paulinken Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Mi się też bardzo podoba :) Niech no tylko teraz ktoś zadzwoni! Quote
panbazyl Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 i zapraszam na bazarek dla Malego Dustiego [url]http://www.dogomania.pl/threads/195411-!!!Zosta%C5%84-Psim-Anio%C5%82em!anio%C5%82y-z-masy-solnej-ver.2.0.-dla-Dustiego-do-15.11.2010-g.10[/url]! Quote
Bonsai Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ach ten nasz Dasti .. Nawet pół telefonu o niego nie było. :( Labka i kaukaz mieli takie szczęście, a on? Biedaczek, pewnie święta spędzi samotnie... :( Quote
panbazyl Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 no i na bazarku dla Malego też jakoś o aniolki nikt się nie bije.... Co się dzieje???? Quote
Akrum Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 oj Dasti, Dasti... spodobało ci się u yumanji... a jakieś zdjęcia nowe są do ogłoszeń? Quote
yumanji Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Obiecalam Paulinken jutro..darujcie..dzis bylo pieknie,slonecznie,ale mam psa,chyba z nowotworem kosci i chyba juz go boli,niedawno pojechal moj wet...nie bylam nawet w nastroju,ale sie poprawie..nie mam jakiegos super aparatu,ale porobie jutro,mze cos sie nada... Quote
Bonsai Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Dasti ma jednego obserwatora na Allegro. :razz: Quote
Akrum Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 heh, mój tymczasowicz ma ponad 2000 wejść na allegro, 7 obserwatorów i nic... a to słodki i śliczny szczenior jest... Quote
Akrum Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy... miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :) Quote
yumanji Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Akrum']ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy... miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :)[/QUOTE] Ja mam pieknego szczeniora od lutego...jeden telefon byl Quote
Bonsai Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Zrobiłam małemu nowe, wyróżnione ogłoszenie na gumtree - [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dasti-kocha-dzieci-i-caly-swiat-Pokochaj-go-W0QQAdIdZ242531694[/url] Jak będą jakieś nowe zdjęcia to mogę dodać, zamienić. Ale wyróżnione mamy tylko przez 7 dni. Aha, i poszła opłata za hotelik i na karmę. Quote
panbazyl Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 i aniołki na Dastiego też jakoś kiepsko... Quote
zuzia_kuzik Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='panbazyl']i aniołki na Dastiego też jakoś kiepsko...[/QUOTE] MOze warto zoorganizowac go ponownie, albo na allegro wystawic?? Ida swieta napewno znajda sie chetni :) Quote
Bonsai Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;) Quote
zuzia_kuzik Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Bonsai']Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)[/QUOTE] a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego?? Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie Quote
Bonsai Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego?? Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie[/QUOTE] Dokładne rozliczenie jest na pierwszej stronie. Obecnie Dasti ma 50 zł. Bazarek cegiełkowy na pewno by się przydał... ;) Quote
zuzia_kuzik Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Bonsai']Dokładne rozliczenie jest na pierwszej stronie. Obecnie Dasti ma 50 zł. Bazarek cegiełkowy na pewno by się przydał... ;)[/QUOTE] zoorganizuje cos w weekend dobrze??:) Quote
panbazyl Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Bonsai']Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)[/QUOTE] dokładnie. Moze się jeszcze gdzieś coś uda dla chłopaka zdobyć. ale o tym jak wróci Paulinken. Quote
paulinken Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dopiero nadrabiam zaległość na wątkach... Quote
panbazyl Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 nadrabiaj, nadrabiaj! Trochę pewnie się tego nazbierało ;) Quote
paulinken Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nawet nie trochę... yumanji, przyślij mi proszę zdjęcia, trzeba młodego poogłaszać. Quote
zuzia_kuzik Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='paulinken']Nawet nie trochę... yumanji, przyślij mi proszę zdjęcia, trzeba młodego poogłaszać.[/QUOTE] ja tez w wolnej chwilii moge pooglaszac ta mordeczke, tylko napisz paulinken, gdzie TY robisz ogloszenia i najwyzej ja tez cos porobie :) Quote
Recommended Posts