Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Ludwa, jak najbardziej się piszę na kastrację ślimaków! Najpierw mi ich było szkoda, przenosiłam za płot, ale w tym roku wymiękłam i rozpoczęłam eksterminację, bo się zanosiło na to, że albo ja albo one...
Dziewuszki, na co te wasze domki czekają?... No, chyba że na to, żeby się Większa oduczyła siusiać do szafy :)))))[/QUOTE]

Tylko w którym miejscu ja naciąć/ podciąć, żey już więcej się nie mnożyły a zeby też ich nie przeciąć:evil_lol:?

Posted

Nie, ciężko im to idzie. Ale dzis była u mnie Pani żeby zostawić dwie hotelowiczki - ratlerkę i grzywkę i powiedziała, ze grzywkę uczyła 8 miesięcy żeby nie załatwiała się w domu a ratlerkę dwa lata... I żeby nie było ze ja złym nauczycielem jestem to Bruno i Mała załatwiali się tylko na dworzu.

Posted

hmmm, niktórym idzie to lepiej innym gorzej ;) znaczy szczeniorom.
ja wiem że u Zoliborskich- Zuzia załapała w mig, a Maja nadal potrafi się zsikać- w tajemnicy- np pod hotelem albo za łóżkiem ;)

Posted

Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki...

Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki...

Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:)[/QUOTE]

Ale fajnie :lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Magda....podsyłam do Ciebie Panią która chciałaby zobaczyć dziewczynki...

Państwo mają 100metrowe mieszkanie w Markach, blisko las.....dojrzeli do decyzji o tym żeby przygarnąć potrzebującego psiaka. Bardzo chcieliby niedużą sunię:) Wszystkie nasze procedury jak najbardziej akceptują:)[/QUOTE]
Wcale się nie cieszę.

Posted

[quote name='mysza 1']Wcale się nie cieszę.[/QUOTE]

Ty się ciesz, że na wakacje jedziesz i... zacznij się wreszcie pakować! :) A my się tutaj posmucimy, spokojna głowa!... :)

Posted

Maluszki sa już mocno zadomowione, a najbardziej, w wzajemnością lubią mojego Kacpra:)

[IMG]http://images45.fotosik.pl/329/f43c4c8b9f80d7d2med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images49.fotosik.pl/329/d76c671d9bb2553emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/324/d2a63ffcd6e7a63emed.jpg[/IMG]