monia&nero Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='deer_1987']to milego ogladania filmu![/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Miłego oglądania Monia:)[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='FredziaFredzia']I jak film? Polecasz?[/QUOTE] Ja mama słabość do Toma Cruisa :loveu: więc polecam:cool3: no ale mój Tz stwierdził że film i efekty dobre [quote name='KASIA&TOSIA']Szczęścia i oczywiście zdrówka w nowym 2012 życzymy:laola:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Również wszystkiego co najlepsze !!! Quote
monia&nero Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [CENTER][IMG]http://i43.tinypic.com/iv9z45.gif[/IMG] [B][COLOR=red]Wszystkim Wspaniałym Odwiedzającym naszą galerię[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]życzymy w tym Nowym 2012 roku: - zdrowia - miłości - wspaniałych przyjaźni - szczęścia -pomyślności - spełnienia marzeń (nawet tych najbardziej zwariowanych) -powodzenia - sukcesów zawodowych i prywatnych -podwyżek - awansów - wspaniałych i szalonych wakacji - milionów EUR/USD/GBP/PLN (jak kto woli) na koncie - wszystkiego tego czego sami sobie życzycie -no i co najważniejsze zdrowych, szczęśliwych psiaków, kotków, królików i innych zwierząt, które z Wami mieszkają i które kochacie [COLOR=purple]Monia, Rafał i Nero[/COLOR] [/COLOR][/B][/CENTER] Quote
monia&nero Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 ech ... pogoda pokrzyżowała nam wypad do lasu przed chwilą wróciliśmy bo zaczęło lać :\ Quote
taxelina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 U nas tez pada i do tego nic nie widac, taka mgla... Quote
monia&nero Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 buuuu :( ja chcę trochę słońca!! Quote
Kawalier Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='monia&nero']buuuu :( ja chcę trochę słońca!![/QUOTE]Witaj w klubie. Quote
KASIA&TOSIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 a u Nas dziś jakby sie przez chmurki przeciska :))...co nie zmienia faktu że i tak siedzę w pracy więc mi to na nic .......:Help_2:jak mi się nie chce..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dokładnie, u nas słoneczko walczy dzielnie;) Kto by pomyślał, że to styczeń :D heheh Łapeczki dla Nerusia:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U nas mży i jest brzydko, ale jednak 12 stopni jest. Ale zima! ;) Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 zdrowia,radości i miłości w tym nowym roku:) Quote
monia&nero Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Dziś Tz był u weta z Pieronkiem na kontroli. Z pęcherzem juz dobrze ale antybiotyk jeszcze przez 5 dni. Niestety w moczu wyszła podwyższona bilurbina :( Nerus nie był na czczo więc w czwartek musimy zrobić dodatkowe badanie krwi pod tym kątem. Ach ten mój biedula :shake: Ale nic to mam nadzieję że to tylko od antybiotyku. Zobaczymy co wyjdzie w tych badaniach. Neruś podczas badań rozdawał tyle całusów Pani wet, że dostał gratis 4 próbki karmy :) Quote
monia&nero Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='unikatowydiament']zdrowia,radości i miłości w tym nowym roku:)[/QUOTE] Dziękujemy i nawzajem :) Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='monia&nero']Dziś Tz był u weta z Pieronkiem na kontroli. Z pęcherzem juz dobrze ale antybiotyk jeszcze przez 5 dni. Niestety w moczu wyszła podwyższona bilurbina :( Nerus nie był na czczo więc w czwartek musimy zrobić dodatkowe badanie krwi pod tym kątem. Ach ten mój biedula :shake: Ale nic to mam nadzieję że to tylko od antybiotyku. Zobaczymy co wyjdzie w tych badaniach. Neruś podczas badań rozdawał tyle całusów Pani wet, że dostał gratis 4 próbki karmy :)[/QUOTE] Trzymamy kciuki zeby okazalo sie to nic powaznego1 Quote
KASIA&TOSIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Na pewno będzie wszystko dobrze.....to Pieronek to niezły czaruś jest:)) Quote
monia&nero Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki zeby okazalo sie to nic powaznego1[/QUOTE] Dziękuję [quote name='KASIA&TOSIA']Na pewno będzie wszystko dobrze.....to Pieronek to niezły czaruś jest:))[/QUOTE] oj tak. Szczególnie dla swoich dwóch Pań wet ulubionych. Jak tylko położy sie go na stół do badania to odrazu daje calusa w nos:evil_lol::lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Będzie dobrze:kciuki::kciuki::kciuki: A z Nerusia czaruś jak się patrzy:grins: Pisz co wiadomo:) Quote
monia&nero Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 znalazlam w necie :) Czyż nie piękna ta panna mloda:) [IMG]http://i44.tinypic.com/rkcu50.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 :D:D:D:D hehehehehehe niezła;) To dziewczyna Nerusia?:D Quote
monia&nero Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nie ale pewnie by mu się spodobała :) :) :) Quote
sabinka40 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Przyszłam odwiedzić misiaczka i poczytałam że chory:shake:, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:loveu: Ucałuj mocno Nerusia od cioci:calus: A panna młoda mnie powaliła:roflt:, jak się nie zakochać.... Quote
megi82 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='monia&nero']Dziś Tz był u weta z Pieronkiem na kontroli. Z pęcherzem juz dobrze ale antybiotyk jeszcze przez 5 dni. Niestety w moczu wyszła podwyższona bilurbina :( Nerus nie był na czczo więc w czwartek musimy zrobić dodatkowe badanie krwi pod tym kątem. Ach ten mój biedula :shake: Ale nic to mam nadzieję że to tylko od antybiotyku. Zobaczymy co wyjdzie w tych badaniach. Neruś podczas badań rozdawał tyle całusów Pani wet, że dostał gratis 4 próbki karmy :)[/QUOTE] czekam i ja na wieści -aby jak najbardziej dobre Quote
Kawalier Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='megi82']czekam i ja na wieści -aby jak najbardziej dobre[/QUOTE] Również czekam na dobre wieści i na poprawę jego stanu zdrowia! Pozdrawiam. Quote
monia&nero Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='sabinka40']Przyszłam odwiedzić misiaczka i poczytałam że chory:shake:, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:loveu: Ucałuj mocno Nerusia od cioci:calus: A panna młoda mnie powaliła:roflt:, jak się nie zakochać....[/QUOTE] [quote name='megi82']czekam i ja na wieści -aby jak najbardziej dobre[/QUOTE] [quote name='Kawalier']Również czekam na dobre wieści i na poprawę jego stanu zdrowia! Pozdrawiam.[/QUOTE] Dziękujemy. Neruś jutro ma badania to napiszę. Quote
Recommended Posts