Igiełka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 I tak będzie jest naprawdę śliczny. :lol: Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Co z losem Rico? Kto z tych wspomnianych zainteresowanych adopcją podtrzymał swoją propozycję? Quote
kamilka91 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Niestety nikt :-( Ale mam też dobre wieści - Rico nauczył się dziś: 'zostań', 'czołgaj' oraz 'kółeczko' :) W sobotę mamy egzamin... Zdjęcia chłopaka jutro dam ;) Quote
Igiełka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ehh....... Nikt nie chce takiego fajnego i mądrego psiaka.:-( Z tych dobrych wieści się bardzo cieszę i czekam na fotki Riciego. :lol::lol: Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kamilka91 napisał(a):Niestety nikt :-( Ale mam też dobre wieści - Rico nauczył się dziś: 'zostań', 'czołgaj' oraz 'kółeczko' :) W sobotę mamy egzamin... Zdjęcia chłopaka jutro dam ;) Zdolniacha :) Ja mam sprawdzony sposób, żeby zjawili się chętni na psiaka. Uwaga: Ja chcę Rico. Ja go zabieram do siebie! Quote
kamilka91 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Jednak nie wytrzymałam i daję dzisiaj :D Mój śmierdziuszek :loveu: Drapanko po brzuszku (rozmazane... :oops:) Łapka (na śmietniki w tle nie zwracajcie uwagi :oops:) Łapka i... łapka Zostań w siadzie I w warowaniu Może jak ktoś zobaczy, jaki on wyszkolony, to się na niego skusi? :cool3: Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kamilka, Ty nie rób tak :cool3: bo ja już się skusiłam :evil_lol: No to, kto mi wyrwie mojego Rico, kto? Quote
kamilka91 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Póki co to MÓJ Rico :cool3: i przyznaję, że trudno będzie mi się z nim rozstać... Oddam tylko w najlepsze ręce z możliwych :) a więc pani kandydatura została przyjęta :D Quote
Daga&Maks Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kamilka91 napisał(a):Niestety nikt :-( Ale mam też dobre wieści - Rico nauczył się dziś: 'zostań', 'czołgaj' oraz 'kółeczko' :) W sobotę mamy egzamin... Zdjęcia chłopaka jutro dam ;) no to pojętny z niego uczeń :cool3: Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kamilka91 napisał(a):Póki co to MÓJ Rico :cool3: i przyznaję, że trudno będzie mi się z nim rozstać... Oddam tylko w najlepsze ręce z możliwych :) a więc pani kandydatura została przyjęta :D No to jesteśmy umówione ;) Na razie dzielimy się "naszym" Rico ale jakby co, to... :cool3: Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Igiełka napisał(a):hi hi trzymam mocno. Igiełko, a możesz nam to wyjaśnić przystępniej :lol: Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Rico zasługuje na dobry dom-trzymam kciuki żeby taki się znalazł. Quote
kamilka91 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Na pierwszą przystojniaku :loveu: Quote
kamilka91 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Rico jutro ma egzamin... a ja leżę chora w łóżku, i nie wiem, czy jutro będę w stanie go do egzaminu poprowadzić :oops: Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 O Ciotka to niedobrze jak Cię choróbsko wzięło- Rico mam nadziejęże da radę. :lol: Quote
kamilka91 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Rico dał radę, a i ja też, chociaż nieco popsułam mu wynik :oops: Ricutek dostał 56 pkt na 60 możliwych, czyli uzyskał ocenę doskonałą. 2 punkty stracił podczas chodzenia na luźnej smyczy (zabiegał mi drogę, a właściwie stawał naprzeciwko mnie i patrzył mi w oczy... :loveu:), oraz 2 - z mojej winy - podczas warowania. Na tle grupy wypadł świetnie, jego wynik poprawił tylko jeden psiak :) Bardzo dumna z mojego chłopca jestem :loveu: Ric zadowolony po egzaminie: Quote
Recommended Posts