phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nerusiu wszystkiego najlepszego, najbardziej to zdrówka Ci życzę!! [IMG]http://lh6.ggpht.com/_iuVZFfrca2I/SamXrs7OawI/AAAAAAAAKtA/9zdL-z9pYFw/DSC_1929-33.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 :BIG::BIG::BIG: Najlepszego Neruś!!!:tort: I jeszcze ze 100 lat:new-bday: Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 wszystkiego najlepszego,zdrówka:new-bday::new-bday: Quote
lula2010 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 :tort: ,a to torcik od moich 2 bulw i astuni :eviltong:;badz szczesciem swojej Panci przez dluuugie lata :BIG: :new-bday: Quote
monia&nero Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='phase']Nerusiu wszystkiego najlepszego, najbardziej to zdrówka Ci życzę!! [IMG]http://lh6.ggpht.com/_iuVZFfrca2I/SamXrs7OawI/AAAAAAAAKtA/9zdL-z9pYFw/DSC_1929-33.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Najlepszego dla Nerusia :new-bday::tort:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']:BIG::BIG::BIG: Najlepszego Neruś!!!:tort: I jeszcze ze 100 lat:new-bday:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego,zdrówka:new-bday::new-bday:[/QUOTE] [quote name='lula2010']:tort: ,a to torcik od moich 2 bulw i astuni :eviltong:;badz szczesciem swojej Panci przez dluuugie lata :BIG: :new-bday:[/QUOTE] W imieniu Nerusia serdecznie dziękuję za życzenia :buzi: Teraz solenizant śpi sobie po urodzinowej wyżerce :) Quote
ania shirley Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 :new-bday::tort::new-bday: dla Nerusia od Koksa. Quote
monia&nero Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='ania shirley']:new-bday::tort::new-bday: dla Nerusia od Koksa.[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
KASIA&TOSIA Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jak zwykle zaspałam :(( Neruńku Kochany sto latek ode mnie i Tosienki:))) Quote
monia&nero Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='KASIA&TOSIA']Jak zwykle zaspałam :(( Neruńku Kochany sto latek ode mnie i Tosienki:)))[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
monia&nero Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Piszę jeszcze dziś bo jutro pewnie już nie znajdę chwili aby otworzyć kompa bo w sobotę wylatujemy. Proszę trzymajcie kciuki za mnie i Nera abyśmy tę rozłąkę jakoś przeżyli. Chociaż jakoś tak czuję że Nero zniesie tolepiej niż ja :( Trzymajcie się Dziewczyny i do "zobaczenia" za 3 tygodnie :) Quote
phase Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki i od razu napisz jak wrócicie!! Już na Was czekamy! :) Quote
ania shirley Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Udanej wyprawy!!!:lol: A Neruś po 3 tygodniach bedzie jeszcze kochańszy i....bardziej rozpuszczony. Koks po 2 taki był. Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 oczywiście My trzymamy kciukaski,udanego wypoczynku:) Quote
FredziaFredzia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Będzie wszystko ok, dacie radę przez ten czas. ;) Udanego wypoczynku! Quote
Alicja Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='monia&nero']Piszę jeszcze dziś bo jutro pewnie już nie znajdę chwili aby otworzyć kompa bo w sobotę wylatujemy. Proszę trzymajcie kciuki za mnie i Nera abyśmy tę rozłąkę jakoś przeżyli. Chociaż jakoś tak czuję że Nero zniesie tolepiej niż ja :( Trzymajcie się Dziewczyny i do "zobaczenia" za 3 tygodnie :)[/QUOTE] spokjnego urlopiku :cool2: a Neruś nie zna sie na kalendarzu i nie będzie wiedział jak was długo nie było ;) Quote
lula2010 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 spokojnego i udanego wypoczynku,odezwij sie po powrocie z wojazy :lol: ,wszyscy tu czekamy Quote
aniao Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 dawno mnie tu nie było, a teraz jak jestem, to jak na złość nie ma gospodyni :) zaległe wszystkiego najlepszego Nerusiu!!! Quote
ania shirley Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 3 tygodnie mineły.... Jak Neruś zniósł rozłąke?? Quote
monia&nero Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Witajcie :) Dopiero dziś mam chwilę żeby napisać. A więc tak wróciliśmy w niedzielę i prosto z lotniska pojechaliśmy po Nerusia. Po schodach to normalnie poleciałam do góry :) Neruś jak nas zobaczył zwariował. Normalnie szalał, rozdawał buziaki, przytulankom nie było końca. Później przyniósł wszystkie swoje zabawki i chciał się bawić. Kiedy rzuciłam hasło do domu prawie sam wskoczył w szelki :) Samochód znalazł odrazu i wskoczył bez komendy. Odrazu sie położył i zasnął. Przespał całą drogę do domu. W domu obszedł i obwąchał całe mieszkanie a później wariował w walizkach. Następnego dnia był trochę nie swój dziwnie się zachowywał jak mieliśmy wyjść z domu ale teraz juz jest dobrze. Nero u Dziadka był grzeczny, nic nie zniszczył, nie miał problemów ze snem i jedzeniem więc chyba było nie najgorzej :) Teściu rozpieścił nam Nerona i co nas teraz czeka to dieta :) ponieważ Nero waży 16 kg :) i jego wcięcie w pasie zniknęło :) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-sfqirN7wP9g/UGP38JdvdEI/AAAAAAAAA-w/wYmgprjPH1w/s640/DSC03499.JPG?gl=PL[/url] [url]https://lh4.googleusercontent.com/-vLZNgprAaZ8/UGP4E1KBCSI/AAAAAAAAA-8/_D05_FbSnoc/s640/DSC03498.JPG?gl=PL[/url] Quote
phase Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Fajnie, że wróciliście. :) Widzisz, nie trzeba było się martwić, wszystko było OK u Nerusia. [url]https://lh3.googleusercontent.com/-sfqirN7wP9g/UGP38JdvdEI/AAAAAAAAA-w/wYmgprjPH1w/s640/DSC03499.JPG?gl=PL[/url] niesamowity jest. :evil_lol::loveu: Quote
Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dziadek go rozpieszczał aby za bardzo nie tęsknił :cool3: Quote
Recommended Posts