mysza 1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Nutusia napisał(a):Nie bądźcie takie, podzielcie się, bo nie wiem ile jeszcze zniosę pobudki o 5 rano przez coraz bardziej rozbrykanego Krecika! :) Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;) Magda zamówiła lek dla Niki, dzisiaj o 13 Pani wet ma przywieźć a ja zadzwoniłam do Pani Lunki/Dolly, mówiła, że wszystko układa się super, że z drugą sunią- owczarką świetnie się dogadały a Lunka się ośmieliła, jest wesoła i niczego się nie boi ;) Powiedziałam o pasożytach u innej suni i podałam nazwę leku, będą zamawiać u weta. Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;). Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nutusia napisał(a):Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :) No faktycznie...ja spaceruję sobie nocą i o świcie....samo zdrowie;) Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 A ja jednak wolę pospać ;) Teraz psiaki śpią a potem nad ranem rześkie jak górskie powietrze ;) Dzisiaj asiaf1 była na wizycie przedadopcyjnej u Państwa, którzy chcą adoptować Nikę. Dzięki Asiu.:loveu: Wszystko wypadło dobrze ale Państwo nie odbierają telefonów. Mamy nadzieję, że się jednak nie rozmyślili tylko nie mogą rozmawiać. Zobaczymy ;) Quote
phase Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 `. Oj oby, oby się nie rozmyślili. ;) Mizianko dla Maluchów. :buzi:. Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff..... Quote
megii1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff..... Super:)))) Quote
auraa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 auraa napisał(a):Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu: Trzeba będzie ją jeszcze poogłaszać...na Metro zapolujemy i pójdzie do domku, innej opcji nie ma:) Quote
ludwa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ludwa napisał(a):No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu Strasznie się cieszę że jest lepiej:) Quote
phase Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff..... `. to super !!. :multi: Jeszcze druga Kruszynka została... Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Megii rozmawiałam z Panią od Nikusi (przez przypadek zresztą:)), jeszcze nie wie o której do Was podjadą ale na pewno będzie to jakoś pod wieczór. Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęściahttp://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia! Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Megii rozmawiałam z Panią od Nikusi (przez przypadek zresztą:)), jeszcze nie wie o której do Was podjadą ale na pewno będzie to jakoś pod wieczór. Czekamy cierpliwie:) Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='auraa']Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęściahttp://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia!?p=15260413#post15260413 Link się nie otwiera Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Już się otwiera! Nie wiem co z tą bidą zrobić. Quote
mysza 1 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. to super !!. :multi: Jeszcze druga Kruszynka została... Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli. Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy. Quote
mysza 1 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 ludwa napisał(a):No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu Bardzo się cieszę, jak wrócę, poogłaszam go mocniej, bo to śliczny psiak, aż dziwne, że nikt nie dzwoni. Nefri też musimy lepszą reklamę zrobić. I jeszcze puchatki z Otrębusów ale to nie ten wątek. Quote
phase Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli. Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy. `. Aj przepraszam za gapę. :oops::oops: Przeczytałam post, gdzie wywnioskowałam, że druga Mała jest bez domku. :lol: Oby się Państwo nie rozmyślili... Mizianko dla Niki. :buzi: Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Niestety Państwo od Nikusi się nie odezwali...mam nadzieję że się nie rozmyślili.... Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 idusiek napisał(a):uuuu, kurde o co kaman? Pojęcia nie mam, jeszcze dzisiaj Pani mnie zapewniała że jadą po małą.... Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Pojęcia nie mam, jeszcze dzisiaj Pani mnie zapewniała że jadą po małą.... Dziwni Ci ludzie. Ja bym do nich zadzwoniła, czy są zainteresowani Niką bo są już na nią kolejni chętni i wtedy się sprawa wyjaśni. Quote
Recommended Posts