idusiek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 też prawda ;) ale żeby o slimakach..... fuuuuj. Na Ursynowie jest ich maaaasa. jak idziemy z romanem na spacer wieczorem po deszczu, to nie ma gdzie nogi postawić :/ Quote
ludwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Nutusia']Ludwa, jak najbardziej się piszę na kastrację ślimaków! Najpierw mi ich było szkoda, przenosiłam za płot, ale w tym roku wymiękłam i rozpoczęłam eksterminację, bo się zanosiło na to, że albo ja albo one... Dziewuszki, na co te wasze domki czekają?... No, chyba że na to, żeby się Większa oduczyła siusiać do szafy :)))))[/QUOTE] Tylko w którym miejscu ja naciąć/ podciąć, żey już więcej się nie mnożyły a zeby też ich nie przeciąć:evil_lol:? Quote
LAZY Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Uuuuu...się narobiło...zaraz bedziemy ślimaki adoptować ;) Quote
mysza 1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Pusto u naszych dziewczynek, czasu za mało na wszystko :( Quote
megii1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dziś mamy sukces") Na bezowym gresie można stwierdzić, ze kupy są bez krwi:) Jak dla mnie Małe są zdrowiutkie:) Quote
mysza 1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Zobaczymy jak wyjdzie wynik badania kału Nefri, siostry Niki. W razie czego kuracja podobna. Kurde, one nie złapały jeszcze, że w domu się nie załatwia? Quote
megii1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nie, ciężko im to idzie. Ale dzis była u mnie Pani żeby zostawić dwie hotelowiczki - ratlerkę i grzywkę i powiedziała, ze grzywkę uczyła 8 miesięcy żeby nie załatwiała się w domu a ratlerkę dwa lata... I żeby nie było ze ja złym nauczycielem jestem to Bruno i Mała załatwiali się tylko na dworzu. Quote
idusiek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 hmmm, niktórym idzie to lepiej innym gorzej ;) znaczy szczeniorom. ja wiem że u Zoliborskich- Zuzia załapała w mig, a Maja nadal potrafi się zsikać- w tajemnicy- np pod hotelem albo za łóżkiem ;) Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Moja Fila niestety też jeszcze załatwia się w domu...nawet jak prowadzam ją na spacery naprawdę często. Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki... Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:) Quote
Wisełka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki... Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:)[/QUOTE] Ale fajnie :lol: Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Wisełka']Ale fajnie :lol:[/QUOTE] Zobaczymy....póki co mocno trzymamy kciuki i zero radości;) Quote
mysza 1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki... Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:)[/QUOTE] Wcale się nie cieszę. Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='mysza 1']Wcale się nie cieszę.[/QUOTE] Ja też nic a nic.....pw Ci wysyłam:) Quote
Nutusia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='mysza 1']Wcale się nie cieszę.[/QUOTE] Ty się ciesz, że na wakacje jedziesz i... zacznij się wreszcie pakować! :) A my się tutaj posmucimy, spokojna głowa!... :) Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='megii1']Pani dzwoniłą:) Bedą jutro:)[/QUOTE] Kurcze to trzymamy kciuki baaaardzo mocno:) naprawdę Państwo wydają się sensowni.... Quote
Ewanka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='megii1']Pani dzwoniłą:) Bedą jutro:)[/QUOTE] Oj, jak ja się nie cieszę i ............. zaciskam z całych sił :cool1: Quote
megii1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Maluszki sa już mocno zadomowione, a najbardziej, w wzajemnością lubią mojego Kacpra:) [IMG]http://images45.fotosik.pl/329/f43c4c8b9f80d7d2med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/329/d76c671d9bb2553emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/324/d2a63ffcd6e7a63emed.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts