kameralna Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 I co z domem dla Rico? Kto mógłby zabrać pieska? Quote
kamilka91 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Ja chciałabym. A kto może? Nie wiem... Quote
kameralna Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cioteczki pomóżcie w znalezieniu dt dla Rico. Sprawa jest bardzo poważna. Quote
kamilka91 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Rico uczestniczył dzisiaj w pokazie umiejętności podczas XVIII Wystawy Psów Wielorasowych. Siedmioro ludzi było zainteresownych jego adopcją, jednak już na samym początku został zarezerwowany przez pewnego pana. Pan po zakończeniu wystawy, gdy wszyscy widzowie poszli do domów, a psy pakowały się z powrotem do schroniska, zdecydował się zaadoptować innego psiaka. Nawet nie przyszedł mnie o tym powiadomić... :roll: Rico 'został na lodzie', wciąż pozostaje w niełasce u Pani Dyrektor. Nie wiem, co z nim teraz będzie... :-( Quote
Daga&Maks Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nie rozumiem jak ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni :shake: biedny Rico, a taką szansę mógł mieć :-( Quote
kamilka91 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Pozostałych chętnych na niego zapraszałam do schroniska, może jak teraz zobaczą go w boksie to wtedy sie zdecydują... Quote
kameralna Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kamilka91 napisał(a):Pozostałych chętnych na niego zapraszałam do schroniska, może jak teraz zobaczą go w boksie to wtedy sie zdecydują... To dobrze. Rico jest piękny i radosny, pewnie został zapamiętany. Może jednak, ktoś po niego wróci? Quote
kamilka91 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Zdjęcia Rysia: Ze schroniska I z pokazu Gdzie jesteś, domku? 'Noga!' Początek 'kółeczka' 'Co tam masz dla mnie? :razz:' Ukłon na zakończenie: (zdjęcia z pokazu autorstwa Magdy, bardzo dziękuję!) Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Rico prezentuje się naprawdę imponująco! Uroczy piesek. Nie rozumiem dlaczego nikt go nie chce :shake: Quote
kameralna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czy po pokazie dyrekcja nadal straszy Rico eutanazją? Tak sobie myślę, że na przyszłość trzeba zbierać dane kontaktowe wszystkich potencjalnie zainteresowanych pieskiem. Szkoda, że Rico wciąż jeszcze jest bez domu. Quote
kamilka91 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 kameralna napisał(a):Czy po pokazie dyrekcja nadal straszy Rico eutanazją? Tak sobie myślę, że na przyszłość trzeba zbierać dane kontaktowe wszystkich potencjalnie zainteresowanych pieskiem. Szkoda, że Rico wciąż jeszcze jest bez domu. Na przyszłość na pewno będę to robić. Ale ta sytuacja trochę nietypowa była... Quote
kameralna Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Zaglądam do Rico, Racuszka a nawet Rysia :) Zdjęcia z pokazu są świetne! Trzeba je wykorzystać do allegro i ogłoszeń. Quote
kamilka91 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 kameralna napisał(a):Zaglądam do Rico, Racuszka a nawet Rysia :) Dzisiaj przezwałam go również Rycerzem :lol: Quote
kameralna Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Rycerz? Czyżby nasz Ricuś miał na koncie jakieś nowe zasługi? Quote
kamilka91 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Żadnych zasług nie ma... Potrafi tylko zdobyć serce każdej kobiety... a do tego jest dżentelmenem ;) Quote
kameralna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kamilka91 napisał(a):Żadnych zasług nie ma... Potrafi tylko zdobyć serce każdej kobiety... a do tego jest dżentelmenem ;) To jest talent, o którym marzą wszyscy panowie :lol: Quote
Recommended Posts