Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

za każdym razem jak jakieś dzieciaczki przechodzą koło jego boksu to Majk dostaje furii, ale już kiedyś pisałam, że testowałam go na Mikołaja ;) i Mikołaj stał koło boksu parę minut i Majk w końcu odpuścił...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']za każdym razem jak jakieś dzieciaczki przechodzą koło jego boksu to Majk dostaje furii, ale już kiedyś pisałam, że testowałam go na Mikołaja ;) i Mikołaj stał koło boksu parę minut i Majk w końcu odpuścił...[/QUOTE]

Czy byl testowany na otwartej przestrzeni ? moze on tylko taki grozny w boksie ? Mamm na mysli oczywiscie na mocnej smyczy i z odleglosci zeby zadnemy dziecku nic sie nie stalo.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Ingrid44']Czy byl testowany na otwartej przestrzeni ? moze on tylko taki grozny w boksie ? Mamm na mysli oczywiscie na mocnej smyczy i z odleglosci zeby zadnemy dziecku nic sie nie stalo.[/QUOTE]

niestety nie, ale niestety jak już ma możliwość przywieźć Mikołaja do schroniska to nie mam pomocnika do tego eksperymentu :-(

Posted

[quote name='Mysia_']niestety nie, ale niestety jak już ma możliwość przywieźć Mikołaja do schroniska to nie mam pomocnika do tego eksperymentu :-([/QUOTE]

Szkoda bo moze on juz "wyrosl " z tego i moglby byc domek z dziecmi .

Posted

Mysia_ napisał(a):
Tylko jeden pan, który widział bilbord napisał do nas maila, że chce Majka wirtualnie adoptować....

to i tak dużo, ale faktycznie słabo z tym numerem telefonu... bo ludzie mogą nie mieć internetu, a chcieć psa i co wtedy...

Posted

Mysia_ napisał(a):
Tylko jeden pan, który widział bilbord napisał do nas maila, że chce Majka wirtualnie adoptować....

dobrze że chociaż to .

A jak Majk by się komuś spodobał, to takie szukanie by mu problemu nie sprawiło .. ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Mnie by nie przyszło do głowy, że to jest "prawdziwy" pies. Pomyślałabym, że wzięli fotkę z bazy danych i tyle.
Ja tez bym tak pomyslala. Wiadomo jak robi sie reklamy. Fotoshop na calego.

Moze jednak ktas pokocha Majkusia.

• 2 weeks later...