Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Gosia, smsa Ci wysłałam. Sprawę mam:p Daj znać co i jak bom ciekawa;):) Dzwoniła Pani z Bemowa...jak najbardziej podtrzymują decyzję w sprawie adopcji Filci:) W przyszłym tyg jak wrócą z działki umówię się z nimi na wizytę przedadopcyjną i jeśli wszystko wypadnie ok, to Mała pójdzie do domu:loveu: Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tora&Faro napisał(a):Daj znać co i jak bom ciekawa;):) Dzwoniła Pani z Bemowa...jak najbardziej podtrzymują decyzję w sprawie adopcji Filci:) W przyszłym tyg jak wrócą z działki umówię się z nimi na wizytę przedadopcyjną i jeśli wszystko wypadnie ok, to Mała pójdzie do domu:loveu: Super. A ja mam ogłoszenie: Molly ma dom! :multi: Dzisiaj była oglądana w domu tymczasowym, strasznie się w niej zakochały Panie. Wyskoczyłam więc z pracy na przedadopcyjną i podpisałam od razu umowę. Mieszkanie, spore, była sunia, która odeszłą w wieku 12 lat, zresztą ze schroniska, sterylizacja będzie. W domu mieszka babcia, kocha psiaki, Molly nie będzie sama. Jutro sunia jedzie do domu, bo jutro będzie samochód taty, dzisiaj go nie ma a po co maluszka ciągać autobusami. Trzymajcie kciuki. Quote
idusiek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ej, chwila chwila - ja jej miałam zdjęcia robic- to niesprawiedliwe :P ;) Quote
mala_czarna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tora&Faro napisał(a):Aaaa tamte co Kama wstawiła widziałam, myślałam że są kolejne:evil_lol: Troszkę jestem zakręcona, przyznaję....szczeniaki mi się już mieszają;):evil_lol: Kochana, Gusia Ci mówiła, że da Ci jutro wkład do lodówki turystycznej? Odbiorę go w poniedziałek, dobrze? Muszę zdobyczny lek wysłać do Poznania dla suni, a tylko w ten sposób może dojechać. Teraz się zastanawiam jeszcze z jakiej budowy styropian buchnąć. Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mala_czarna napisał(a):Kochana, Gusia Ci mówiła, że da Ci jutro wkład do lodówki turystycznej? Odbiorę go w poniedziałek, dobrze? Muszę zdobyczny lek wysłać do Poznania dla suni, a tylko w ten sposób może dojechać. Teraz się zastanawiam jeszcze z jakiej budowy styropian buchnąć. Zapytaj w sklepach, ja dostałam kiedyś w sklepie styropianowy karton, przywożą w nim lody chyba i zostawiają sklepom. Quote
mala_czarna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Zapytaj w sklepach, ja dostałam kiedyś w sklepie styropianowy karton, przywożą w nim lody chyba i zostawiają sklepom. O widzisz! Co głowa to rozum :multi: Quote
idusiek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ciotki znacie kogoś z Olsztyna? pilną sprawę mam :( Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 idusiek napisał(a):ciotki znacie kogoś z Olsztyna? pilną sprawę mam :( Napisałam CI na bazarku- madcat1981. Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 mala_czarna napisał(a):Kochana, Gusia Ci mówiła, że da Ci jutro wkład do lodówki turystycznej? Odbiorę go w poniedziałek, dobrze? Muszę zdobyczny lek wysłać do Poznania dla suni, a tylko w ten sposób może dojechać. Teraz się zastanawiam jeszcze z jakiej budowy styropian buchnąć. Nic jeszcze nie wiem ale się dowiem, nie ma problemu;) Strasznie się cieszę z Molly:multi: Quote
idusiek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Napisałam CI na bazarku- madcat1981. tak, ale ona nie bardzo na chodzie. juz jestem w konktacie z Jagodą. przechuj... historia :( Quote
auraa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 miałam tel. w sprawie Nefri ale to nie to. Pani chciała aby pies był na zewnątrz. PrzesŁałam jej zdjęcia drugiego szczeniaka. Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 auraa napisał(a):miałam tel. w sprawie Nefri ale to nie to. Pani chciała aby pies był na zewnątrz. PrzesŁałam jej zdjęcia drugiego szczeniaka. A jak tam Nefri się czuje? Quote
auraa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dziś trochę mniej kasłała. Brzuszek różnie. Ogólnie mały balonik. Mała robi się coraz fajniejsza:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Pusto u maluchów.... Fila rozrabia na całego, wszędzie jej pełno i generalnie trzeba mieć oczy dookoła głowy;) Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wisełka napisał(a):szczeniory po domki hopsać :) Jakoś tych domów nie widać niestety... W górę maluszki!!!!! Quote
auraa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 dziś rano, znalazłam u małej w kupie wstrętną glistę!0X Quote
Tora&Faro Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 auraa napisał(a):dziś rano, znalazłam u małej w kupie wstrętną glistę!0X O matko....brrrrrrrrrr....a powtarzałyście odrobaczanie? Quote
mysza 1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ależ one są zarobaczone... Kiedy wynik kału? Molly już w nowym domu ;) za to jej brat Koffi był na kontroli u weta, kaszle, nie za ładnie niestety. Dostał leki. Pewnie nic poważnego ale nie ma szczęścia chłopak :( Quote
idusiek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 kurdę mol:/ niefajnie. to tak jak Zuzia i Maja- albo przeziębienie albo kenel :/ Quote
auraa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dziś rano Fela zawiozła kupę do badania. Nowe śliczne zdjęcia panienki, zrobione przez Felę. Quote
Tora&Faro Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Śliczne fotki:loveu: Nefri też ma duże uszka;):) Mam prośbę....czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu Plastusia i Nutki? chyba tylko te maluchy nie mają jeszcze ogłoszeń....ja dzisiaj lub jutro postaram się zrobić allegro. Quote
Recommended Posts