Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Nero ma kochaną tą mordeczkę:loveu:
Ciężko mu się oprzeć:lol:
A co do filmiku, to nasuwa mi się jeden wniosek:evil_lol: Biedny Neruś jest taki samotny, że z rybkami chce się zaprzyjaźnić:evil_lol::cool3: Gdzie jest jego przyjaciółka?:Dog_run:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale Nero ma kochaną tą mordeczkę:loveu:
Ciężko mu się oprzeć:lol:
A co do filmiku, to nasuwa mi się jeden wniosek:evil_lol: Biedny Neruś jest taki samotny, że z rybkami chce się zaprzyjaźnić:evil_lol::cool3: Gdzie jest jego przyjaciółka?:Dog_run:[/QUOTE]
jego przyjaciółka jeszcze się nie narodzila he he

[quote name='deer_1987']Ja bym ciagle mu dawala jakies smakolyki tak cudnie patrzy :loveu:[/QUOTE]
oj powiem Ci, że to naprawdę trudne ale staram opierać sie tym jego słodkim oczkom :)

[quote name='Enigma79']Słodziak :D A jaki głosik donośny. Pozdrawiamy ![/QUOTE]

Na szczęście ten głosik słyszymy tylko jak Nero rozmawia z rybkami lub stróżuje i słyszy jakieś głosy na klatce schodowej. Po za tym to nie szczeka ale wydaje inne niezidentyfikowane odgłosy :D:D:D

[quote name='nana11']He,he, rybki chyba nie były zbyt chętne do dyskusji ... a może Nero im nieźle nawtykał i się poobrażały :evil_lol:[/QUOTE]
oj on tak zawsze im wtyka i dodatkowo starszy je łapkami więc nie należy do grona ich ulubieńców :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']super filmik:)[/QUOTE]
Dzięki:lol:

Posted

Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti:

Posted

[quote name='monia&nero']Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti:[/QUOTE]

Bo jak na Księciunia przystało na twardym nie będzie się kłaść :evil_lol:
Księżniczka na ziarnku grochu w wersji męskiej ;)

Posted

[quote name='monia&nero']Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti:[/QUOTE]
Sherry nie moglam nauczyc teog bo sie nie chciala w kuchni polozyc na podlodze ale w pokoju na dywanie juz okej :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Haha, dobrze że mam zamykany kosz w łazience, bo kto wie, co Franek rozrywałby na strzępy. :evil_lol:
Ale to fakt, buldogi mają taką specyficzną mimikę - jedna mina i koniec. :lol: I są przy tym tak śmieszne, że nie można być smutnym przy takim psiaku.[/QUOTE]
ja też mam zamykany kosz w łazience ale cwaniak podpatrzył jak go otwieramy. Naciska sobie łapką na przycisk a jak kosz się trochę otworzy to wpycha do niego głowę i patrzy co by tu ukraść. Czasami jak słyszymy hałas w łazience to znaczy że Nero nie może wyciągnąć głowy z kosza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol: to przygarnij kociaka, dopiero sie ubawisz:evil_lol: Spółka pies i kot to dopiero jest ubaw....kociaki grzebią w koszu, wyciągaja pranie, a Sabina wynosi:evil_lol: Zabieraja coś z blatu, bo Saba nie sięga i czasem z Saba sie tym dzielą....Mojej znajomej kociak wyciagał mięso z rosołu i rzucał psu:evil_lol:
Chcesz kociaka?:eviltong:
Mizianki dla Nerusia:loveu:

Posted

Chciałam kotecka, ale teraz to chyba mi przeszło:evil_lol: heheh

Neruś jest prze kochany...:lol: mi dziewczyny kradną wyprane rzeczy;)
Jak to dlaczego na tapczanie? Bo to tapczan jest od siedzenia, a nie podłoga:evil_lol:

Mizianki dla chłopaka:loveu:

Posted

[quote name='sabinka40']:evil_lol: to przygarnij kociaka, dopiero sie ubawisz:evil_lol: Spółka pies i kot to dopiero jest ubaw....kociaki grzebią w koszu, wyciągaja pranie, a Sabina wynosi:evil_lol: Zabieraja coś z blatu, bo Saba nie sięga i czasem z Saba sie tym dzielą....Mojej znajomej kociak wyciagał mięso z rosołu i rzucał psu:evil_lol:
Chcesz kociaka?:eviltong:
Mizianki dla Nerusia:loveu:[/QUOTE]
ja mam uraz do kociaków. Lubię je oglądać tak z daleka na zdjęciach:lol: Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami ładnych parę lat temu mieliśmy kota który ciągle spał mi w nocy na głowie i nie raz podrapał mi twarz. Podobno kociaki śpią na chorych miejscach więc od lat się ze mnie śmieją że mam coś z głową:stupid: