Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Super, wiesz, Fila jakaś ładniejsza od reszty i te uszka stojące zwracają uwagę. Czułam, że w jej sprawie szybciej będą dzwonić. Poza tym ładne portrety jej zrobiłaś. Musimy postarać się o ładne zdjęcia reszty. Chociaż w sumie nie mają takich złych, może są pospolite po prostu :shake:

No co Ty Kochana:).....one wszystkie są piękne:loveu:...Fila po prostu miała troszkę wcześniej zrobione ogłoszenia:) Będzie dobrze, czuję to;)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
No co Ty Kochana:).....one wszystkie są piękne:loveu:...Fila po prostu miała troszkę wcześniej zrobione ogłoszenia:) Będzie dobrze, czuję to;)

Dobrze, skoro tak mówisz ;)

Posted

Dostałam zapytanie w sprawie Ninki. Było po angielsku i prawie po polsku:
"Goodday ci,

Jestem zainteresowany Kupno (Nika-śliczna 3miesięczna sunia szuka domku), daj mi znac, jesli nadal dostepny, a cena, jaka gotów Sprzedaz to dla mnie .. Czekam na odpowiedz .."

:evil_lol: chyba ktoś z tłumacza internetowego korzystał.

Posted

mala_czarna napisał(a):
No przecie mówiłam, żeby jej przyciąć :cool3::evil_lol:

Wtedy by nie było tych telefonów :evil_lol: cały czar to te wielkie uszka:loveu: tylko ona takie ma:eviltong:

Posted

mala_czarna napisał(a):
No przecie mówiłam, żeby jej przyciąć :cool3::evil_lol:

:mad:Przyznaj się wreszcie Ciocia że Filusia Ci się podoba;)

mysza 1 napisał(a):
Dostałam zapytanie w sprawie Ninki. Było po angielsku i prawie po polsku:
"Goodday ci,

Jestem zainteresowany Kupno (Nika-śliczna 3miesięczna sunia szuka domku), daj mi znac, jesli nadal dostepny, a cena, jaka gotów Sprzedaz to dla mnie .. Czekam na odpowiedz .."

Nic tylko odpowiedzieć w podobnym tonie:evil_lol:

mysza 1 napisał(a):
Wtedy by nie było tych telefonów :evil_lol: cały czar to te wielkie uszka:loveu: tylko ona takie ma:eviltong:

Uchi są the best;)

Posted

[quote name='mysza 1']Dostałam zapytanie w sprawie Ninki. Było po angielsku i prawie po polsku:
"Goodday ci,

po angielsku to nawet składnie brzmi ;)

I am interested in buying (Nika), let me know if still available, and the price willing to selling it for me. Waiting for reply

ja bym odpisała:

Goodday Ci :)

Przykro mi, ale nie sprzedajemy tego szczeniaka dla każdego, kto tak głupi jak ty. Przejdź do sklepu z zabawkami i kupić misia :p

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja tam mu odpisałam, po angielsku, bo rzeczywiście nie brzmiało tak źle a może to ktoś fajny.
Zobaczymy.

No to czekamy na odpowiedź:)

maila od Pani jeszcze nie mam, a Ty?

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ale się na bazarku z imionami dla dziewczynek rozkręciło:multi:...aż miło patrzeć:loveu:

Fantastycznie, zwłaszcza, że jest do zapłacenia faktura za maluszki dla wetki- 120 zł.

Ogłaszam, że sunie mają nowe imiona- Nika i Dolly. Dolly była ogłaszana jako Luna więc to imię będzie się musiało przewijać ale wołamy na nią Dolly :)

Posted

Pojawiły się pierwsze wydatki, Pani weterynarz była dzisiaj u maluchów, to druga wizyta, ostatnio maluchy dostały leki rozkurczowe, antybiotyk na 2 doby, dzisiaj powtórka, bo jeszcze trochę biegunkują.

Koszt wizyt 120 zł, rachunek będzie przy następnej wizycie.

Posted

A ja mam małego z Rembertowa ale foty tylko z telefonu i na szybko. Na początkowych widać to ropiejące oczko. Wydaje mi się, ze nie jest to pilne. Mały fajny ale albo jest spokojnym typem i musi się rozkręcić albo trzeba go mieć na oku.

a oto i kawaler:), taka miniaturka dobermana:)

Posted

Chłopak jest super:):):)

megii1 napisał(a):
Raczej na już.

Ok, skonsultuję się z Myszą i uregulujemy:)

beataczl napisał(a):
a wiecej super fotek na watku Grizy...;)

Idę w takim razie:)