Beatkaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przystojniaku spadłeś jak nie wiem...szybko nadrabiaj :) Quote
Beatkaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Majkuś i co z Twoim domkiem??:(:(:( Gdzie on jest ???????....... Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Chyba nikt nie dzwonil o Majkusia bo cisza na watku :( Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 W głowie mi się to nie mieści - to zjawiskowo piękny pies! Quote
Ingrid44 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Bjuta napisał(a):W głowie mi się to nie mieści - to zjawiskowo piękny pies! Ja tez tak mysle . Na dodatek caly bialutki a ludzie podobno lubia jasne pieski . Quote
Beatkaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tak,Majki taki piękny super pies...a tu cisza i nikt go nie chce :( Quote
Bjuta Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Majki, jak ci się teraz z Arą uklada? Dogadaliście się? Quote
Beatkaa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bjuta napisał(a):Majki, jak ci się teraz z Arą uklada? Dogadaliście się? Dawno do Majka nie zaglądałam :( Mam teraz niezły sajgon w szkole,do tego praca i ledwo wyrabiam. Ostatni raz jak z nimi byłam to nadal widać tą przewagę,że Ara musi coś obwąchać,czy zjeść pierwsza.Majkuś ustępuje.Jednak wydaje mi się,że ostatecznie nie mają źle,poza ostatnim wybrykiem jak Ara pokazała zęby to więcej już tego nie widziałam :) Quote
Bjuta Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Musiały podpisać jakiś pakt o nieagresji... :) Quote
Mysia_ Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ara rządzi Majkiem i on po prostu ustępuje, pewnie gorzej by było jakby nie ustępował :evil_lol: Było w pewnym momencie nawet jakieś zainteresowanie tym naszym Majkusiem, a teraz znowu cisza :-( Quote
Ingrid44 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mysia_ napisał(a):Było w pewnym momencie nawet jakieś zainteresowanie tym naszym Majkusiem, a teraz znowu cisza :-( Niedobrze :( Quote
Beatkaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Majk już nawet nie ciągnie tak jak miesiąc temu :( On już chyba traci nadzieje,że ktoś go weźmie...Ara pełna energii a on już nie ten sam psiak :( Quote
Beatkaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Bjuta napisał(a):Naprawdę? To bardzo smutne. :( Tak,straszna zmiana :( W grudniu inny psiak,niż teraz.Może kwestia,że nie wychodził na spacer już dłuugo ze mną i zmarniał z tego powodu.Nie wiem,ale to przykre. Quote
Mysia_ Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Majk znowu mieszka sam :roll: dzisiaj jego koleżanka - Ara została adoptowana :cool3::loveu: Quote
Bjuta Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Majki - może trochę odsapniesz od tych bab... Arusiu, bądź w miarę grzeczna!! Ale będziesz tęsknić za Beatką... Quote
__Lara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Może i jemu się za niedługo poszczęści :) Quote
Beatkaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mysia_ napisał(a):Majk znowu mieszka sam :roll: dzisiaj jego koleżanka - Ara została adoptowana :cool3::loveu: A pojechała do domku czy do ogródka? :) Majkuś teraz sam,sama juz nie wiem,baby nim rządzą,ale z drugiej strony biedny teraz sam w pustym boksie :roll: Mysiu myślisz,żeby jakiegoś psiaka tam do niego dać? Bjuta napisał(a):Majki - może trochę odsapniesz od tych bab... Arusiu, bądź w miarę grzeczna!! Ale będziesz tęsknić za Beatką... Ja już za nią tęsknie,ale niech się jej powodzi.Ja tak mam,że się zawsze strasznie do wszystkiego przywiązuje :oops: Quote
Ingrid44 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Biedny Majkus :( Wszedzie mowia ze jasne pieski szybciej znajduja domki a tu taka klapa :( Quote
Beatkaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ingrid44 napisał(a):Biedny Majkus :( Wszedzie mowia ze jasne pieski szybciej znajduja domki a tu taka klapa :( Pech jak nic...i co tu zrobić :( Quote
aanka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Majkuś - psiaczk u.:roll: musisz sobie wyobrazić swój wymarzony dom ...... i na pewno go odnajdziesz ....- tzrymam kciuki ........ Quote
Recommended Posts