Mysia_ Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 za każdym razem jak jakieś dzieciaczki przechodzą koło jego boksu to Majk dostaje furii, ale już kiedyś pisałam, że testowałam go na Mikołaja ;) i Mikołaj stał koło boksu parę minut i Majk w końcu odpuścił... Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Mysia_']za każdym razem jak jakieś dzieciaczki przechodzą koło jego boksu to Majk dostaje furii, ale już kiedyś pisałam, że testowałam go na Mikołaja ;) i Mikołaj stał koło boksu parę minut i Majk w końcu odpuścił...[/QUOTE] Czy byl testowany na otwartej przestrzeni ? moze on tylko taki grozny w boksie ? Mamm na mysli oczywiscie na mocnej smyczy i z odleglosci zeby zadnemy dziecku nic sie nie stalo. Quote
Mysia_ Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Ingrid44']Czy byl testowany na otwartej przestrzeni ? moze on tylko taki grozny w boksie ? Mamm na mysli oczywiscie na mocnej smyczy i z odleglosci zeby zadnemy dziecku nic sie nie stalo.[/QUOTE] niestety nie, ale niestety jak już ma możliwość przywieźć Mikołaja do schroniska to nie mam pomocnika do tego eksperymentu :-( Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Mysia_']niestety nie, ale niestety jak już ma możliwość przywieźć Mikołaja do schroniska to nie mam pomocnika do tego eksperymentu :-([/QUOTE] Szkoda bo moze on juz "wyrosl " z tego i moglby byc domek z dziecmi . Quote
agumka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Majk jeździ po Warszawie, w metrze :) jest wyświetlany na ekranach, dzieki KarmimyPsiaki Quote
Mysia_ Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ingrid44']Szkoda bo moze on juz "wyrosl " z tego i moglby byc domek z dziecmi .[/QUOTE] niestety za kratami nadal tak reaguje :-( Quote
Panca Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 o kurcze....jaki piekny Majk...czyw ogole ta kampania jest efektywna? czy da mu dom? Quote
Bjuta Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Nie ma tam nr telefonu, musiałby ktoś wklepać karmimy psiaki albo psiutlmnie i odszukać Majka. Quote
Panca Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 zauwazylam..muslaby sie ktos bardzo postarac a wiadomo ze wiekszosci sie nie chce:((( Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Bardzo smutne ze Majk juz 7 lat w Schronisku :( Czy on ma ogloszenia na Warszawe, jakos ostatnio duzo pieskow poszlo tam do swoich domkow. Quote
Mysia_ Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Tylko jeden pan, który widział bilbord napisał do nas maila, że chce Majka wirtualnie adoptować.... Quote
agumka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mysia_ napisał(a):Tylko jeden pan, który widział bilbord napisał do nas maila, że chce Majka wirtualnie adoptować.... to i tak dużo, ale faktycznie słabo z tym numerem telefonu... bo ludzie mogą nie mieć internetu, a chcieć psa i co wtedy... Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mysia_ napisał(a):Tylko jeden pan, który widział bilbord napisał do nas maila, że chce Majka wirtualnie adoptować.... dobrze że chociaż to . A jak Majk by się komuś spodobał, to takie szukanie by mu problemu nie sprawiło .. ;) Quote
Bjuta Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Mnie by nie przyszło do głowy, że to jest "prawdziwy" pies. Pomyślałabym, że wzięli fotkę z bazy danych i tyle. Quote
Ingrid44 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Bjuta napisał(a):Mnie by nie przyszło do głowy, że to jest "prawdziwy" pies. Pomyślałabym, że wzięli fotkę z bazy danych i tyle. Ja tez bym tak pomyslala. Wiadomo jak robi sie reklamy. Fotoshop na calego. Moze jednak ktas pokocha Majkusia. Quote
Mysia_ Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 "Karmimy Psiaki" obiecują, że jak ta kampania nie przyniesie skutków to będą próbować dalej.... Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Niech probuja bo Majeczek tyle lat juz przesiedzial w Schronisku :( Quote
Mysia_ Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 w jego przypadku to jest na prawdę co najmniej dziwne... Taki piękny psiak :-( Quote
Bjuta Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Kochani, a czy pamiętacie, żeby codziennie klikać na Majka? :) http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie Może uda się uzbierać na ten bilbord. Quote
Ingrid44 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Bjuta']Kochani, a czy pamiętacie, żeby codziennie klikać na Majka? :) http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie Może uda się uzbierać na ten bilbord. Nic o tym nie wiedzialam , bede klikac i rozesle po znajomych . Quote
Bjuta Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 O super! Dzięki!!! :) (Ale ze mnie ciapa....) Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Bjuta']Kochani, a czy pamiętacie, żeby codziennie klikać na Majka? :) http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie Może uda się uzbierać na ten bilbord. Klikajcie cioteczki ! :) Quote
Recommended Posts