Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
u nas z kąpielami tak samo , kąpiel w wannie to był horror ....od jakiegoś czasu Ozzy ma tylko myte łapy , brzuń i pychol, uszy czyszczone , grzbiecik przecierany i chłopak nie cierpi waniennych katuszy , a kąpie się latemi wiosną w akwenach otwartych . Od tego czasu jak go nie traktujemy szamponami skończyły sie problemy skórne a tak co chwilkę było COŚ a szampony co jeden to droższy i co jeden to lepszy dla alergików ....chyba by bardziej obsypało ;)

odpukać w niemalowane Nero nie ma problemów skórnych, kupiliśmy szampon dla BF i jest dobrze.
Chiquita&DeeDee napisał(a):
Rzeka czy jeziorko to przyjemność... a wanna to smutna konieczność, nie ma piasku, glonów... błotka:lol:

no tak na to nie wpadłam :evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):
super że u Nero jest lepiej:)
Ja od uczyłam Oscarka tarzania się w paskudztwie,miałam dość częstych kąpieli i tego smrodu:angryy:

pozdrawiamy:)

na szczęście Nero prze swoje 3 lata wytarzał się tylko dwa razy

lula2010 napisał(a):
...hm ...czy to jest mozliwe?mysmy tez mysleli,ze oduczylismy ...a tu bach...i biala bulwa do kapieli :mad:trzymamy kciuki za malucha i jego zdrowko :eviltong:Beka tez sie podziebila i nie wytrzymywala nam z sikaniem ,ale juz zdrowa i nie bierze lekow :multi:

Wspaniale, że Beka już zdrowa:multi::multi:

Też się z nim umawiam, ale to Was to troszkę daleko... mówił, że może będzie w tychach, to koło mnie, więc bym pojechała, a jak nie to Wawa.

no masz trochę daleko :) no ale dalam info bo może akurat ktoś będzie potrzebował skorzystać
unikatowydiament napisał(a):
napisz co i jak ,jak już będziecie po badaniach,buziaczki dla Nerusia:)

idziemy skonsultować serducho Nero bo mamy 3 różne opinie wetów z Poznania

Posted

Alicja napisał(a):
jaki Nero siłacz ;) powalił słonika ;)

Neruś męczy słonika, bo nie może się doczekać koleżanki ;)
Miło tu do Was zaglądnąć:loveu:

Słonik to jedyna maskotka którą Neruś się bawi a nie rozrywa :)