monia&nero Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 i na dobranoc Neruś gadający z rybkami :) [video=youtube;0Tg5pDX64TE]http://www.youtube.com/watch?v=0Tg5pDX64TE[/video] Quote
taxelina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja bym ciagle mu dawala jakies smakolyki tak cudnie patrzy :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ale Nero ma kochaną tą mordeczkę:loveu: Ciężko mu się oprzeć:lol: A co do filmiku, to nasuwa mi się jeden wniosek:evil_lol: Biedny Neruś jest taki samotny, że z rybkami chce się zaprzyjaźnić:evil_lol::cool3: Gdzie jest jego przyjaciółka?:Dog_run: Quote
Enigma79 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Słodziak :D A jaki głosik donośny. Pozdrawiamy ! Quote
nana11 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 He,he, rybki chyba nie były zbyt chętne do dyskusji ... a może Nero im nieźle nawtykał i się poobrażały :evil_lol: Quote
monia&nero Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale Nero ma kochaną tą mordeczkę:loveu: Ciężko mu się oprzeć:lol: A co do filmiku, to nasuwa mi się jeden wniosek:evil_lol: Biedny Neruś jest taki samotny, że z rybkami chce się zaprzyjaźnić:evil_lol::cool3: Gdzie jest jego przyjaciółka?:Dog_run:[/QUOTE] jego przyjaciółka jeszcze się nie narodzila he he [quote name='deer_1987']Ja bym ciagle mu dawala jakies smakolyki tak cudnie patrzy :loveu:[/QUOTE] oj powiem Ci, że to naprawdę trudne ale staram opierać sie tym jego słodkim oczkom :) [quote name='Enigma79']Słodziak :D A jaki głosik donośny. Pozdrawiamy ![/QUOTE] Na szczęście ten głosik słyszymy tylko jak Nero rozmawia z rybkami lub stróżuje i słyszy jakieś głosy na klatce schodowej. Po za tym to nie szczeka ale wydaje inne niezidentyfikowane odgłosy :D:D:D [quote name='nana11']He,he, rybki chyba nie były zbyt chętne do dyskusji ... a może Nero im nieźle nawtykał i się poobrażały :evil_lol:[/QUOTE] oj on tak zawsze im wtyka i dodatkowo starszy je łapkami więc nie należy do grona ich ulubieńców :diabloti: [quote name='unikatowydiament']super filmik:)[/QUOTE] Dzięki:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Hehehe myślisz, że niedługo będą ją robić:D ? Słodko sobie burczy;) Quote
Kawalier Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Z tego Waszego Nera, to niezły aparat jest!! Pozdrawiam. Quote
monia&nero Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe myślisz, że niedługo będą ją robić:D ? Słodko sobie burczy;)[/QUOTE] oj myślę że jeszcze trochę się wstrzymają :) Quote
monia&nero Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Kawalier']Z tego Waszego Nera, to niezły aparat jest!! Pozdrawiam. Oj to prawda! Również pozdrawiam Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mikołaj zagląda do Nerusia :D Byłeś grzeczny?;) Quote
monia&nero Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dziękuję! Neruś zawsze jest grzeczny:diabloti: Quote
taxelina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No wiadomo ze Nero jest grzeczny :loveu: Quote
monia&nero Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti: Quote
nana11 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='monia&nero']Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti:[/QUOTE] Bo jak na Księciunia przystało na twardym nie będzie się kłaść :evil_lol: Księżniczka na ziarnku grochu w wersji męskiej ;) Quote
KASIA&TOSIA Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 My też mamy taka księżniczkę:)) na panelach lezy tylko jak strzela focha na Pańcia :))) Głaski dla Nero:)) Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='monia&nero']Powiedzcie mi jak to jest, że Nero wykonuje poprawnie komendnę "waruj" tylko na tapczanie?:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na podlodzie się Księciunio nie położy:diabloti:[/QUOTE] Sherry nie moglam nauczyc teog bo sie nie chciala w kuchni polozyc na podlodze ale w pokoju na dywanie juz okej :diabloti: Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Haha, dobrze że mam zamykany kosz w łazience, bo kto wie, co Franek rozrywałby na strzępy. :evil_lol: Ale to fakt, buldogi mają taką specyficzną mimikę - jedna mina i koniec. :lol: I są przy tym tak śmieszne, że nie można być smutnym przy takim psiaku.[/QUOTE] ja też mam zamykany kosz w łazience ale cwaniak podpatrzył jak go otwieramy. Naciska sobie łapką na przycisk a jak kosz się trochę otworzy to wpycha do niego głowę i patrzy co by tu ukraść. Czasami jak słyszymy hałas w łazience to znaczy że Nero nie może wyciągnąć głowy z kosza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sabinka40 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 :evil_lol: to przygarnij kociaka, dopiero sie ubawisz:evil_lol: Spółka pies i kot to dopiero jest ubaw....kociaki grzebią w koszu, wyciągaja pranie, a Sabina wynosi:evil_lol: Zabieraja coś z blatu, bo Saba nie sięga i czasem z Saba sie tym dzielą....Mojej znajomej kociak wyciagał mięso z rosołu i rzucał psu:evil_lol: Chcesz kociaka?:eviltong: Mizianki dla Nerusia:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Chciałam kotecka, ale teraz to chyba mi przeszło:evil_lol: heheh Neruś jest prze kochany...:lol: mi dziewczyny kradną wyprane rzeczy;) Jak to dlaczego na tapczanie? Bo to tapczan jest od siedzenia, a nie podłoga:evil_lol: Mizianki dla chłopaka:loveu: Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='sabinka40']:evil_lol: to przygarnij kociaka, dopiero sie ubawisz:evil_lol: Spółka pies i kot to dopiero jest ubaw....kociaki grzebią w koszu, wyciągaja pranie, a Sabina wynosi:evil_lol: Zabieraja coś z blatu, bo Saba nie sięga i czasem z Saba sie tym dzielą....Mojej znajomej kociak wyciagał mięso z rosołu i rzucał psu:evil_lol: Chcesz kociaka?:eviltong: Mizianki dla Nerusia:loveu:[/QUOTE] ja mam uraz do kociaków. Lubię je oglądać tak z daleka na zdjęciach:lol: Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami ładnych parę lat temu mieliśmy kota który ciągle spał mi w nocy na głowie i nie raz podrapał mi twarz. Podobno kociaki śpią na chorych miejscach więc od lat się ze mnie śmieją że mam coś z głową:stupid: Quote
Recommended Posts