Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gosia, smsa Ci wysłałam. Sprawę mam:p

Daj znać co i jak bom ciekawa;):)

Dzwoniła Pani z Bemowa...jak najbardziej podtrzymują decyzję w sprawie adopcji Filci:) W przyszłym tyg jak wrócą z działki umówię się z nimi na wizytę przedadopcyjną i jeśli wszystko wypadnie ok, to Mała pójdzie do domu:loveu:

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Daj znać co i jak bom ciekawa;):)

Dzwoniła Pani z Bemowa...jak najbardziej podtrzymują decyzję w sprawie adopcji Filci:) W przyszłym tyg jak wrócą z działki umówię się z nimi na wizytę przedadopcyjną i jeśli wszystko wypadnie ok, to Mała pójdzie do domu:loveu:

Super.
A ja mam ogłoszenie: Molly ma dom! :multi:
Dzisiaj była oglądana w domu tymczasowym, strasznie się w niej zakochały Panie.
Wyskoczyłam więc z pracy na przedadopcyjną i podpisałam od razu umowę.
Mieszkanie, spore, była sunia, która odeszłą w wieku 12 lat, zresztą ze schroniska, sterylizacja będzie. W domu mieszka babcia, kocha psiaki, Molly nie będzie sama.
Jutro sunia jedzie do domu, bo jutro będzie samochód taty, dzisiaj go nie ma a po co maluszka ciągać autobusami.

Trzymajcie kciuki.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Aaaa tamte co Kama wstawiła widziałam, myślałam że są kolejne:evil_lol:

Troszkę jestem zakręcona, przyznaję....szczeniaki mi się już mieszają;):evil_lol:

Kochana, Gusia Ci mówiła, że da Ci jutro wkład do lodówki turystycznej? Odbiorę go w poniedziałek, dobrze? Muszę zdobyczny lek wysłać do Poznania dla suni, a tylko w ten sposób może dojechać. Teraz się zastanawiam jeszcze z jakiej budowy styropian buchnąć.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kochana, Gusia Ci mówiła, że da Ci jutro wkład do lodówki turystycznej? Odbiorę go w poniedziałek, dobrze? Muszę zdobyczny lek wysłać do Poznania dla suni, a tylko w ten sposób może dojechać. Teraz się zastanawiam jeszcze z jakiej budowy styropian buchnąć.

Zapytaj w sklepach, ja dostałam kiedyś w sklepie styropianowy karton, przywożą w nim lody chyba i zostawiają sklepom.

Posted

mala_czarna napisał(a):

Nic jeszcze nie wiem ale się dowiem, nie ma problemu;)

Strasznie się cieszę z Molly:multi:

Posted

miałam tel. w sprawie Nefri ale to nie to. Pani chciała aby pies był na zewnątrz. PrzesŁałam jej zdjęcia drugiego szczeniaka.

Posted

auraa napisał(a):
miałam tel. w sprawie Nefri ale to nie to. Pani chciała aby pies był na zewnątrz. PrzesŁałam jej zdjęcia drugiego szczeniaka.

A jak tam Nefri się czuje?

Posted

Ależ one są zarobaczone... Kiedy wynik kału?

Molly już w nowym domu ;) za to jej brat Koffi był na kontroli u weta, kaszle, nie za ładnie niestety. Dostał leki.
Pewnie nic poważnego ale nie ma szczęścia chłopak :(

Posted

Śliczne fotki:loveu: Nefri też ma duże uszka;):)

Mam prośbę....czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu Plastusia i Nutki? chyba tylko te maluchy nie mają jeszcze ogłoszeń....ja dzisiaj lub jutro postaram się zrobić allegro.