idusiek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 JA TEZ ZAPRASZAM NA BAZAREK- PÓŁ NA PÓŁ ;). WSZYSTKO OD 7 ZŁ ! [B]BAZAREK DLA CIOTECZEK ESEK[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191104-ŚWIAT-WEDŁUG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-!-DLA-SZCZENIAKÓW-DO-25-08[/URL] Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='idusiek']JA TEZ ZAPRASZAM NA BAZAREK- PÓŁ NA PÓŁ ;). WSZYSTKO OD 7 ZŁ ! [B]BAZAREK DLA CIOTECZEK ESEK[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191104-%C5%9AWIAT-WED%C5%81UG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-%21-DLA-SZCZENIAK%C3%93W-DO-25-08"]http://www.dogomania.pl/threads/191104-ŚWIAT-WEDŁUG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-!-DLA-SZCZENIAKÓW-DO-25-08[/URL][/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
Wisełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No to się i ja zamelduję, chociaż już tu byłam, ale nie pamiętam czy coś pisałam czy tylko zerkałam z ukrycia ;) Quote
Tora&Faro Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Wisełka']No to się i ja zamelduję, chociaż już tu byłam, ale nie pamiętam czy coś pisałam czy tylko zerkałam z ukrycia ;)[/QUOTE] Witamy:loveu: Quote
beataczl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 zagladam do maluszek , jak dzis zdrowko? Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jakoś pusto u dziewczynek.....[/QUOTE] Ja mam ciężko w pracy ;) nie było kiedy zajrzeć. Teraz troche spokoju przynajmniej ;) Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Zapomniałam podziękować Gosi czyli Torze&Faro za opłacenie faktury za leczenie maluszków- 120 zł. Dzięki Kochana:loveu:i żeby to był ostatni raz ;):eviltong: Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='mysza 1']Zapomniałam podziękować Gosi czyli Torze&Faro za opłacenie faktury za leczenie maluszków- 120 zł. Dzięki Kochana:loveu:i żeby to był ostatni raz ;):eviltong:[/QUOTE] Łoj tam łoj tam, zaraz ostatni raz;).....przecież mówiłam że to mój drobny wkład w nasze Maluchy:) Jak one się czują? Quote
megii1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Oprócz tego, ze ciagle nie mogą pojąć, ze w domu jednak nie załatwia się potrzeb fizjologicznych , to czuja się swietnie a nawet lepiej. zdecydowanie mniejsza jest jak dla mnie mądrzejsza, grzeczniejsza i jest po prostu moją ulubienicą:) A większa to mega łobuzica - częsciej załatwia się w domu i to w bardzo ciekawych miejscach np do szafy wnękowej pełnej rzeczy. Ponadto tłucze mniejszą i zabiera jej zabawki. Nie wiem skąd teza że ona tak wystraszona...:) Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='megii1']Oprócz tego, ze ciagle nie mogą pojąć, ze w domu jednak nie załatwia się potrzeb fizjologicznych , to czuja się swietnie a nawet lepiej. zdecydowanie mniejsza jest jak dla mnie mądrzejsza, grzeczniejsza i jest po prostu moją ulubienicą:) A większa to mega łobuzica - częsciej załatwia się w domu i to w bardzo ciekawych miejscach np do szafy wnękowej pełnej rzeczy. Ponadto tłucze mniejszą i zabiera jej zabawki. Nie wiem skąd teza że ona tak wystraszona...:)[/QUOTE] Przy nas się bała, nawet posiusiała się ze strachu. Jakie mają kupy? Rzadkie? Jest krew? Quote
ludwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bo ona ze strachu robi kupy w szafie i zabiera zabawki;) Żeby nie piszczały, wtedy nie ma powodu do strachu:) Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='ludwa']Bo ona ze strachu robi kupy w szafie i zabiera zabawki;) Żeby nie piszczały, wtedy nie ma powodu do strachu:)[/QUOTE] Doskonała teoria ;):evil_lol: Quote
ludwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 bo ja bardzo lubię takie teorie. Swego czasu myślałam, czy jest możliwość sterylizacji ślimaków, bo mamy od groma w ogródku a moje dziecko uwielbia je zbierać i dzieli się nimi z mamusią;) Dobre dziecko ale ślimaki to dla mnie nie teges;) Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='ludwa']bo ja bardzo lubię takie teorie. Swego czasu myślałam, czy jest możliwość sterylizacji ślimaków, bo mamy od groma w ogródku a moje dziecko uwielbia je zbierać i dzieli się nimi z mamusią;) Dobre dziecko ale ślimaki to dla mnie nie teges;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 A ja lubię ślimaki:loveu: Po deszczu muszę w ogródku pląsać żeby ich nie nadepnąć ;) Quote
Estrella Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='mysza 1']A ja lubię ślimaki:loveu: Po deszczu muszę w ogródku pląsać żeby ich nie nadepnąć ;)[/QUOTE]ja kiedyś [B]niechcący[/B] przejechałam rowerem ślimaka bez skorupy. Te co są takie wielkie i czarne :( :( :( To było straszne. Quote
Greven Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Przepraszam, że dopiero tu zajrzałam, ale dostęp do internetu mam sporadycznie... no i ciocia mysza nie podesłała mi nawet linka na pocztę, a fe! No ale z drugiej strony, co ja mogę, oprócz podnoszenia i trzymania kciuków, ehh... P.S. U mnie jest pełno winniczków i czasem zapędził się zbieracz. Już się nie zapędzają. Ślimaki mają się dobrze. Quote
Estrella Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o właśnie, winniczki. do góry dziewczynki :) Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Greven']Przepraszam, że dopiero tu zajrzałam, ale dostęp do internetu mam sporadycznie... no i ciocia mysza nie podesłała mi nawet linka na pocztę, a fe! No ale z drugiej strony, co ja mogę, oprócz podnoszenia i trzymania kciuków, ehh... P.S. U mnie jest pełno winniczków i czasem zapędził się zbieracz. Już się nie zapędzają. Ślimaki mają się dobrze.[/QUOTE] No nareszcie;)....witamy:loveu:....zaglądanie i dobre słowo to duża pomoc:) PS Ślimaki...bleeeee...a takie bez skorupy to już całkiem tragedia.... Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Cześć zła kobieto ;):evil_lol: Idę na wątek 7 szczeniąt napisać o Molly ;) Proszę wątek 7, tam częśc też my ogarniamy ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190618-Siedem-chorych-szczeniak%C3%B3w-ze-schroniska-w-Ostrowi.-Bardzo-potrzebujemy-wsparcia[/url]!!! Quote
idusiek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ciotki, a lepszych tematów niż rozjeżdżane ślimaki to nie mata ?:D Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='idusiek']ciotki, a lepszych tematów niż rozjeżdżane ślimaki to nie mata ?:D[/QUOTE] Kazdy tamat dobry, byle gadać z ludźmi, którzy się umieją porozumieć.;) Quote
Nutusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ludwa, jak najbardziej się piszę na kastrację ślimaków! Najpierw mi ich było szkoda, przenosiłam za płot, ale w tym roku wymiękłam i rozpoczęłam eksterminację, bo się zanosiło na to, że albo ja albo one... Dziewuszki, na co te wasze domki czekają?... No, chyba że na to, żeby się Większa oduczyła siusiać do szafy :))))) Quote
Recommended Posts