Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam dla Was niespodziankę :) Majk został adoptowany!!!!! :multi::multi::multi:

Mieszkanie w Gliwicach, decyzja bardzo przemyślana, bardzo fajna dziewczyna.. Trzymajcie mocno kciuki, żeby Majk się się spisał ;)

Posted

[quote name='Mysia_']Mam dla Was niespodziankę :) Majk został adoptowany!!!!! :multi::multi::multi:

Mieszkanie w Gliwicach, decyzja bardzo przemyślana, bardzo fajna dziewczyna.. Trzymajcie mocno kciuki, żeby Majk się się spisał ;)[/QUOTE]

JAKA SUPER WIADOMOSC !!!! MAJK TRZYMAJ SIE CHŁOPAKU A NIE POPISUJ SIE ZA BARDZO !!!!

Mysiu, byłas ostatnio u Karmelka na wątku?

Posted

[quote name='Bjuta']O rany!!!!!! Majk, staraj się, bardzo się staraj![/QUOTE]

[quote name='Ingrid44']Ogromnie sie ciesze . Niech sie chlopak spisuje na piatke i ma kochajacy domek. Wreszcie sie biedak doczekal.[/QUOTE]

A może raczej niech domek się spisze. Dlaczego tylko od tych bid oczekujemy tak wiele?

Posted

No wiesz... Domek z tego co Mysia mówi - będzie się starał, to i Majk, mógłby troszeczkę odpuścić... :) Ja zresztą myślę, że on będzie tak ogłupiały zmianą, że może nie będzie chciał zjadać wszystkich spotkanych na drodze dzieci...

Posted

:oops:
Widzę, że są tu Ludzie znający się na terierach. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie ocenić czy Tofik to terier? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/219411-Tofik-miesiące-na-ulicy-pobity-pogryziony-Już-w-hotelu-długi-brak-dekl-co-dalej?p=20107662#post20107662[/URL]

Posted

Majkuś jest moim sąsiadem zza płota. Jak go zobaczylam i usłyszałam jego imię i to że jest z Zabrza, to wiedziałm, że gdzieś widziałm jego wątek. Domek ma cudowny, kochający pieski. Był u fryzjera, jest czyściutki, zadowolony i uśmiechnięty. Myślę, że nie mógł lepiej trafić.

Posted

[quote name='Mariolaok']Majkuś jest moim sąsiadem zza płota. Jak go zobaczylam i usłyszałam jego imię i to że jest z Zabrza, to wiedziałm, że gdzieś widziałm jego wątek. Domek ma cudowny, kochający pieski. Był u fryzjera, jest czyściutki, zadowolony i uśmiechnięty. Myślę, że nie mógł lepiej trafić.[/QUOTE]

bardzo dziękujemy za pojawienie się na wątku :)

Posted

Poplakalam sie ze szczęścia !:-)))))) cuda sie zdarzają i ja w nie wierze! Nigdy nie tracilam nadziei ze los sie do niego usmiechnie. Ciekawi mnie bardzo skąd właścicielka sie o nim dowiedziała . Wspaniała wiadomość :-)))) pozdrawiam ja i dziękuje za wielkie serce i odwagę :-*

Posted

Co słychać Majki! Zrobią Ci choinkę ze światełkami i bombkami? Żebyś ty wiedział ile ludzi się cieszy, że spędzisz pierwsze od lat święta w domu...