Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma to jak powygrzewać dupcię na słoneczku :lol:
Jak już się robi cieplej to Oli dużo czasu spędza na balkonie. Może się poopalać i obserwować okolice :cool3:

Posted

[quote name='Kaaasia']https://lh5.googleusercontent.com/-LOhusiyXhig/T4NNsIhZkVI/AAAAAAAAAd4/z3ZP0k_i4aI/s640/DSC01976.JPG?gl=PL Jaki uśmiech :loveu:
a jakie ząbki krzywe :)
[quote name='Kaaasia']Nie ma to jak powygrzewać dupcię na słoneczku :lol:
Jak już się robi cieplej to Oli dużo czasu spędza na balkonie. Może się poopalać i obserwować okolice :cool3:
Nero lubi balkon ale nie może obserwować okolicy bo balkon jest zabudowany. Jak jedziemy do teściów to na ich balkonie Nero nadzoruje całą okolicę :)

[quote name='unikatowydiament']oj widzę że Neruś lubi wygrzewać się w słoneczku,jak mój Oscarek:)
Oj tak lubi słoneczko :)

Posted

Słuchajcie Dziewczęta Nero od pewnego czasu nie pozwala Rafałowi wyjść z domu. Skacze na niego i strasznie sie denerwuje. Dzieje się tak jak jesteśmy z Rafałem razem w domu i on wychodzi. Jak Rafał jest sam i wychodzi to Nero zachowuje się normalnie. O co tu chodzi??????

Posted

to ja dodam jeszcze raz swój post ukradziony przez dogo - może sie złapiemy na jakis spacerek z naszymi bulwami? My mieszkamy na dębcu wiec blisko Lubonia i Billy też ma fioła na punkcie patyków :)

Posted

emdziolek napisał(a):
to ja dodam jeszcze raz swój post ukradziony przez dogo - może sie złapiemy na jakis spacerek z naszymi bulwami? My mieszkamy na dębcu wiec blisko Lubonia i Billy też ma fioła na punkcie patyków :)

Bardzo chętnie może Łęgi Dębińskie? w ten weekend niestety nie damy rady ale w następny bardzo chętnie :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:loveu: Ile pięknych zdjęć Nerusia:loveu:
Ciężko wybrać najlepsze!

A co do kłopotu, to szczerze mówiąc nie wiem, więc się nie wypowiadam, ale psiak mojej Mami robi tak samo.. hmm..
nie wiem co z Neronem zrobić jak go uspokajam to się jeszcze bardziej nakręca.

[quote name='Alicja']mniamniuśny :)
https://lh5.googleusercontent.com/-OChn-hzT17I/T5QqGXNDKWI/AAAAAAAAAkU/zw8CzvAnxJE/s640/DSC02080.JPG?gl=PL

Kupiłaś mu krem z filtrem ??
jeszcze nie :)