Bjuta Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ech no niesamowity jest ten jego pech!!! Trzeba jakoś to odczynić - czy co? Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bjuta napisał(a):Ech no niesamowity jest ten jego pech!!! Trzeba jakoś to odczynić - czy co? Jakies uroki trzeba odczynic czu co ? Biedak juz 7 lat siedzi w Schronisku :( Quote
Panca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 damn...faktycznie chyba trzeba uciec sie do czarow jakichs :-/ Quote
Mysia_ Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 qrczę, to aż niemożliwe... Bilbordy, ogłoszenia w prasie, w necie... wszędzie... i to już tak długo! Quote
Mysia_ Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Mam dla Was niespodziankę :) Majk został adoptowany!!!!! :multi::multi::multi: Mieszkanie w Gliwicach, decyzja bardzo przemyślana, bardzo fajna dziewczyna.. Trzymajcie mocno kciuki, żeby Majk się się spisał ;) Quote
agumka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Mysia_']Mam dla Was niespodziankę :) Majk został adoptowany!!!!! :multi::multi::multi: Mieszkanie w Gliwicach, decyzja bardzo przemyślana, bardzo fajna dziewczyna.. Trzymajcie mocno kciuki, żeby Majk się się spisał ;)[/QUOTE] JAKA SUPER WIADOMOSC !!!! MAJK TRZYMAJ SIE CHŁOPAKU A NIE POPISUJ SIE ZA BARDZO !!!! Mysiu, byłas ostatnio u Karmelka na wątku? Quote
Bjuta Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 O rany!!!!!! Majk, staraj się, bardzo się staraj! Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ogromnie sie ciesze . Niech sie chlopak spisuje na piatke i ma kochajacy domek. Wreszcie sie biedak doczekal. Quote
angineuuka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Bjuta']O rany!!!!!! Majk, staraj się, bardzo się staraj![/QUOTE] [quote name='Ingrid44']Ogromnie sie ciesze . Niech sie chlopak spisuje na piatke i ma kochajacy domek. Wreszcie sie biedak doczekal.[/QUOTE] A może raczej niech domek się spisze. Dlaczego tylko od tych bid oczekujemy tak wiele? Quote
Bjuta Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 No wiesz... Domek z tego co Mysia mówi - będzie się starał, to i Majk, mógłby troszeczkę odpuścić... :) Ja zresztą myślę, że on będzie tak ogłupiały zmianą, że może nie będzie chciał zjadać wszystkich spotkanych na drodze dzieci... Quote
betka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 :oops: Widzę, że są tu Ludzie znający się na terierach. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie ocenić czy Tofik to terier? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/219411-Tofik-miesiące-na-ulicy-pobity-pogryziony-Już-w-hotelu-długi-brak-dekl-co-dalej?p=20107662#post20107662[/URL] Quote
Sabina02 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Super!!!!!! :multi: Powodzenia Majkusiu!!!!! :multi: Quote
Bjuta Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Mysiu, są jakieś wieści jak mu tam idzie? Quote
Mariolaok Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Majkuś jest moim sąsiadem zza płota. Jak go zobaczylam i usłyszałam jego imię i to że jest z Zabrza, to wiedziałm, że gdzieś widziałm jego wątek. Domek ma cudowny, kochający pieski. Był u fryzjera, jest czyściutki, zadowolony i uśmiechnięty. Myślę, że nie mógł lepiej trafić. Quote
Bjuta Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Dziękujemy pięknie za relacje!!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! BARDZO!!!!! Quote
angineuuka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 no to super, że mamy osobę pilnującą Majka ;) Quote
Mysia_ Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Mariolaok']Majkuś jest moim sąsiadem zza płota. Jak go zobaczylam i usłyszałam jego imię i to że jest z Zabrza, to wiedziałm, że gdzieś widziałm jego wątek. Domek ma cudowny, kochający pieski. Był u fryzjera, jest czyściutki, zadowolony i uśmiechnięty. Myślę, że nie mógł lepiej trafić.[/QUOTE] bardzo dziękujemy za pojawienie się na wątku :) Quote
Panca Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Poplakalam sie ze szczęścia !:-)))))) cuda sie zdarzają i ja w nie wierze! Nigdy nie tracilam nadziei ze los sie do niego usmiechnie. Ciekawi mnie bardzo skąd właścicielka sie o nim dowiedziała . Wspaniała wiadomość :-)))) pozdrawiam ja i dziękuje za wielkie serce i odwagę :-* Quote
Bjuta Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Co słychać Majki! Zrobią Ci choinkę ze światełkami i bombkami? Żebyś ty wiedział ile ludzi się cieszy, że spędzisz pierwsze od lat święta w domu... Quote
ania > Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 o rany!!! :) co za wiadomosc!!! powodzenia Majk! :):):) tez jestem ciekawa jak go jego nowa pani wypatrzyla? :) Quote
Recommended Posts