Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakby się mnie KTOŚ pytał o wątki kotów to oto jeden:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180070-Cynamon-bia%C5%82y-acz-lekko-przyprawiony-kocur.-DS-DT-PILNE[/url]!!!!!!

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pokaż wątki....zajrzę na pewno:)

Niestety moja Tora szału dostaje na widok kota, zresztą Faro nie jest lepszy....boję się że tymczas by się źle skończył:shake:

za to mogę pomóc ogłaszać itp...[/QUOTE]

Noooo to tu masz drugiego.......a wyżej jeszcze "mój" Cynamon

Jeszcze jest Ryszard Beznogi ( mój faworyt)i hmmm 7 innych

Posted

Edytować sie nie da wrrrrrrr
a link się drugi nie wkleił = no to jeszcze raz

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180124-Rudo-bia%C5%82y-Car-poszukuje-DT-DS-PILNIE[/url]!!!!!!!

Posted

[quote name='idusiek']nooo nie, tylko bez scen :)

tora&Faro- dzieki wielkie za opiekę na Lisiczką Filcią :)[/QUOTE]

Bądźcie wyrozumiałe....Filusia to mój pierwszy tymczas...ma prawo mnie serducho troszkę boleć;) ale naprawdę bardzo się cieszę że tak dobrze trafiła....Państwo powiedzieli że będzie spała z nimi w łóżeczku....i w ogóle....

Mamy zaproszenie w odwiedziny i obiecane relacje i zdjęcia....musi być dobrze...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Filcia już w swoim domku...Państwo nią zachwyceni, będzie dobrze.....

[COLOR=Gray][B]Kurde nie sądziłam że tak mnie to ruszy....[/B].[/COLOR][/QUOTE]

A ja wiedziałam że ruszy ;)
Ale pomyśl jak Torcia i Farcio odetchną, nikt nie będzie już targał za "uszka" ;)

Posted

Dzwoniłam:)

Filcia ma się bardzo dobrze:loveu:...po tym jak ją wczoraj zostawiliśmy powariowała jeszcze trochę i padła jak długa;) spała w łóżeczku:loveu: nie piszczała, nie kręciła się....generalnie zachowuje się tak jakby mieszkała z Państwem przynajmniej od tygodnia:)

Uffffffff......

[COLOR=silver]PS a mnie bez niej pusto cholercia;)[/COLOR]

Posted

Fruzia, rozrabia jak pijany zając w kapuście. Tylko jej sie oczy śmieją. I co chwila przybiega po głaski. Dziś brzuszek znowu trochę większy a już był taki ładny.

Posted

[quote name='auraa']Fruzia, rozrabia jak pijany zając w kapuście. Tylko jej sie oczy śmieją. I co chwila przybiega po głaski. Dziś brzuszek znowu trochę większy a już był taki ładny.[/QUOTE]

A jak ta kuracja?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Filcia, Dolly, Lucy, Molly....tyle kojarzę...
Nika miała jechać dzisiaj ale Państwo jakoś zamilkli.....[/QUOTE]
Z tego wątku to Lucy, Filcia i Molly.

Z naszej dwójki Dolly i dzisiaj lub jutro ma jechać Nika.

Filcia dobrze trafiła, miała w sobie coś przyciągającego, już w schronisku mnie urzekła. Będzie szczęśliwa, jestem pewna.

Posted

[quote name='idusiek']mysza a czemu tym panstwu tak się zmieniają dni i godziny?:([/QUOTE]

Odpowiem bom też w temacie;) okazało się że Państwo którzy chcą zabrać Nikusię oddali auto do serwisu i najzwyczajniej nie mieli czym pojechać po małą, jedyne co mnie dziwi to fakt, że nie powiedzieli o tym normalnie, tylko jakoś tak wszystko opóźniali....no ale wszystko się dobrze skończyło, dzisiejszą noc Nika powinna już spędzić w swoim domku:)

Mam też wieści od Filuchy, momentalnie się zaaklimatyzowała w nowym domu:loveu:, rozrabia i gryzie wszystko dookoła, na spacerkach jest bardzo grzeczna, przyzwyczaja się też powoli do jeżdżenia autem...czyli generalnie wsio ok:loveu: moja kochana dziewczynka:loveu:

Posted

[B]Fajnie że Filuśka szczęśliwa[/B] :loveu: :loveu: :loveu:

[U]Oby i temu tak się powiodło, zajrzycie do Cypiska??[/U] :roll: :roll: :roll:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191659-CYPIS-szczylek-bez-domu-bez-szans-na-lepsze-jutro.-Pomo%C5%BCesz-Wejd%C5%BA-i-zakochaj-si%C4%99[/url]!

[SIZE=1]
[/SIZE]