Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i zapraszam na bazarek dla Malego Dustiego
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195411-!!!Zosta%C5%84-Psim-Anio%C5%82em!anio%C5%82y-z-masy-solnej-ver.2.0.-dla-Dustiego-do-15.11.2010-g.10[/url]!

Posted

Ach ten nasz Dasti .. Nawet pół telefonu o niego nie było. :( Labka i kaukaz mieli takie szczęście, a on? Biedaczek, pewnie święta spędzi samotnie... :(

Posted

Obiecalam Paulinken jutro..darujcie..dzis bylo pieknie,slonecznie,ale mam psa,chyba z nowotworem kosci i chyba juz go boli,niedawno pojechal moj wet...nie bylam
nawet w nastroju,ale sie poprawie..nie mam jakiegos super aparatu,ale porobie jutro,mze cos sie nada...

Posted

ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy...
miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :)

Posted

[quote name='Akrum']ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy...
miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :)[/QUOTE]
Ja mam pieknego szczeniora od lutego...jeden telefon byl

Posted

Zrobiłam małemu nowe, wyróżnione ogłoszenie na gumtree - [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dasti-kocha-dzieci-i-caly-swiat-Pokochaj-go-W0QQAdIdZ242531694[/url]
Jak będą jakieś nowe zdjęcia to mogę dodać, zamienić. Ale wyróżnione mamy tylko przez 7 dni.

Aha, i poszła opłata za hotelik i na karmę.

Posted

[quote name='Bonsai']Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)[/QUOTE]
a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego??
Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego??
Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie[/QUOTE]
Dokładne rozliczenie jest na pierwszej stronie. Obecnie Dasti ma 50 zł. Bazarek cegiełkowy na pewno by się przydał... ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)[/QUOTE]

dokładnie. Moze się jeszcze gdzieś coś uda dla chłopaka zdobyć. ale o tym jak wróci Paulinken.

Posted

[quote name='paulinken']Nawet nie trochę...

yumanji, przyślij mi proszę zdjęcia, trzeba młodego poogłaszać.[/QUOTE]

ja tez w wolnej chwilii moge pooglaszac ta mordeczke, tylko napisz paulinken, gdzie TY robisz ogloszenia i najwyzej ja tez cos porobie :)