monia&nero Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Alicja napisał(a):moczenie nóżek widzę było ;) było było :) Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 monia&nero napisał(a):było było :) u nas dziś tylko spacery po okolicy , nie było kiedy pojechać Quote
monia&nero Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 dziś też nie mogę nigdzie z Pieronem pojechać ale na szczęście mam pole i łąkę przed domem więc Nero tam sobie pohasa. No ale to dopiero wieczorkiem bo teraz za duży upał dla buldożka. Miłej niedzieli :loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='monia&nero']dziś też nie mogę nigdzie z Pieronem pojechać ale na szczęście mam pole i łąkę przed domem więc Nero tam sobie pohasa. No ale to dopiero wieczorkiem bo teraz za duży upał dla buldożka. Miłej niedzieli :loveu: oj upał nie służy naszym pupilkom ... miłego dnia :hand: Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 i od Nas także miłej niedzieli,tulaski zasyłamy:) Quote
Alicja Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='monia&nero']Opalanko :) https://lh3.googleusercontent.com/-cq6wvYtcoU4/T-dTIsXRrsI/AAAAAAAAAzk/FcxBY0fpfjI/s640/Zdj%C4%99cie0218.jpg?gl=PL a opalaczki gdzie ;) Quote
Kaaasia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-cq6wvYtcoU4/T-dTIsXRrsI/AAAAAAAAAzk/FcxBY0fpfjI/s640/Zdj%C4%99cie0218.jpg?gl=PL Wczasowicz pełnym pyskiem :cool3: Te nasze krótkoryjki źle znoszą upały, więc kilka ciężkich miesięcy przed nami :shake: Quote
Oscar Patric Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='monia&nero']Opalanko :) słodziak:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Opalony na czekoladowo;) tylko pozazdrościć:D Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Dziś Neruś dostał masę smakołyków i całusów. Niestety nie mogliśmy pojechać na długi spacer ponieważ był zbyt duży upał. A Wy ja spędziliście Dzień Psa? Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Na upalnej wystawie w Gorzowie. :lol: Nie wiedziałam, że dziś dzień psa! Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Na upalnej wystawie w Gorzowie. :lol: Nie wiedziałam, że dziś dzień pa! I Franek dał radę w ten upał? Dzielny buldog :) Lecę w takim razie szybko do Was zobaczyć jaki wynik choć napewno dosknały :) Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 KASIA&TOSIA napisał(a):Na moczeniu stópek w Wapiennicy :))) o to super! Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 KASIA&TOSIA napisał(a):Tosiak teraz odsypia...padła na maksa :))) Upał jej nie przeszkadzał? Nero mi wymiękał sam nawet nie chciał za bardzo po dworze chodzić. Szybko 1 i 2 i do domu :) Quote
KASIA&TOSIA Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tosia jest twarda czytaj uparta ale ukrywała się w cieniu lub w wodzie :))) operacja jednak bardzo nam pomogła :))) Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 KASIA&TOSIA napisał(a):Tosia jest twarda czytaj uparta ale ukrywała się w cieniu lub w wodzie :))) :) :) :) Twarda dziewczyna :) Quote
Kaaasia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 A my spędziliśmy dzień na nic nie robieniu :multi: a czuję się tak jakbym przebiegła ze 20km :shake: Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Kaaasia napisał(a):A my spędziliśmy dzień na nic nie robieniu :multi: a czuję się tak jakbym przebiegła ze 20km :shake: Fajnie tak sobie nic nie robić :) upał daje się we znaki Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 KASIA&TOSIA napisał(a):Tosia jest twarda czytaj uparta ale ukrywała się w cieniu lub w wodzie :))) operacja jednak bardzo nam pomogła :))) Jaką Tosilla miała operację? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nooo my też leżeliśmy w łóżku pół dnia - na co mam dowody:evil_lol: Ale w takiej temperaturze nawet taras to wyzwanie... nie wiem czy jak byłam dzieckiem to miałam lepszą kondycję czy co, ale nie pamiętam takich upałów...:roll: W sumie też nie wiedziałam, że jest dzień psa..;) A Tosia miała korektę noska i podniebienia :) (że pozwolę sobie odpowiedzieć za Kasię ;)) Quote
Recommended Posts