Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Majki, jak ci się teraz z Arą uklada? Dogadaliście się?

Dawno do Majka nie zaglądałam :( Mam teraz niezły sajgon w szkole,do tego praca i ledwo wyrabiam.
Ostatni raz jak z nimi byłam to nadal widać tą przewagę,że Ara musi coś obwąchać,czy zjeść pierwsza.Majkuś ustępuje.Jednak wydaje mi się,że ostatecznie nie mają źle,poza ostatnim wybrykiem jak Ara pokazała zęby to więcej już tego nie widziałam :)

Posted

Ara rządzi Majkiem i on po prostu ustępuje, pewnie gorzej by było jakby nie ustępował :evil_lol:
Było w pewnym momencie nawet jakieś zainteresowanie tym naszym Majkusiem, a teraz znowu cisza :-(

Posted

Bjuta napisał(a):
Naprawdę? To bardzo smutne. :(

Tak,straszna zmiana :( W grudniu inny psiak,niż teraz.Może kwestia,że nie wychodził na spacer już dłuugo ze mną i zmarniał z tego powodu.Nie wiem,ale to przykre.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Majk znowu mieszka sam :roll: dzisiaj jego koleżanka - Ara została adoptowana :cool3::loveu:

A pojechała do domku czy do ogródka? :) Majkuś teraz sam,sama juz nie wiem,baby nim rządzą,ale z drugiej strony biedny teraz sam w pustym boksie :roll:
Mysiu myślisz,żeby jakiegoś psiaka tam do niego dać?

Bjuta napisał(a):
Majki - może trochę odsapniesz od tych bab... Arusiu, bądź w miarę grzeczna!! Ale będziesz tęsknić za Beatką...

Ja już za nią tęsknie,ale niech się jej powodzi.Ja tak mam,że się zawsze strasznie do wszystkiego przywiązuje :oops: