Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ten watek na temt karsivanu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/111323-karsivan[/URL]
wiele wpisów tam nie ma niestety ale można by popytać:)

Posted

[quote name='tula']To jest ten watek na temt karsivanu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/111323-karsivan[/URL]
wiele wpisów tam nie ma niestety ale można by popytać:)[/QUOTE]

Tula...to faktycznie niewiele.Ja dośyć czesto spotykam się z tym lekiem,....i wedlug mnie efekty sa widoczne juz po kilku dniach stosowania. To lek przeznaczony dla staruszkow.... więc w przypadku Zula jak najbardziej wskazany.Wiadomo ,że każdy psiak ma prawo różnie na lek zareagować. Jasne ,że możemy eksperymentować..... i podawać co tylko kto nam doradzi ....ale czy warto? Nie wiem.Zasugeruje to jutro wetce. Nawet można wyslać Go gdzieś na EKG....może Opole...może Wrocław....Wy decydujecie. A tu podaję na prośbę Lilki wykaz rzeczy za które zapłaciła

Dalacin C-22zl II opakowania
Octenisept -28zł
Kompresy(gaziki)-14,70zł
Krew z chemią -57,90zł
mocz-8 zł

Jeden podarowany przez kogoś solcosreryl został nietknięty. Jeśli ktoś potrzebuje to bardzo proszę.....Chyba ,że Torpedzie będzie potrzebny , bo ponoć Pannica wybiera się do nas :)

Posted

czyli trzeba zaplacic jeszcze za leki 152,70zl + zaraz nowy miesiac
co do Torpedy to brakuje 145zl deklaracji, wiec zapraszam na bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192658-Mega-pogryziona-sunka-bez-imienia-nadaj-Jej-zbieramy-na-hotel-do-17.09-godz.-10!!!!?p=15361210#post15361210[/url]

Zulowi mozna juz robic ogloszenia:)...marzy mi sie dla Niego super domek na stare latka

Posted

Martwi mnie to ,że do Zulka coraz mniej ludzi zagląda. I prośba do ciotek z Radomia.... pomożcie w zbiórkach na Zula ,bo... na chwile obecna kasa jest ,ale zaraz dojdą koszty za diagnostykę i pozniej koszty leczenia.... karsivan to 58 zl za 60 tabl. a musi je brac 3 szt dziennie przez okres chociaż 3 m-cy. Gosia nie daje juz rady.... a po za tym ma nie tylko Zula do zbiórek. Bardzo Was proszę....pomóżcie .

Posted

[quote name='kaskadaffik']To ja poproszę konto Zuluska to na pół Karsivanu chociaż przeleję z bazarku :)[/QUOTE]

[B][COLOR=#800080]
konto do wpłat:
Inspektorat OTOZ ANIMALS w Lublińcu
35 8457 0008 2006 0081 7813 0001
Z dopiskiem "Na Zulusa"[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='nescca']Tula :modla::modla::modla::modla: w imieniu Zula :)
(Hehehe...sama nie czuję jak rymuję )[/QUOTE]
No problem Nescca w końcu robię to dla cud pieska:):):)

Posted

[quote name='tula']No problem Nescca w końcu robię to dla cud pieska:):):)[/QUOTE]
hahahhaha co to wieczor rymowanek:)
to i ja zarymuje

halo halo ludzie mili:loveu:
coście z watku tak wybyli:crazyeye:
Zul domku potrzebuje;)
bo juz sie wspaniale czuje:multi:

Posted

[quote name='nescca']Do Zulka do hotelu dołącza towarzyszka niedoli. Pogryziona Torpeda . Jest tak do Niego podobna ,że śmiem podejrzewać pokrewieństwo.[/QUOTE]
dolaczy jak nazbiera jeszcze 120zl deklaracji:(

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dolaczy jak nazbiera jeszcze 120zl deklaracji:([/QUOTE]

Masz rację Gosiu. Zapraszamy na wątek Torpedy. Myślę ,że nie jest to nic zlego....są z Zulem z jednego schronu i ratują ją te same osoby które uratowału Zulusa.

Posted

[quote name='nescca'][B][COLOR=#800080]
konto do wpłat:
Inspektorat OTOZ ANIMALS w Lublińcu
35 8457 0008 2006 0081 7813 0001
Z dopiskiem "Na Zulusa"[/COLOR][/B][/QUOTE]

Nic z tego mój bank wymaga dokładnego adresu... musze mieć ulicę i kod jeszcze ...

Posted

[quote name='kaskadaffik']Nic z tego mój bank wymaga dokładnego adresu... musze mieć ulicę i kod jeszcze ...[/QUOTE]

[I][B][FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/I] [FONT=Verdena][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=darkred] Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ „ANIMALS”
Inspektorat w Lublińcu
[SIZE=2]
nr KRS: 0000069730
[/SIZE]
ul. Cebulskiego 6/26
42-700 Lubliniec
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001
[/COLOR] [COLOR=red]
koniecznie z dopiskiem " na pomoc Zulusowi "

[COLOR=Black]Gosiu.... te dane do przelewów trzeba by hopsnąć na 1 stronkę.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT]