Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryśko miał powtórzone zastrzyki jak ostatnio. Od jutra mamy Synulox przez 5 dni. Zalecone kolejne odrobaczenie 8 września ( tabletkę mamy i Synulox na wynos)
Rozliczę się z dr w tygodniu.
Rysio pozdrawia:)

Posted

Cały czas czekam na info o ew. transporcie! My się chyba zdecydujemy wziąć Rysia do nas do domu, do hotelu pójdzie dopiero wtedy, gdy nie będzie możliwości pokojowej egzystencji moich zwierzaków, bo jeszcze mała zamojska znajda przyjedzie do nas na tymczas!

Posted

[quote name='agusiazet']Jak tylko dowiem się, że Rysio w hoteliku dam znać:) I jak się czuje też![/QUOTE]
Rysio dojechał!:) Własnie dostałam wiadomość
Pewnie głodny bardzo jest.

Posted

Wieści są bardzo dobre, Rysio jest cudnym kotem, przytula się i cieszy na widok człowieka, i wg Aśki będzie z niego wielkie kocisko!!! Jutro przyjeżdża do nas Milka, więc mam nadzieję, że i Sony i ona przyjmą Rysia ok. Jeśli któreś nie, wtedy Rysio ma miejsce w hotelu. Choć pewnie Ala się za nim zapłacze, jakby co!

Posted

Dzisiaj przyjechała do nas tymczasowa Milka, jet strasznie absorbująca i bardzo aktywna, więc na razie Rysio zostaje w hoteliku! Asia mówiła, że jej mąż był bardzo zadowolony z towarzystwa malucha w podroży, bo Rysio całą drogę gadał czyt. mruczał i nie można było zasnąć za kierownicą. Podróż zniósł bez problemów. Wg Asi będzie sporym kocurem. W najbliższym możliwym czasie go zaszczepimy i założymy mu książeczkę zdrowia!

Posted

Ulka ja teraz muszę najpierw wysterylizować Milkę i znaleźć jej dobry dom, jeśli przez ten czas (w co szczerze wątpię) Rysio nie znajdzie domu - spróbujemy go przysposobić. Ale Sony nawet za sunią nie przepada, a co dopiero z kotem, to chyba starość!

Posted

Rysio ma książeczkę:) Pojechała z Rysiem. Tabletki także.
Tak się cieszę, że Rysko ma troszkę swobody i więcej miejsca:) To naprawdę cudowny Kotek:)

Posted

Prosze na mnie nakrzyczeć !!!!!!!!! Zostawiłąm aparat na półce jak zakładałam buty, co za łeb !!!!! Już go wsadzam do torebki na jutro, Edi czy mały u Ciebie kaszlał, bo nie mam czasu żeby przeczytac wątek niestety ....

Posted

Dzisiaj usłyszałam kaszlenie pierwszy raz, ale nie wiedziałąm czy łączyć to z chorobą czy może miał jakies zakrztuszenie ???? jutro sobie go przyuważę jak będzie, książeczka jest, karmę już zjadł, która dostał :)

Posted

Kasiu, zaprowadzam Alę na ósmą do szkoły i parę minut po jestem już w domu i oddam Ci wiano Rysia z ogromną chęcią, bo przypomina Ali, że w domu miał być kotek zamiast drugiego pieska! Podjedziesz pod mój blok, proszę, może jutro?