana będzie dla Zafirka płyta Agnieszki Chrzanowskiej "Bez udziału gwiazd" Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dziękuję za ta informacje. To fajnie że zrobiono coś takiego. Quote
Mika31 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Zafir miłego dnia życze pieszczochu!!!!!!!!!!! Quote
Secia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 to dobrze słyszeć, że sprawy mają się dobrze i kolejne psie nieszczęście przeobraża się w pięknego motyla, gotowego do wylotu do góry ZAFIRKU i pozdrowienia dla ciebie chłopaku i dla Ginn znad morza :bye: Quote
eliza_sk Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Asior'] Ciekawe czy P. Magda się dowiedziała o zafirku z naszej strony :) ???[/QUOTE] Nie ze strony, zaspamowałam p. Magdę i zadzwoniła do mnie :) [quote name='mama_Alfika']JEST !!!! Nasza gwiazda w Gazecie Krakowskiej :lol:. W Radiu Kraków licytowana będzie dla Zafirka płyta Agnieszki Chrzanowskiej "Bez udziału gwiazd"[/QUOTE] Mamo Alfika uchyl rąbka tajemnicy - a może fotkę wstawisz ... :oops: Są dwa zdjęcia czy jedno ? Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 To teraz domki będą się biły o Zafirka- wspaniałego psiaka. Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Jest! Znalazłam Zafirka w internetowym wydaniu gazety krakowskiej [url]http://www.krakow.naszemiasto.pl/serwisy/kundel/[/url] Quote
EVA2406 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cieszę się , że Zafirek wraca do zdrowia. Quote
Inez de Villaro Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Oj Zafir...tyle ciotek o ciebie dba...:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='EVA2406']Cieszę się , że Zafirek wraca do zdrowia.[/QUOTE] ja też się bardzo ciesze!! Quote
mama_Alfika Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='eliza_sk'] Mamo Alfika uchyl rąbka tajemnicy - a może fotkę wstawisz ... :oops: Są dwa zdjęcia czy jedno ?[/QUOTE] Dziś sobota, u mnie jak zwykle to dzień gospodarczy, ale już Krzyś miał skanować - rano jeszcze nie było artykułu na stronie gazety. Ale skoro po południu już się ukazał, to Cioteczki mogą poczytać w oryginale :lol: Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 W poście 513 macie link do artykułu o Zafirku jest 1 zdjęcie Quote
Mika31 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 teraz na pewno znajdzie kochający domek!!! Quote
Mika31 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 dobrej nocy Zafirku śpij dobrze niech ci się domek przyśni!! Quote
EVA2406 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Mika31']dobrej nocy Zafirku śpij dobrze niech ci się domek przyśni!![/QUOTE] i to najwspanialszy na świecie Quote
Ginn Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 O Zafirze głośno w świecie a on pozostaje w błogiej niewiedzy i przeświadczeniu, że świat zaczyna się i kończy w tym miejscu gdzie jest teraz. Dzięki temu zwierzęta są szczęśliwsze od nas. U nas pierwszy dzień bez leków. W dzień pozostawiam na coraz dłużej Zafira bez kołnierza. Widzę, że coraz mniej interesuje się łąpkami - to dobrze - znaczy, że mu nie dokuczają. Jest już po śniadanku, leży na posłaniu w miejscu, które sam sobie wybrał, tzn. w którym kontroluje kto wchodzi i wychodzi z domu. Dobraj niedzieli dla wszystkich. Quote
Iljova Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Witam Ginn, jak dobrze wejść rano na wątek Zafirka i przeczytać o nim wieści. Ma w końcu szczęście na które zasługuje, a to dzięki Tobie. Może spokojnie dochodzić do zdrowia i cieszyć się życiem. A ponieważ w tym tygodniu sporo było smutnych wieści o zwierzaczkach to w tych bardzo trudnych chwilach wchodziłam na wątek Zafirka czytałam i oglądałam ponownie jego zdjęcia. To pomagało, bo jest takie optymistyczne. Zafirek to super psiak. Jeszcze raz podziękowania dla Ciebie Ginn za tak cudowną opiekę Quote
Recommended Posts