Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA TEZ ZAPRASZAM NA BAZAREK- PÓŁ NA PÓŁ ;).

WSZYSTKO OD 7 ZŁ !

[B]BAZAREK DLA CIOTECZEK ESEK[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191104-ŚWIAT-WEDŁUG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-!-DLA-SZCZENIAKÓW-DO-25-08[/URL]

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']JA TEZ ZAPRASZAM NA BAZAREK- PÓŁ NA PÓŁ ;).

WSZYSTKO OD 7 ZŁ !

[B]BAZAREK DLA CIOTECZEK ESEK[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191104-%C5%9AWIAT-WED%C5%81UG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-%21-DLA-SZCZENIAK%C3%93W-DO-25-08"]http://www.dogomania.pl/threads/191104-ŚWIAT-WEDŁUG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-!-DLA-SZCZENIAKÓW-DO-25-08[/URL][/QUOTE]

Dzięki :loveu:

Posted

Zapomniałam podziękować Gosi czyli Torze&Faro za opłacenie faktury za leczenie maluszków- 120 zł. Dzięki Kochana:loveu:i żeby to był ostatni raz ;):eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']Zapomniałam podziękować Gosi czyli Torze&Faro za opłacenie faktury za leczenie maluszków- 120 zł. Dzięki Kochana:loveu:i żeby to był ostatni raz ;):eviltong:[/QUOTE]

Łoj tam łoj tam, zaraz ostatni raz;).....przecież mówiłam że to mój drobny wkład w nasze Maluchy:)

Jak one się czują?

Posted

Oprócz tego, ze ciagle nie mogą pojąć, ze w domu jednak nie załatwia się potrzeb fizjologicznych , to czuja się swietnie a nawet lepiej. zdecydowanie mniejsza jest jak dla mnie mądrzejsza, grzeczniejsza i jest po prostu moją ulubienicą:) A większa to mega łobuzica - częsciej załatwia się w domu i to w bardzo ciekawych miejscach np do szafy wnękowej pełnej rzeczy. Ponadto tłucze mniejszą i zabiera jej zabawki. Nie wiem skąd teza że ona tak wystraszona...:)

Posted

[quote name='megii1']Oprócz tego, ze ciagle nie mogą pojąć, ze w domu jednak nie załatwia się potrzeb fizjologicznych , to czuja się swietnie a nawet lepiej. zdecydowanie mniejsza jest jak dla mnie mądrzejsza, grzeczniejsza i jest po prostu moją ulubienicą:) A większa to mega łobuzica - częsciej załatwia się w domu i to w bardzo ciekawych miejscach np do szafy wnękowej pełnej rzeczy. Ponadto tłucze mniejszą i zabiera jej zabawki. Nie wiem skąd teza że ona tak wystraszona...:)[/QUOTE]

Przy nas się bała, nawet posiusiała się ze strachu.

Jakie mają kupy? Rzadkie? Jest krew?

Posted

[quote name='ludwa']Bo ona ze strachu robi kupy w szafie i zabiera zabawki;) Żeby nie piszczały, wtedy nie ma powodu do strachu:)[/QUOTE]
Doskonała teoria ;):evil_lol:

Posted

bo ja bardzo lubię takie teorie. Swego czasu myślałam, czy jest możliwość sterylizacji ślimaków, bo mamy od groma w ogródku a moje dziecko uwielbia je zbierać i dzieli się nimi z mamusią;) Dobre dziecko ale ślimaki to dla mnie nie teges;)

Posted

[quote name='ludwa']bo ja bardzo lubię takie teorie. Swego czasu myślałam, czy jest możliwość sterylizacji ślimaków, bo mamy od groma w ogródku a moje dziecko uwielbia je zbierać i dzieli się nimi z mamusią;) Dobre dziecko ale ślimaki to dla mnie nie teges;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']A ja lubię ślimaki:loveu: Po deszczu muszę w ogródku pląsać żeby ich nie nadepnąć ;)[/QUOTE]ja kiedyś [B]niechcący[/B] przejechałam rowerem ślimaka bez skorupy. Te co są takie wielkie i czarne :( :( :( To było straszne.

Posted

Przepraszam, że dopiero tu zajrzałam, ale dostęp do internetu mam sporadycznie... no i ciocia mysza nie podesłała mi nawet linka na pocztę, a fe! No ale z drugiej strony, co ja mogę, oprócz podnoszenia i trzymania kciuków, ehh...

P.S. U mnie jest pełno winniczków i czasem zapędził się zbieracz. Już się nie zapędzają. Ślimaki mają się dobrze.

Posted

[quote name='Greven']Przepraszam, że dopiero tu zajrzałam, ale dostęp do internetu mam sporadycznie... no i ciocia mysza nie podesłała mi nawet linka na pocztę, a fe! No ale z drugiej strony, co ja mogę, oprócz podnoszenia i trzymania kciuków, ehh...

P.S. U mnie jest pełno winniczków i czasem zapędził się zbieracz. Już się nie zapędzają. Ślimaki mają się dobrze.[/QUOTE]

No nareszcie;)....witamy:loveu:....zaglądanie i dobre słowo to duża pomoc:)

PS Ślimaki...bleeeee...a takie bez skorupy to już całkiem tragedia....

Posted

Cześć zła kobieto ;):evil_lol:

Idę na wątek 7 szczeniąt napisać o Molly ;)

Proszę wątek 7, tam częśc też my ogarniamy ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190618-Siedem-chorych-szczeniak%C3%B3w-ze-schroniska-w-Ostrowi.-Bardzo-potrzebujemy-wsparcia[/url]!!!

Posted

[quote name='idusiek']ciotki, a lepszych tematów niż rozjeżdżane ślimaki to nie mata ?:D[/QUOTE]
Kazdy tamat dobry, byle gadać z ludźmi, którzy się umieją porozumieć.;)

Posted

Ludwa, jak najbardziej się piszę na kastrację ślimaków! Najpierw mi ich było szkoda, przenosiłam za płot, ale w tym roku wymiękłam i rozpoczęłam eksterminację, bo się zanosiło na to, że albo ja albo one...
Dziewuszki, na co te wasze domki czekają?... No, chyba że na to, żeby się Większa oduczyła siusiać do szafy :)))))