ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Też się z nim umawiam, ale to Was to troszkę daleko... mówił, że może będzie w tychach, to koło mnie, więc bym pojechała, a jak nie to Wawa. Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 napisz co i jak ,jak już będziecie po badaniach,buziaczki dla Nerusia:) Quote
monia&nero Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Alicja napisał(a):u nas z kąpielami tak samo , kąpiel w wannie to był horror ....od jakiegoś czasu Ozzy ma tylko myte łapy , brzuń i pychol, uszy czyszczone , grzbiecik przecierany i chłopak nie cierpi waniennych katuszy , a kąpie się latemi wiosną w akwenach otwartych . Od tego czasu jak go nie traktujemy szamponami skończyły sie problemy skórne a tak co chwilkę było COŚ a szampony co jeden to droższy i co jeden to lepszy dla alergików ....chyba by bardziej obsypało ;) odpukać w niemalowane Nero nie ma problemów skórnych, kupiliśmy szampon dla BF i jest dobrze. Chiquita&DeeDee napisał(a): Rzeka czy jeziorko to przyjemność... a wanna to smutna konieczność, nie ma piasku, glonów... błotka:lol: no tak na to nie wpadłam :evil_lol: unikatowydiament napisał(a):super że u Nero jest lepiej:) Ja od uczyłam Oscarka tarzania się w paskudztwie,miałam dość częstych kąpieli i tego smrodu:angryy: pozdrawiamy:) na szczęście Nero prze swoje 3 lata wytarzał się tylko dwa razy lula2010 napisał(a):...hm ...czy to jest mozliwe?mysmy tez mysleli,ze oduczylismy ...a tu bach...i biala bulwa do kapieli :mad:trzymamy kciuki za malucha i jego zdrowko :eviltong:Beka tez sie podziebila i nie wytrzymywala nam z sikaniem ,ale juz zdrowa i nie bierze lekow :multi: Wspaniale, że Beka już zdrowa:multi::multi: Chiquita&DeeDee napisał(a):Też się z nim umawiam, ale to Was to troszkę daleko... mówił, że może będzie w tychach, to koło mnie, więc bym pojechała, a jak nie to Wawa. no masz trochę daleko :) no ale dalam info bo może akurat ktoś będzie potrzebował skorzystać unikatowydiament napisał(a):napisz co i jak ,jak już będziecie po badaniach,buziaczki dla Nerusia:) idziemy skonsultować serducho Nero bo mamy 3 różne opinie wetów z Poznania Quote
monia&nero Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [video=youtube;l3mFWE4WY0k]http://www.youtube.com/watch?v=l3mFWE4WY0k[/video] Quote
monia&nero Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 jak spią psiaki :) [video]http://wiadomosci.onet.pl/wideo/pieskie-spanie,96405,w.html[/video] Quote
Kaaasia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Super :lol: Oli spał na fotelu podobnie jak ten bokser na filmiku :smile: Quote
monia&nero Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 mopsiu z filmiku też fajnie zasypia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Neruś męczy słonika, bo nie może się doczekać koleżanki ;) Miło tu do Was zaglądnąć:loveu: Quote
monia&nero Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Alicja napisał(a):jaki Nero siłacz ;) powalił słonika ;) Chiquita&DeeDee napisał(a):Neruś męczy słonika, bo nie może się doczekać koleżanki ;) Miło tu do Was zaglądnąć:loveu: Słonik to jedyna maskotka którą Neruś się bawi a nie rozrywa :) Quote
monia&nero Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Parę fotek z wystawy psów w Poznaniu Quote
monia&nero Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) wilki w Poznaniu :) Edited October 21, 2012 by monia&nero Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 rzeczywiście nie ma słodszych pysiów od Bulodżków:loveu: Quote
monia&nero Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):rzeczywiście nie ma słodszych pysiów od Bulodżków:loveu: popieram :) :) :) Quote
phase Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-IJQY6TdbFdw/UIPW_5aOQRI/AAAAAAAABFE/PIvwE_QZuaA/s640/DSC03639.JPG?gl=PL :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts