Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby mu się udało !! A tak w ogóle to kiedy się ukaże lutowe wydanie ?

Kurczę jeśli chodzi o finanse chciałabym się z Tobą rozliczyć Bjutko,ale wciąż nie dotarły żadne wpłaty,oprócz tych o których pisałam.:roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lutowe wydanie powinno byc osiagalne juz jakos po 20 . Zawsze u was tak jest . Do mnie dociera znaczne pozniej.:lol:

Jesli psinek ma jakas nadwyzke finansowa to mozna mu wykupic ogloszenia na bazarku. W tej chwili jest bazarek - 50 ogloszen za 10 zl .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Lutowe wydanie powinno byc osiagalne juz jakos po 20 . Zawsze u was tak jest . Do mnie dociera znaczne pozniej.:lol:

Jesli psinek ma jakas nadwyzke finansowa to mozna mu wykupic ogloszenia na bazarku. W tej chwili jest bazarek - 50 ogloszen za 10 zl .

To czekam z niecierpliwością na ten numer :)

Co do Majka...to z tego co patrzyłam po stronach to jest nawet trochę poogłaszany,jednak co do finansów to z tego co wiem ogłoszenie kosztowało 170zł,a Majk powinien mieć stan konta na 175zł,a więc 5zł nadwyżki :) Byle tylko pieniążki w końcu dotarły na moje konto,to na pewno jak nie Majkusiowi to jakiejś innej bidzie się przyda :)