Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rico uczestniczył dzisiaj w pokazie umiejętności podczas XVIII Wystawy Psów Wielorasowych.
Siedmioro ludzi było zainteresownych jego adopcją, jednak już na samym początku został zarezerwowany przez pewnego pana. Pan po zakończeniu wystawy, gdy wszyscy widzowie poszli do domów, a psy pakowały się z powrotem do schroniska, zdecydował się zaadoptować innego psiaka. Nawet nie przyszedł mnie o tym powiadomić... :roll:
Rico 'został na lodzie', wciąż pozostaje w niełasce u Pani Dyrektor. Nie wiem, co z nim teraz będzie... :-(

Posted

kamilka91 napisał(a):
Pozostałych chętnych na niego zapraszałam do schroniska, może jak teraz zobaczą go w boksie to wtedy sie zdecydują...

To dobrze. Rico jest piękny i radosny, pewnie został zapamiętany. Może jednak, ktoś po niego wróci?

Posted

Zdjęcia Rysia:
Ze schroniska

I z pokazu
Gdzie jesteś, domku?

'Noga!'

Początek 'kółeczka'

'Co tam masz dla mnie? :razz:'

Ukłon na zakończenie:

(zdjęcia z pokazu autorstwa Magdy, bardzo dziękuję!)

Posted

Czy po pokazie dyrekcja nadal straszy Rico eutanazją?
Tak sobie myślę, że na przyszłość trzeba zbierać dane kontaktowe wszystkich potencjalnie zainteresowanych pieskiem. Szkoda, że Rico wciąż jeszcze jest bez domu.

Posted

kameralna napisał(a):
Czy po pokazie dyrekcja nadal straszy Rico eutanazją?
Tak sobie myślę, że na przyszłość trzeba zbierać dane kontaktowe wszystkich potencjalnie zainteresowanych pieskiem. Szkoda, że Rico wciąż jeszcze jest bez domu.

Na przyszłość na pewno będę to robić. Ale ta sytuacja trochę nietypowa była...